![]() |
[QUOTE=DJMuRaT][FONT="Comic Sans MS"][B]aman GARDAŞ...ALLAH MEFAZA....DÜN ONURLA TAWUK DÖNER YEDİK...HENÜZ BİŞİ YOK BİZDE...[/B][/FONT][/QUOTE]
[B][CENTER][COLOR="DarkGreen"][I]ALLAHHHHHHHHHHHHHHH [/I][/COLOR][COLOR="Navy"][I]KANKİ DÜN TAVUK YEDİK BİZDE ..[/I][/COLOR][COLOR="Blue"][I]GECE BAYA RAHATSIZLANDI EVİ AYAĞA KALDIRDIM..[/I][/COLOR][COLOR="Red"][I]ŞU ANLIK BİR ŞEY ÇIKMADI SENİN DURUM NE??[/I][/COLOR][/CENTER][/B] |
[COLOR="Blue"][CENTER][I]BEN BU KUŞ GRİBİNE KENE OLAYINA YOK DELİ DANA OLAYINA İNANMIYORUM NEDEN DERSENİZ BU KUŞ GRİBİ OLAYI KIRMIZI ET SATIŞINI ENGELLEDİĞİ İÇİN ORTAYA ATILAN BİR İDDA BUNDAN ÖNCELERİ SİVASTADA YOK KENEDEN 2 KİŞİ YOK 3 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI 1 KİŞİDE ÖLDÜ FELAN HANİ NERDE ÖLENLER HASTANEYE KALDIRILANLAR BİR ZAMANLARDA NARGİLE OLAYINA KAFAYI TAKMIŞLARDI ORTAYA BİR DOKTOR ÇIKTI HANGİ SİGARA FİRMASI AYARLADIYSA VEYA KAÇ PARAYA TUTTUYSA ADAM BÜL BÜL GİBİ KONUŞTU YOK NARGİLE SİGARADAN ZARARLI DİYE NE OLDU SİGARA SATIŞLARI DÜŞÜNCE ORTAYA BÖYLE BİR İDDA ATIYORLAR .....[/I][/CENTER][/COLOR]
|
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="Blue"][CENTER][I]BEN BU KUŞ GRİBİNE KENE OLAYINA YOK DELİ DANA OLAYINA İNANMIYORUM NEDEN DERSENİZ BU KUŞ GRİBİ OLAYI KIRMIZI ET SATIŞINI ENGELLEDİĞİ İÇİN ORTAYA ATILAN BİR İDDA BUNDAN ÖNCELERİ SİVASTADA YOK KENEDEN 2 KİŞİ YOK 3 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI 1 KİŞİDE ÖLDÜ FELAN HANİ NERDE ÖLENLER HASTANEYE KALDIRILANLAR BİR ZAMANLARDA NARGİLE OLAYINA KAFAYI TAKMIŞLARDI ORTAYA BİR DOKTOR ÇIKTI HANGİ SİGARA FİRMASI AYARLADIYSA VEYA KAÇ PARAYA TUTTUYSA ADAM BÜL BÜL GİBİ KONUŞTU YOK NARGİLE SİGARADAN ZARARLI DİYE NE OLDU SİGARA SATIŞLARI DÜŞÜNCE ORTAYA BÖYLE BİR İDDA ATIYORLAR .....[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[CENTER][B][COLOR="Blue"][I]USTA NARGİLEMİZE DOKUNMASINLAR...[/I][/COLOR][COLOR="Red"][I]NARGİLECİ GENÇLİK NARGİLECİ[/I][/COLOR][/B][/CENTER] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][B][CENTER][COLOR="DarkGreen"][I]ALLAHHHHHHHHHHHHHHH [/I][/COLOR][COLOR="Navy"][I]KANKİ DÜN TAVUK YEDİK BİZDE ..[/I][/COLOR][COLOR="Blue"][I]GECE BAYA RAHATSIZLANDI EVİ AYAĞA KALDIRDIM..[/I][/COLOR][COLOR="Red"][I]ŞU ANLIK BİR ŞEY ÇIKMADI SENİN DURUM NE??[/I][/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"] WALLA BENİM KARNIM DÜN HAFİF AĞRIDI..AMA ŞİMDİ İYYİM... DAHA TAWUK DÖNER YEMEM AMA...[/FONT][/B] :D |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="Blue"][CENTER][I]BEN BU KUŞ GRİBİNE KENE OLAYINA YOK DELİ DANA OLAYINA İNANMIYORUM NEDEN DERSENİZ BU KUŞ GRİBİ OLAYI KIRMIZI ET SATIŞINI ENGELLEDİĞİ İÇİN ORTAYA ATILAN BİR İDDA BUNDAN ÖNCELERİ SİVASTADA YOK KENEDEN 2 KİŞİ YOK 3 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI 1 KİŞİDE ÖLDÜ FELAN HANİ NERDE ÖLENLER HASTANEYE KALDIRILANLAR BİR ZAMANLARDA NARGİLE OLAYINA KAFAYI TAKMIŞLARDI ORTAYA BİR DOKTOR ÇIKTI HANGİ SİGARA FİRMASI AYARLADIYSA VEYA KAÇ PARAYA TUTTUYSA ADAM BÜL BÜL GİBİ KONUŞTU YOK NARGİLE SİGARADAN ZARARLI DİYE NE OLDU SİGARA SATIŞLARI DÜŞÜNCE ORTAYA BÖYLE BİR İDDA ATIYORLAR .....[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
İddianda haklı olabilrsin Mustafa bey fakat, aynı tehlike için kırmızı eti hatta balık onlardada olabileceği ve aynı tehlikenin onlardada mevcut olacağı dikkatini çekiyorlar.Bir zamanlar bakanımız bize birşey olmaz deyip,ekranda çayını yudumlayıp halkada içirmişti,sonrası malum karadenizde yaşananlar. İşin ekonomik boyutu düşünüp farklı açıklamalar yapılabilir,bunlara rağbet etmemek ve işin ciddiyetini düşünüp ona göre haraket etmek gerktiği kanatindeyim.Bu işin şakası olmaz!yaşananlar göz önünde. Saygılar. |
[QUOTE=arifcoskun]İddianda haklı olabilrsin Mustafa bey fakat, aynı tehlike için kırmızı eti hatta balık onlardada olabileceği ve aynı tehlikenin onlardada mevcut olacağı dikkatini çekiyorlar.Bir zamanlar bakanımız bize birşey olmaz deyip,ekranda çayını yudumlayıp halkada içirmişti,sonrası malum karadenizde yaşananlar.
İşin ekonomik boyutu düşünüp farklı açıklamalar yapılabilir,bunlara rağbet etmemek ve işin ciddiyetini düşünüp ona göre haraket etmek gerktiği kanatindeyim.Bu işin şakası olmaz!yaşananlar göz önünde. Saygılar.[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"] E BU BALIKESİRDEKİ KUŞ GİRİBİ İDDAASINDADA TAYYİP YEDİ TAWUK ETİNİ...[/FONT][/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]
WALLA BENİM KARNIM DÜN HAFİF AĞRIDI..AMA ŞİMDİ İYYİM... DAHA TAWUK DÖNER YEMEM AMA...[/FONT][/B] :D[/QUOTE] [CENTER][I][COLOR="Red"][B]KANKA YEMİYEK WALLA BU YAŞTA MOKU MOKU'NA GİDECEZ...[/B][/COLOR][COLOR="Blue"]BİR DAHA SÖZ VER YEMİYEK...[/COLOR][/I][/CENTER] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][CENTER][I][COLOR="Red"][B]KANKA YEMİYEK WALLA BU YAŞTA MOKU MOKU'NA GİDECEZ...[/B][/COLOR][COLOR="Blue"]BİR DAHA SÖZ VER YEMİYEK...[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]HAKLISIN...ONDANDA UĞRAŞ DUR..!!!ASLINDA BİZİM DERNEĞİN UŞAĞI TAWUK DÖNERİ BOYKOT ETSE GÜLERYÜZ BATAR....:DBİZDE ET DÖNER YİYİEK[/FONT][/B]... |
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]HAKLISIN...ONDANDA UĞRAŞ DUR..!!!ASLINDA BİZİM DERNEĞİN UŞAĞI TAWUK DÖNERİ BOYKOT ETSE GÜLERYÜZ BATAR....:DBİZDE ET DÖNER YİYİEK[/FONT][/B]...[/QUOTE]
[CENTER][I][COLOR="Red"][B]HE LA KANKA [/B][/COLOR][COLOR="Blue"][B]O ZAMAN GÜLERYÜZ İFLAS [/B][/COLOR][COLOR="DarkGreen"][B]TOPUNU ATAR METİNDE İŞSİZ KALIR YAZIK OLMAZ MI ÇOCUĞA...[/B][/COLOR][/I][/CENTER] |
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]
E BU BALIKESİRDEKİ KUŞ GİRİBİ İDDAASINDADA TAYYİP YEDİ TAWUK ETİNİ...[/FONT][/B][/QUOTE] Ona bakarsan,geçenlerde bakanda tv. de konuşuyordu bunlar için kuş giribi diyen sağlık görevlisine:Bunlar işgüzar sağlıkçılar diye çıkışmıştı.Bak çocuklar öldükten sonra bakalım ne diyecekler. .O sağlıkçılar açıklama yaptığında olayın üzerine gitselerdi belki o çocuklar şimdi hayattaydı.Yani olay çok ciddi kene işine felan benzemez bu. Duyarlı olmakta fayda var. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:30. |