![]() |
HERKES 4 EYLÜL ü beklerken sırf maç yayını olsun diyemi macı aksam ve istanbula alıyorlar.SİVASIN SÜPER LİG HEYECANI SÖNECEK ONDAN SONRAMI TAKIM SEHRE DÖNECEK!!
|
Ben en başta cuma günü olunca karşı çıkmıştım bu federasyonla ancak buraya kadar olur maç ctesi olsun öglenden sonra olsun sırf yayın için böyle uygulama olmaz lanet olsun ben kartaldayım ve cuma günü düşünün işten çıkıp OLİMPİYAT stadına nasıl gelim ama elimden gelenide yapıcam gelmek için bizi yıldıramıyacaklar......
|
67 GENC TARAFTARLARA SELAM
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
ABİ BİZ SİMDİDEN BÜTÜN ORGANİZEYİ YAPTIK SADECE 3 SOKAKTAN 1 OTOBÜS DOLDURUYORUZ DAHA NE BABAM HADİ BÜTÜN YİĞİDOLAR ELELE HAMSİ AVI SEZONU 19 EYLÜL CUMA 2005 SAAT 20:00 ATATÜRK OLİMPİYAT STADINDA BASLIYOR
HERKESTEN RİCAM BU MACA MUTLAKA KASGOL İLE GELİNSİN TRİBÜNDE COK GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ OLUSTURMAK İSTİYORUZ SİVASIMIZA BASARILAR 67 GENC TARAFTARLAR KISMET OLURSA SİZİNLE YAN YANA SONUNA KADAR AYAKTA TEZAHURAT YAPACAĞIZ |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Evet şartların zor olduğunu biliyoruz...Ama biz en başından söz verdik Sivassporu ne pahasına olursa olsun içeride ve dışarıda destekleyeceğiz diye...Evet çok zor şartlarda maçalara gidiyoruz hem maddiş hemde manevi ama sözümüzden dönemeyiz..Bu haftada mazaret kabul etmiyorum...Bu maçta takımımızın yanında olacağız...[/b][/QUOTE]
SERHAN VALLA BU MAÇTA SİZLERİ GÖRMEK EN BÜYÜK DİLEĞİMİZ UMARIM BİZİ YANLIZ BIRAKMAZSINIZ SİZ OLMADAN OLMUYOR:( |
olimpiyata alınması iyi oldu
evet sivasın biran önce 4 eylülde oynamasını bende istiyorum ama istanbulda olması sivasın taraftar gücünü gösterebilmesi için son bir şans oldu çünkü sivasa döndükten sonra en fazla 15-16bin seyirci olabilecek olimpiyatta ise bu sayı 40 - 50 bine kadar çıkabilir ve çıkartmalıyızda trabzon maçında tüm türkiye sivaslı taraftarları görsün istiyorum hadi sivaslılar gösterin gücünüzü...
|
[b]ÇALIŞMALAR BÖYLE DEVAMEDERSE BİZ DAHA ÇOK HİDERİZ BU İSTANBULA EVET KATILIYORUM BAŞKA STAT DAHA İYİ OLUR NİYE HEP OLİMPİYAT Kİİ ??[/b]
|
[QUOTE=kursad58]SERHAN VALLA BU MAÇTA SİZLERİ GÖRMEK EN BÜYÜK DİLEĞİMİZ UMARIM BİZİ YANLIZ BIRAKMAZSINIZ SİZ OLMADAN OLMUYOR:([/QUOTE]
[b]İnşallah gardaşım bizmde amacımız o maça gelmek... Bakalım Maddi problemlerimizi halledebilirsek bu maça geleceğiz...[/b] |
tamam olimpiyata alınıyorda ne oluyor .her zaman 50 bin kişi gelecek diyorlar ama hani nerede bu partallar..istanbuldaki sivasslılar girmiyor , adam ta kalkıp sivastan gidiyor yaa..yazık deilmi bu adamlara..sizler neden gelmiyrsunuz istanbuldaki sivaslılar
|
TABIKI GIDECEGIZ
BU ISTANBULDA SON MACIMIZ....
TABIKI GIDECEGIZ . BU TAKIMA DESTEK VERECEGIZ.. GORECEKSINIZ EN AZ 40.000 TRABZONLU MACA GELECEK.. SIVASLI OLARAK TAKIMIMIZI YANLIZ BIRAKMIYACAGIZ..... BEN CALISMAMA RAGMEN ERKEN CIKIP TRIBUNDE YERIMI ALICAGIM.. HEMDE ARABAMLA 5 KISI DAHA GOTURECEGIM...... |
:(
:( bu istanbullular maça gitmior ne güsel heveslenmeştik maç sivasta olacak die ama bu seferde ışık engelli takıldı bidaki maça darısı
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:41. |