![]() |
erciyes maçını alarak galibiyet serisine başlayacağız
sivası artık kimse tutamaz |
ölmek var dönmek yok bu maç bizimdir !!!!
|
[QUOTE=ferhat38]EDİTLENMİŞTİR...[/QUOTE]
SEN MAN YAKMISIN OLUM NEYAZDIGININ FARKIN DAMISIN ALLAH SENİN BELANIVERSİN MADEM ÖYLE KEN DİN LE ÖVÜNÜYON SANA YAZIKLAR OLSUN SENİN GİBİKEN DİNİ BİLMEZLERİN YÜZÜNDEN BİZ KOMŞUMUZLA DÜŞMAN OLMAYIZ SALAK MANYAK GERİZEKA BİDAHA NE YAZDINA DİKKAT ET SENİ ÖPERLER SONRA |
ERCİYES MAÇI ÇOK ZOR GEÇMEYE ADAY BİR MAÇ HEMDE BÖYLE BİR TS GALİBİYETİNDEN SONRA İNŞALLAH FUTBOLCULARIMIZ REHAVETEGİRMEZLER AMA LORANT GİBİ BİR HOCANIN BU REHAVETE İZİN VERMEYECEĞİNE İNANIYORUM İNŞALLAH EN AZINDAN 1 PUAN ALIRIZ
|
[b]BÜTÜN GÜCÜMÜZLE KAYSERİDEYİZ...ARTIK ŞU ADAM ÖLDÜRME SEVDASINDAN VAZGEÇİN..VE BU OLAYI BİR DAHA AĞZINIZA ALMAYIN ...BU HAFTA KAYSERİDEYİZ...[/b] |
[QUOTE=ferhat38]GELİNDE GÖRÜN KAYSERİYE BU TAKIMA NASIL SAHİP ÇIKIYORUZ TÜRKİYEDE BAZI TARAFTAR GRUPLARI İKİ TAKIMI KALDIRAMAZLAR DİYOR AMA BİZ KAYSERİLİYİZ VARMI DAHA ÖTESİ DİNLESİVAS KAYSERİSPOR HAYAT SENSİN DÜNYAM SENSİN HERŞEY SENSİN GELECEKSE TÜM ACILAR BİZ HAZIRIZ SENDEN GELSİN BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİN GELİNDE BİR 40KİŞİ DAHA ÖLDÜRELİM[/QUOTE]
[b]Arkadaslar Lütfen Böylesi kendini bilmeyen *****larin gazina gelmeyelim!! ne dedigini bilmeyen ZAVALLININ birisine benziyor . [img] http://www.sivasspor.com/takimlar/fotolar/spor_sevgi.jpg[/img] bu Zavallinin yazisini Silmiyorum. Komsumuzdan giren olursa Okusun diye[/b] |
Bizim eski adiyla K.Erciyes simdi Kayserispor olan takima sansimiz tutmuyordu.
Su andaki erciyesi gececegimize inaniyorum. YÜRÜ YIGIDO KIM TUTAR SENI... |
Erciyes bu sene mali goturur
Yigidolar, bunu kabul etmemiz lazimki; Erciyes gibi super kadrosu olan 1 takimi yenmemiz, sivasli birinin aya gitmesi gibi bisey. Tabii top yuvarlak. Baktin adamlar kendi kalesine atarlar.
|
EDİTLENMİŞTİR.... |
yenecez baska yollu yok 3-1 mac bizim ...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:23. |