![]() |
hayırlısı olsun en azından bız burda sıvassporumuza destek oluruz yanlız bırakmayız
|
[QUOTE=ademgoze]bu maçı istanbullu yiğidolar doldurur.[/QUOTE]
İNŞALLAH ADEM GARDAŞ..AMA BAZEN HAYALKIRIKLIKLARI YAŞIYORUZ.. |
İSTE ISTANBULDAKICELENKBIRAKMA EYLEMIMIZ
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]haberi akşam üstü dernekte öğrendik..dernekte bu gün kü basın açıklaması hakkında durum değerlendirmesi yapıyorduk telefon geldi istanbuldan bir arakdaş aradaı karacaören3458 (günay) aradı ve maçın istanbul/olimpiyat stayumuna alındığını söledi..resmen buz kestik..[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR]
|
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Valla ne yalan söyleyeyim Olimpiyat stadına alınmasına çok üzüldüm...İstanbulda başka bir stada alınsaydı çok daha iyi olacaktı ama olmadı...Ama bu karardan sonra İstanbuldaki Yiğidoların TFF inat olması açısından olimpiyat stadını doldurması ve camiamızın büyüklüğünü göstermesi gerektiğini düşünüyorum...Sivasspor için hayırlısı olsun....[/COLOR][/FONT][/B][/I]
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]bENCE İSTANBUL BAYAĞI UZAK ..ÖZELLİKLE SİVASTA BULUNAN TARAFTARLAR İÇİN...AMA İSTANBULDA STADYUMU DOLDURURSAK BİŞEYLER OLABİLİR...AM BEN HİÇ ZANNETMİYOM...[/FONT][/B]
|
BU MACDA OLACAGIZ AMA STADI DOLDURUR MUYUZ ONU BİLEMEM
|
[QUOTE=alimuharrem58]BU MACDA OLACAGIZ AMA STADI DOLDURUR MUYUZ ONU BİLEMEM[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]BENCE GEREKEN İLGİ YİNE GÖSTERİLMEZ...[/FONT][/B] |
ABI SITEDE AKTIF OLANLAR GELIR GERISINI BILMIYORUM
|
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]BENCE GEREKEN İLGİ YİNE GÖSTERİLMEZ...[/FONT][/B][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Maça 10000 kişi gelirse öp başına koy....Daha fazla taraftar olacağını zannetmiyorum...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:37. |