![]() |
Arkadaşlar merhaba.Ben foruma ilk kez katılıyorum.Az önce hızlı bir giriş yaptık.Tabii ki sizlerin yazılarınızı takip ediyorum.Mehmet yıldız ve onur gerçekten etkili futbolcular.Takıma mutlaka faydası olacaktır.Yasir de çok fonksiyonlu bir futbolcu.Herkese selamlar
|
bence onur içli süper bi oynucu...ama gaziantepin onuru vericeğini zannetmiyorum....mehmet yıldız çok iyi bi karar...murat karakoçta iyi.ama diğerleri hakkında bi fikrim yok...
|
[quote=kangal]bence onur içli süper bi oynucu...ama gaziantepin onuru vericeğini zannetmiyorum....mehmet yıldız çok iyi bi karar...murat karakoçta iyi.ama diğerleri hakkında bi fikrim yok...[/quote]
katiliyorum sana gardas onur gercekten cok cok yetenekli futbolcu ama antep anca kiralar satmaz bence ! mehmet yilmaz eski performansini yakalarsa cok isabetli transfer niyazi sag kanattaki niyazi ise, bir ara konyada oynayansa, tecrübeli murat karakoc hakkinda fikrim yok |
Mehmet Yıldız, Onur ve Yasir tamam da bu Yozgatspor'dan alınan Murat kim? İyi mi? Bilen varmı? Nerede oynar?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:21. |