![]() |
hosgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzz
|
[QUOTE=buzdevri]ınsallah hemserım bızım oranın kı gıbı aynı tadı alabılırmıyız kı[/QUOTE]
aynı tadı bulmana pek imkan yok ama yinede idare eder ... beyeneceğini umut ederim yakın bir zaman da görüşmek dileğiyle güzel hemşehrim |
Hoşgeldin DADAŞ kardeşim.
|
hosbulduk buyuklerım ve gucuklerım tekrerdan
|
hoş geldinadem inşallah cok eglenirsin bu sitede
|
Hoşgeldin Erzurum'lu kardeşim.İnşallah iyi zaman geçirirsin sitemizde.Kartal'daki derneğinizi biliyorum.Özel idare İş Merkezi'nin karşındaydı sanırım.
|
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gardas aramıza hosgeldiniz...[/COLOR][/FONT][/B][/I]
|
[QUOTE=buzdevri]selam arakadaslar ben adem buraya sırketten osman gunay'ın sayesınde 24 saat bılgısayar basında sıvasspor sayfasında baglı olması sayesınde ve bızde bunun sayesınde sıvasspora artı bır hayranlık olması sagladı. sıvaslı olduk nerdeyse ve onun sayesınde uyelıgımı yaptım.osman gunayın sayesınde sırketımızde SIVASSPOR bayrakları ıle suslenmıs bır sekılde...
sayfanız gercekten cok guzel olmus sadece sayfa degıl turkcell super lıgde yaptıgınız basarılarla da artık anadolu takımları da ısmını duyurmaya basladı ben bır ERZURUMsporlu olarak sıze basarılar dılıyorum ve ınsallah bız de bır gun ozlemı ıle kaldıgımız hasrete kavusacagız bır ara geldık dustuk ama olsun.. hepınızın gecmıs kurban bayramını kutluyorum ... ADEM KORUCU[/QUOTE] [CENTER][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]GARDAŞ HOŞGELDİN..BİZ İKİNCİ LİGE ÇIKTIĞIMIZ SENE ERZURUMSPOR ÇOK GÜZEL BİR PANKART YAPTIRMIŞTI..[/FONT][/CENTER][/I][/B] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="RoyalBlue"]ERZURUM'LU DADAŞLAR[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]SİVASSPOR'LU GARDAŞLARINA [/COLOR][/FONT][/I][/B][B][I][FONT="Comic Sans MS"]2.LİGDE BAŞARILAR DİLER..[/FONT][/I][/B][/CENTER] |
[COLOR="Indigo"][CENTER][B][FONT="Comic Sans MS"]gardaş hooş geldiniz ayrıca erzurumlu dadaşlarımıza ikinci ligde başarılar....[/FONT][/B][/CENTER][/COLOR]
|
ARAMIZA HOŞ GELDİN OSMAN GÜNAY A DA TEŞEKKÜR EDERİZ. GERÇEK SİVASLI OLDUĞUNU BİR DAHA ANLAMIŞ OLDUK HELAL OLSUN SANA ADAŞIM, GARDAŞIM, RENKTAŞIM, :D:D:D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:47. |