![]() |
[B][FONT="Comic Sans MS"]BÜYÜK KAPTANA BAŞARILAR.........[/FONT][/B]
|
[COLOR="Blue"]TEKNİK HEYET VE SİVASSPOR YÖNETİCİLERİNİN VERMİŞ OLDUĞU KARAR SAYGI DUYARIM AMA MOHAMMET GÜZEL BİR FUTBOLCU ÖLÜSÜ YETER[/COLOR]
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I]GEÇEN SENE KAPTANIMIZ SÜPERDİ.GEMİSİNİ KURTARAN KAPTANDI AMA BUSENE TAM VERİM ALAMADIK..DURAN TOPLARDAN GEÇEN SENE SÜPER GOLLER ATTI..YOLU AÇIK OLSUN..[/I][/CENTER][/COLOR]
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]GEÇEN SENE KAPTANIMIZ SÜPERDİ.GEMİSİNİ KURTARAN KAPTANDI AMA BUSENE TAM VERİM ALAMADIK..DURAN TOPLARDAN GEÇEN SENE SÜPER GOLLER ATTI..YOLU AÇIK OLSUN..[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
İKİNCİ YARI GIRIP BIR KAC MACIN KADERINI DEGISTIRMISTI |
Muhammet iyi topcu idi. Basarilari daim olsun. Sivasspor taraftari pnu unutmayacak.
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]DİYARBAKIRDA BAŞARILAR KAPTANA....[/FONT][/B]
|
MUHAMMED E TAKIMIMIZA YAPTIĞI HİZMETLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ
ŞAMPİYON OLMAMIZDA ÇOK FAYDASI OLDU AÇIKÇASI GİTMESİNİ İSTEMEZDİM ÇÜNKÜ MAÇIN KADERİNİ HER AN DEĞİŞTİRECEK YETENEKTE BİR FUTBOLCUYDU TAKIMDA ONDAN ÖNCE GİDECEK 2-3 OYUNCU VARKEN ONUN GÖNDERİLMESİ BENİ ŞAŞIRTTI... YENİ TAKIMINDA BAŞARILAR DİLERİZ SENİ UNUTMAYACAĞIZ BÜYÜK KAPTAN.... |
ya ben artık ne yönetime ne de hocaya inanmaya başladım.inancım iyice kırıldı. artık ligi ilk 10da bitirirsek büyük başarıdır. bir takımda istikrar olacak ama bizde ne gezer.durmdana oyuncuları değiştir dur, nereye kadar. orta sahada hücuma destek veren, gol pozisyonu yaratan ender oyunculardan biri olana (eski) kaptanımızı gönder, bu takıma pek bir şey veremeyen bazı oyuncuları(başta anderson) tut...böyle transfer yapılmaz....yazık bülent abiye de olan güvenim kalmayacak gibi...ben artık feneri, bjkyi, gsyi yenmek istiyorum. ama bu gidişle de bunları bırakın kimseyi yenemeyeceğiz...elalem zelenkayı vs. alıyor biz hala andersonla mandersonla uğraşıyoruz...Muhammed Ali'ye yapılan hiç de hoş değil....değerli bir oyuncuyu gönderdik, çok arayacağız....
|
bence gitmemeliydi kalmasi iyi ama elden gelen bisey yok ama muhammed ali gibi futbolcu zor gelir
|
[B]muhammede hayırlı olsun
her işte hayır war derler kimse yönetimden daha iyi bilemez[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:09. |