SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   > MALATYASPOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5372)

champions58 03.08.2005 23:01

Avrupa'da örneklerine Bakalim

Gardaşlarim Avrupada Atalanta Ve Az Alkmaar 1. Liglerine Ilk çiktiklarinda Muhteşem Performans Gösterdiler. Bizde Türkiyede örnek Olamaz Miyiz.....

turgutkizgir 03.08.2005 23:14

Temmennimiz Başarili Olmak

Temennimiz başarılı olup, üst sıralarda yerimizi almak ama bazı gerçekleri de gözardı etmemek lazım.
Bu kadar kısıtlı bir bütçe yeni bir ekip, acemi bir taraftar(süper ligin) yeni hoca yani bir çok dezavantajımız var ama bu demek değildir ki takım başarılı olamaz. Ama temkinli davranıp mütevazı düşünmek lazım. Sonra hayal kırıklığı olabilir.
Her ne kadar gerçekler böyle olsa da ben takımımızı şampiyon olarka görmek isterim........

FatihSoner58 03.08.2005 23:20

Her Zaman Heryerde En Buyuk Sivassssss

lezgi 03.08.2005 23:32

Biz çikip Topumuzu Oynayacağiz Büyüklük Küçüklük Tecrübesizlik Bunlar Boş Laf Yeterki Takima Desteğimizi Heryerde Verelim

mortal-love 03.08.2005 23:54

Iyi oynuyan kazansin .. Sivas iyi oynasin ;)

zarabey 04.08.2005 00:33

Türk'ün Türk'ten , Sivas'linin Da Sivaslidan Başka Dostu Yok !!!

Malatyalı misafir siz gidin diyarbakırla dost olun düşman olun bizi ilgilendirmez.Bizim tek bildiğimiz bize bizden başkası dost olmaz ; sadece öyle görünür neden siz Kayseriyle ,Elazığ ile değilde illa Diyarbakır ? AMA BİZ HERKESE AYNI MESAFEDEYİZ
BURASI YİĞİTLERİN MEYDANI YİĞİDİN ANLAMINI BİLİYORSAN MESELE YOK BİLMEDİĞİNE EMİNİMKİ ŞEHİR İSMİ VEREREK DOSTLUK GÖSTERİSİ YAPIYORSUN BİZ BU ÜLKEYİ SEVEN HERKESLE DOSTUZ BİLMEM ANLATABİLDİNMİ !
İNANIYORUMKİ BU SİTE SAYESİNDE SİZ VE SİZİN GİBİLER BAZI GERÇEKLERİ GÖRÜR VE ÖYLE DAVRANIR. BUNU DA BİZİM BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUM

İNŞALLAH BİRGÜN BU SİTEDE İNSANLAR AMACIN MAÇ SONUUÇLARINA DEĞİL DOSTLUĞA KARDEŞLİĞE VE SEVGİYE DEĞER VEREN BİRYER OLDUĞUNU ÖĞRENECEK.

BİZ BURDAYIZ BEKLERİZ

zarabey 04.08.2005 00:39

Bizim Adimiz şikeyle Anilmiyor ! Bu Ayip Size Yeter

[QUOTE=sinasi58]ben sivasli arkadasimin nicki altinda yaziyorum ve malatyaliyim. arkadaslar galiba sizlere dostluk elini uzatmis bir malatyaliya zaten gereken nezaketi gostermissiniz ama biraz yuksekten ucmuyormusunuz burasi 2. lig degil o hakaret ettiginiz malatya spora gun gelir diyarbakir gibi muhtac olursunuz iste o zaman sizlere elinizi tutmak icin uzattigimiz elimiz yuzunuze samar olarak döner.bu laflarinizi unutmayin ben tekrar gelecegim bu arada bizde sivasli ve malatyali akraba olarak iddaya girdik sivas yenerse ben sivas logosunu arabamda tasiyacagim malatya yenerse o daha dogrusu onlar sizlere sivaslilarin arabasindaki malatya logosu ile cekilmis resmi gondermekten zevk duyacagin cumartesini beklemeyin.eceli gelmis komsu takimi k4endini birden sampiyon görürmüs 1. ligde hadi kolay gele....... hasim GÜRBÜZ.....[/QUOTE]
BİZİM ADIMIZ ŞİKEYLE ANILMIYOR ! BU AYIP SİZE YETER
BAŞKA ŞEY YAZMAYA GEREK YOK

GuNaY 04.08.2005 13:24

[QUOTE=sinasi58]ben sivasli arkadasimin nicki altinda yaziyorum ve malatyaliyim. arkadaslar galiba sizlere dostluk elini uzatmis bir malatyaliya zaten gereken nezaketi gostermissiniz ama biraz yuksekten ucmuyormusunuz burasi 2. lig degil o hakaret ettiginiz malatya spora gun gelir diyarbakir gibi muhtac olursunuz iste o zaman sizlere elinizi tutmak icin uzattigimiz elimiz yuzunuze samar olarak döner.bu laflarinizi unutmayin ben tekrar gelecegim bu arada bizde sivasli ve malatyali akraba olarak iddaya girdik sivas yenerse ben sivas logosunu arabamda tasiyacagim malatya yenerse o daha dogrusu onlar sizlere sivaslilarin arabasindaki malatya logosu ile cekilmis resmi gondermekten zevk duyacagin cumartesini beklemeyin.eceli gelmis komsu takimi k4endini birden sampiyon görürmüs 1. ligde hadi kolay gele....... hasim GÜRBÜZ.....[/QUOTE]
kardesim siz maclarını oynaman önce rakip ne kadar büyük olursa olsun( kişiden kişiye değişir) biz zaten kaybettik gibi sözler sarfediyormusunuz??? ucmak yasakmı??? ve tam tersi biz ucmaktan zevk duyuyoruz... neticesine takımımıza sonuna kadar güveniyoruz!!!

Yigido_War 04.08.2005 14:03

[QUOTE=sinan-58][b]HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS[/b][/QUOTE]

+İMZA................

serhankaburcuk 04.08.2005 14:36

Herzaman Her yerde En Büyük Sivasspor....

Malatyasporada diğer maçlarda başarılar dileriz bizim maçlar hariç...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:07.