![]() |
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Tahoma"]Benim fikrim kesinlikle defansimiz hizli adamlardan olusmali....
Orta saha cok kosan ve topa basan, aldigi topu da iyi kullanan, Forvet hattinda hava hakimiyeti olan oyuncular olmali. Kadro olarak: [CENTER]Volkan[/CENTER] Serkan Balci [CENTER]Alpay (hizli degil ama, tecrübeli) [/CENTER] [RIGHT]I. Toraman[/RIGHT] [CENTER] Selcuk[/CENTER] Hamit Altuntop [CENTER]Yildiray[/CENTER] [CENTER]Emre[/CENTER] [RIGHT]Ibrahim Akin[/RIGHT] Hakan Sükür [RIGHT] Halil Altuntop[/RIGHT] Ilerki dakikalarda Tuncay, Tümer ve Nihat oyuncu degisikliginde kullanilmali.[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Tahoma"]Benim fikrim kesinlikle defansimiz hizli adamlardan olusmali....
Orta saha cok kosan ve topa basan, aldigi topu da iyi kullanan, Forvet hattinda hava hakimiyeti olan oyuncular olmali. Kadro olarak: [CENTER]Volkan[/CENTER] Serkan Balci [CENTER]Alpay (hizli degil ama, tecrübeli) [/CENTER] [RIGHT]I. Toraman[/RIGHT] [CENTER] Selcuk[/CENTER] Hamit Altuntop [CENTER]Yildiray[/CENTER] [CENTER]Emre[/CENTER] [RIGHT]Ibrahim Akin[/RIGHT] Hakan Sükür [RIGHT] Halil Altuntop[/RIGHT] Ilerki dakikalarda Tuncay, Tümer ve Nihat oyuncu degisikliginde kullanilmali.[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] aynen katiliyorum......... sen herhalde benim düsüncelerimi okuyabliyorsun.... :D |
Ayni kadroyu sahaya sürüp namusunuzu temizleyin demek geliyor içimden. istanbuldaki maçta sanirim Hakan olmayacak. Hamit olacak. Emre oynayacak.
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
volkan,ibrahim t. ,alpay,hamit,emre,hasan,yıldıray,serkan,serhat,halil,nihat
|
işimiz o kadar zor değil bu takım bize nasıl 2 attıysa bizde onlara en azından 2 tane atıp maçı uzatmada koparabiliriz üstelik birçok eksiğimiz bu maçta oynayacak ama takımda yırtıcı bir sol defans olmaması çok büyük bir sorun orhan ak alınsaydı keşke aday kadroya ( bu maçta okan ilk 11de başlar halil , hamit ,hasan , emre, yıldıray çok renk katacak oyuncular )
isviçre marşı okunurken sesin ıslıktan duyulmamasını istiyorum o şerefsizlere stad içinde bişey yapamayız ama bunu dışarısıda var bi kaç hooliganı okşamak bizim için şereftir |
BU FUTBOLLA İSVİÇREYİ ELEMEMİZ HAKSIZLIK OLURDU AMA YAPTIKLARI ŞEREFSİZLİKLERDEN SONRA ONLARA ELENMEMİZ ÇOK ZORUMA GİDER
NEYMİŞ MEDENİYELERİN BAŞKENTİYMİŞ ALLAHIN BARBARLARI GELMİŞ BİZE MEDENİLİK DERSİ VERCEKMİŞ PEHH PEHH PEHH FATİH HOCA İŞİNİ BİLİR O HEPİMİZDEN MİLLİYETÇİDİR |
Defans ilk maçta çok hata yaptı.
Orta saha'nın topa basan, pres yapan, ve topu saklayan bir futbol ortaya koyması gerekiyor. Forveti beslersen ancak gol atarsın. Volkan Fatih Akyel, Alpay, İ.Toraman Hamit, Hasan, Emre, Yıldıray, İ.Akın Halil, Hakan |
Kim çıkarsa çıksın yenmekten başka şansımız yok bu maçı almamız lazım OKAN EMRE HAMİT YILDIRAY HALİL önceki takıma monte edilebilir çıkıcak kişiler HAKAN HÜSEYİN SERKAN NİHAT
|
[QUOTE=Sweetgirl][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Tahoma"]Benim fikrim kesinlikle defansimiz hizli adamlardan olusmali....
Orta saha cok kosan ve topa basan, aldigi topu da iyi kullanan, Forvet hattinda hava hakimiyeti olan oyuncular olmali. Kadro olarak: [CENTER]Volkan[/CENTER] Serkan Balci [CENTER]Alpay (hizli degil ama, tecrübeli) [/CENTER] [RIGHT]I. Toraman[/RIGHT] [CENTER] Selcuk[/CENTER] Hamit Altuntop [CENTER]Yildiray[/CENTER] [CENTER]Emre[/CENTER] [RIGHT]Ibrahim Akin[/RIGHT] Hakan Sükür [RIGHT] Halil Altuntop[/RIGHT] Ilerki dakikalarda Tuncay, Tümer ve Nihat oyuncu degisikliginde kullanilmali.[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]hala tebrik ederim cok detaylı ve acıklamalı bir kadro hazırlamıssın...[/B] |
kesin kazanmamız gerekiyor kim oynarsa oynasın bu fark etmez yeterki ilk 11 de sahaya çıkan futbolcular yürekleriyle oynarlar bu iş artık yürek işine kaldı ruh işine kaldı...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:09. |