![]() |
lorey lorey lorey lorey lorantla sonuna kadar, allah aşkına yeter şu dedikodulara bir son verelim, daha geldiğinden beri hep aynı dedikodu, inşallah en az 3 yıl takımın başında kalır lorant, istikrar varsa başarı vardır, yoksa yok
|
INSALLAH DEDIKODUDUR.
|
[QUOTE=abircan]lorey lorey lorey lorey lorantla sonuna kadar, allah aşkına yeter şu dedikodulara bir son verelim, daha geldiğinden beri hep aynı dedikodu, inşallah en az 3 yıl takımın başında kalır lorant, istikrar varsa başarı vardır, yoksa yok[/QUOTE]
[COLOR="Red"]AYNEN KATILIYORUM GARDAS BOS HABERDEN ILERI GITMEZ BUNLAR![/COLOR] |
arkadaşlar lorant la bulentin arası bozukmuş sezon sonunda bulent gidebilir
|
lorantın gitmesi sivasspor için büyük kayıp olur ama lorant gibi bir hocanın sivastaki kariyerini tamamlamadan gideceyini sanmıyorum ticari açıdan düşünecek olursak sivasspor UHFA kupasın katılmaya hak kazanırsa bu hem futbolcuların hemde lorant hocanın değerini katlayacaktır.lorant hocanın sivassporadan bu başarıyı kazanmadan gideceğini sanmıyorum
|
BENCE LORANT SEZON SONUNA KADAR BURDA
|
lorant çok durmaz takımda sezon bitmeden gidecek ve rıza hoca gelecek
|
ETMEYIN EYLEMEYIN ARKADASLAR LORANT NEDEN BIRAKSIN KI SIVASI. HEM BULENTLE ARASININ BOZUK OLDUGUNU KIM CIKARDI?
|
kamptan izlediğim kadarıyla lorant rıza hocanın boşta kalmasıyla iyice yolcu gibi gözüküyor
|
kalıcakmış çünkü isteyen kulup hocasını bulmuş lorant bizimle
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:46. |