![]() |
[FONT="Arial Black"]ben olaya bıraz deyışik acıdan bakacagım.bundan bır yıl öncesıne kadar siteden haberım yoktu.şimdı bu sıteyı oyle benımsedımkı.artık bagımlı oldum . şimdı bazı arkadaşlar kendılerınını sankı sıtenın sahıbı sanıyorlar.ve sıtede terör estırıyorlar. bakın beyler buranın bır sorumlusu var.buranın site kurarları var bunlara uymak zorundayız.lutfen sevgıden saygıdan,duruslukten kacmayalım kazan bizler olcagız[/FONT]
|
AYIP YA KAVGA YAPMAYIN....
YAKISMIYOR. |
[I][COLOR="Magenta"][B][FONT="Tahoma"]Arkadaslar bu op meselesini diyorsunuzda, yaaa okadar güzel diyorsunuzkiii. sanki oplarin sus demesiyle sizler (yani karsilik veren sizler) söz dinleyip susuyorsunuz. Hatda bide tutup dahada cok küfür ediyorsunuz. Ardindan atilincada tutuyorsunuz sikayet ediyorsunuz. ben bisey demedim atildim diye. Bana kalirsa cok güzel bir konuya deginmissin siir_misali. Ama ne yazikki iste bide o küfür edenleri oplara biraksalarda bu siteye genelde girenlerde küfür etmese ne olur sankiiii. Ama hayir ben burda sunu ögrendim sanki kendilerini mecbur tutuyorlar ona karsilik vermekde. Sanki onlara bir küfür borclari varmis gibi görüyorlar.
Arkadaslar bakin küfür eden oluyorsa siz cevap vermeyinnnnn, eger veriyorsaniz sonucunada boyun egin. Yani cevap verip atiliyorsaniz o zaman neden atildimmmm diye sorup sorgulamayin. Ve ayriyetden ortaligi gereceginiz birsey söylediginizde ve siz uyariliyorsaniz o halde oplari dinleyinnnnn. yani en azindan bir op olsun demekle olmuyor bu isler, biraz oplarla kooperatif olunmasi gerekli. Bu sözüm sana degil siir_misali. Bu sözlerin sahipleri kendilerini biliyor.[/FONT][/B][/COLOR][/I] |
İnsan kendi kendini denetlemeli,
Biraz hoşgörü ve tolerans yeterli... Kavga etmek çok kolay, Asıl barış içinde yaşamayı bilmeli... |
Ben bu konuyu dün gece chatte dile getirdim.
Bu durumda icabinda o sahis atilabilir ve de sikayet edecek hicbir gerekceside olamaz. Eger mod bulunmus olsa,agzi bozulani ihtar eder,ikinci seferinde atar ve baska bir sahisin karsilik verip,tartismaya girme ihtimali olmaz. Bunun yaninda forumlarida kontrol altinda tutmak gerekir ki,yani mod 24 saat gerekli diye düsünüyorum... |
YAW BIRAKIN BU İŞLERİİİİ
[QUOTE=drummer]kavga edenler dışardan değilki.
çoğu sivasporlu geçinen kendini bilmez insanlar. maksat her gittikleri yerde pislik yapmak. holiganlara özenip terör estiriyorlar.[/QUOTE] BAK ARKADAŞ SENİ ÇOK YAKIN DAN TANIMYORUM AMA SEN HER YAZI YASINDA ÇOK İTİCİ YAZILAR YAZIYORSUN VE BURDA BULUNAN BAZI KİŞİLERİ İFADE ADİYORSUN HERHALDE... BU SİTE RÜŞTÜ ELMASIN SİTESİDİR VE BU SİTENİN BAZI KURALLARI VAR O KURALLAR UYMAYAN BAN LANIYOR..VE COK DA İYİ YAPILIYOR BEN TAM 8 DEFA BANLANDIM VE BENİ HAKLI YERE BANLADILAR....ONLARINDA KENDİNE GÖRE İŞLERİ VAR HER DAKKA PS BAŞINDA OLAMAZLAR YOK İLLA OLSUN DİYORSAN BAK SÖYLE BİR TEKLİFİMVAR EGER SEN BU SİTEYİ ÇOK SEVİYORSAN VE BU SİTE KORUMAK İSTİYORSAN 1 TANE İYİ BİR OP BULUNSUN VE ONA MAAŞ BAGLANSIN ODA GÜNÜN 24 SAATİNİ BURSA GEÇİRSİN... |
[QUOTE=Sweetgirl][I][COLOR="Magenta"][B][FONT="Tahoma"]Arkadaslar bu op meselesini diyorsunuzda, yaaa okadar güzel diyorsunuzkiii. sanki oplarin sus demesiyle sizler (yani karsilik veren sizler) söz dinleyip susuyorsunuz. Hatda bide tutup dahada cok küfür ediyorsunuz. Ardindan atilincada tutuyorsunuz sikayet ediyorsunuz. ben bisey demedim atildim diye. Bana kalirsa cok güzel bir konuya deginmissin siir_misali. Ama ne yazikki iste bide o küfür edenleri oplara biraksalarda bu siteye genelde girenlerde küfür etmese ne olur sankiiii. Ama hayir ben burda sunu ögrendim sanki kendilerini mecbur tutuyorlar ona karsilik vermekde. Sanki onlara bir küfür borclari varmis gibi görüyorlar.
Arkadaslar bakin küfür eden oluyorsa siz cevap vermeyinnnnn, eger veriyorsaniz sonucunada boyun egin. Yani cevap verip atiliyorsaniz o zaman neden atildimmmm diye sorup sorgulamayin. Ve ayriyetden ortaligi gereceginiz birsey söylediginizde ve siz uyariliyorsaniz o halde oplari dinleyinnnnn. yani en azindan bir op olsun demekle olmuyor bu isler, biraz oplarla kooperatif olunmasi gerekli. Bu sözüm sana degil siir_misali. Bu sözlerin sahipleri kendilerini biliyor.[/FONT][/B][/COLOR][/I][/QUOTE] TAMAMEN KATILIYORUM |
[B]ARKADAŞLAR DÜŞÜNCE GÜZEL AMA ÇOK ZOR ZATEN SİTEMİZDE YETERİNCE MOD VAR VE GENELDE AKTİF OLAN MODLAR BİR MODUDA TAMAMEN SİTEYE BAĞLAMAK OLMAZ BENCE YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEY GELEN SÖZLERE CEVAP VERMEMEK VE KENDİMİZE BİRAZ ÇEKİ DÜZEN VERMEK .....
BİZDE ÖZLEDİK O ESKİ CHAT ORTAMINI AMA EMİN OLUN SİTENİN DAHA YENİ YENİ TANINMASI NEDENİYLE HERKES MERAK İÇİN OLSA YİNE GELİYOR... AMA BU SİTENİN İÇERİĞİNİ ANLADIKLARI ZAMAN EMİNOLUNKİ BU OLAYLARIN HİÇBİRİ OLMAYACAKTIR... BURDAN BÜTÜN ÜYELERİMİZİ DUYARLILIĞA DAVET EDİYORUM[/B] |
DELIYE SORMUSLAR DÜNYANIN HALI NEZAMAN DÜZELIR DIYE
CEVAP SU OLMUS SEN KENDINI DÜZELT DÜNYA DÜZELIR |
ÇOK HAKLISIN WALLA YAĞCI58
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:14. |