![]() |
Bu Federasyon ne yapıyor? Anlamak mümkün değil. Maçın 19.00'a alınması Sivasspor için bir dez avantaj... Gerçi bu işin üstesinden gelecek gücümüz var ama 13.00'da olması bizim için daha iyiydi.Peki maçı TRT naklen yayınlıyordu,yine yayınlayacak mı? Bilen varsa,bizide bilgilendirsin.
|
bu konu hakkinda 2.topik !
birlestirilse iyi olur konular... |
diğer topic federasyana tepki...?
|
Evet, TRT'nin sayfasinda mac TRT1'de canli olarak gorunuyor ama TRT-Int'te bir degisiklik yapmamislar, mac saati hala 12:55. Biz yurtdisindaki yigidolar maci izleyebilecek miyiz bilmiyorum...
|
[quote=dragon_58][size=2][color=red]yaa herkez bişey dioo anlamadım gittm bu işi o na göre kardeşim maça gitcez inş[/color].[/size][/quote]senmi..?maça gidicen..?muhahahah!!!
|
hangi saat olması çok mu önemlii??
|
[size=2][b][i]Valla bunlar bizim önümüze geçmek için yapılıyor ama engelleyemeyecekler Sivasspor gece veya gündüz hiç farketmez bu maçı alacaktır.Sivasspor gece maçlarının yabancısı değil aslında bu sezon iki maçını zaten gece oynamıştı..K.Erciyes maçı Kayseride2-1 almıştık,ve Adanada 1-0 aldıgımız maç....Yine alip geleceğiz maçı...[/i][/b][/size]
|
Anlayamadığım,bizim futbolcularda ve taraftarlarımızda ''gece körlüğü''hastalığımı var ki gece maçından bu kadar çekiniliyor.İleride S.Ligde çok gece maçları bizi bekliyor.Şimdiden alışmak lazım diye düşünüyorum...
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
[b]isterlerse sabah namazından sonra isterlerse kuşluk vakti oynayalım hiç önemi yoq yenip geleceğiz.[/b]
|
[b]isterlerse sabah namazından sonra isterlerse kuşluk vakti oynayalım hiç önemi yoq yenip geleceğiz.[/b]
[size=2][b]O KADDAAAAR.....[/b][/size] VEYSELİM, İNŞALLAH BEN DE GELECEEM BURSA'DA GÖRÜŞMEK ÜZERE... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:33. |