![]() |
malatyaspor ıyı takım ama ..
olımpıyat stadını dolu gorunce ayakları tıtreyecek bence beslerız... super marıo jardel olduktan sonra problem yok.. bırde takımın beynı muhammet alı........ |
[quote=KoraySancar]İlker kardeşimiz sitemizin en verimli üyelerinden biri olma özelliğini koruyor,tebrikler.Bu verilerden Malatyaspor'u bir hayli ciddiye almamız gerektiği sonucu çıkıyor.Futbolcuların performansını bilmediğimiz için şuan için en büyük güvencemiz taraftar.İnşaallah Olimpiyatı doldurabiliriz.[/quote]
Olimpiyatı doldurmak hiç sorun değil bence... yeter ki futbolcu ile taraftar bütünleşsin... bu da pek zor bişi diil sanırım |
1-0 olsun bizim olsun ben kazanacagımıza eminim golüde diss smail atacak
|
[quote=skywriter]Rica ederim badboy ve bilmiyorum. Hosunuza gittiyse diger maclardan once ayni tur analizleri yine yapabilirim...[/quote]
mütevazı olmaya hiç gerek yok kardeşim. yiğidi öldür hakkını ver olayı... gerçekten mükemmel bi çalışma... |
[color=blue][b]ilker yine arastırmacı gazetecilik kimligini ne mükemmel olarak kullanmıssın.. eline saglık... :lol: :lol: [/b][/color]
|
[b]Malatyaspor durmuyor...[/b]
Malatyaspor, Almanya'da yeni sezon hazırlıklarını aralıksız devam ettiriyor. Cuma günü katıldığı turnuvada gruptaki ikinci ve son maçını oynayan Malatyaspor, Cumartesi sabahı bir çalışma yaptı. Malatyaspor, Almanya’da katıldığı futbol turnuvasında gruptaki son maçını oynadı. 4. ligde mücadele eden SV Viktoria Aschaffenburg karşısında zorlanmayan Malatyaspor, yeni transferi Taner Demirbaş’ın golleriyle sahadan 5-0 galip ayrıldı. [img]http://www.malatyaspor.org.tr/malatyaspor.org.tr_non_ssl/yeni/img/turnnB.jpg[/img] Malatyaspor, Almanya’da düzenlenen turnuvayı üçüncülükle kapattı. Son maçta Slovenya’nın FC Zenec takımıyla karşılaşan Malatyaspor, 1-0 yenik duruma düşmesine karşın mücadeleyi elden bırakmadı ve 3-1'lik bir galibiyet aldı. 200 civarında Malatyaspor taraftarının izlediği karşılaşmada zaman zaman gergin anlar yaşandı. İkinci yarıda oyuna giren Bülent Akın, topla ilk buluşmasında kendisine sarılıp yere düşüren Darko’ya vurunca kırmızı kart gördü. Zenec, Malatyaspor 10 kişi kaldıktan sonra ciddi pozisyonlar yakaladı. Ancak sahaya kaptan olarak çıkan Fevzi başarılı bir maç çıkarıp, mutlak birçok pozisyonda gole vermedi ve galibiyetin baş mimarı oldu. [img]http://www.malatyaspor.org.tr/malatyaspor.org.tr_non_ssl/yeni/img/ucuncuB.jpg[/img] [b]Almanya`da Malatyaspor Gecesi[/b] [img]http://www.malatyaspor.org.tr/malatyaspor.org.tr_non_ssl/yeni/img/amdgeceB.jpg[/img] Avrupa Malatyasporlular Derneği’nin (AMD) düzenlediği gecede Malatyaspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular ağırlandı. Malatyaspor'un kamp yaptığı Heigenbrücken'e 50 kilometre mesafede bulunan bir lokantada düzenlenen gecede yapılan konuşmalarla birlik-beraberlik mesajları verildi. |
Vallahi ben pes ettim İLKER kardeşim. Benimde buna benzer (geçen seneden hatırlarsınız Sivasspor'un oynayacağımız takımla geçmiş yıllarda yapmış olduğu maçların analizini yapıyordum ama) sen beni fersah fersah geçmişsin. TEBRİKLER... Gel biz seninle Rüştü kardeşimden rica edelim, haftalık bir "Analiz Köşesi" yapalım. Ellerine sağlık pek güzel olmuş...
|
[quote=izmirliyigido]Vallahi ben pes ettim İLKER kardeşim. Benimde buna benzer (geçen seneden hatırlarsınız Sivasspor'un oynayacağımız takımla geçmiş yıllarda yapmış olduğu maçların analizini yapıyordum ama) sen beni fersah fersah geçmişsin. TEBRİKLER... Gel biz seninle Rüştü kardeşimden rica edelim, haftalık bir "Analiz Köşesi" yapalım. Ellerine sağlık pek güzel olmuş...[/quote]
Rica ederim abi. Senin yolundan ilerlemeye calisiyoruz iste :wink: Olur, tabii ki, ben de oyle birsey dusunuyordum aslinda. El ele verip guzel seyler yapabiliriz... |
merhaba sayin sivassporlu arkadaslarim ,eger basariya kavusmak istiyorsak oyun oynarken karsi takimin büyüklügüne bakmayacaksin ve korkmadan oynayacaksin biz belki sivasspor olarak yapmadik ama böyle bir tabloyu 1. LIG de cok izledim mesela fenerbahcede ,bence futbolcular cok korkak oynuyorlar ve cok hata yapiyorlar ,yinede sampiyon olulor ama bir yabanci büyük takimla oynadigi zaman ayni bir 3. lig takimi gibi oynuyorlar hep de basarisiz oluyoruz ,insallah biz korkmadan oynariz ,bence bir futbolcu birazda kendine brakilmali hemen hata yaptiginda üstüne gidilmemeli ozaman futbolcu hep hata yapabiliyor ,
görüslerinizi bildirin tesekkürler........ SIVASSPORLUYUM |
ELLERIN DERT GÖRMESIN GARDAS ANALIZINI OKURKEN KENDIMI GAZETENIN SPOR SAYFASINI OKUYOR GIBI KAPTIRDIM. HER SIVASLININ DA SIVASSPOR DELISI OLMASI TEMENNISIYLE TEKRAR ELLERINE SAGLIK...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:21. |