![]() |
-->: SİVAS KÖFTESİNE TESCİL GELİYOR :)
walla etliekmek deseler kesin kabul ederim ama gerçekten köftemizin bu kadar markalaşacağını hayatta düşünemezdim
|
Sivas koftesini Sivas disinda yasayanlarin cogu bilmezler.Sivas koftesi uzerine kofte tanimam.
|
Tokat kebabi diye bilinenn kebabda aslinda Sivasimiza ait ama Tokat tanitmis,herkes Tokat kebebi diye biliyor.Bunu daha cok buyuklerimiz bilir.Ataturk caddesine buyuk merkez lokantasi var 3 veya 4 katli,orada yapilir Sivas kebabi yiyenler bilir.Biz daha guzel yapiyoruz yani.
|
Sivas köftesi denince madımak köftesinden bahsediyosanız adım gibi bilir bayılırım:) ama et köftesinden bahsediliyorsa ilk kez duyuyorum...
|
İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA KIRMIZI BEYAZ KOFTECI VAR
|
katmer
etli ekmek madımak peskütan içli köfte ohooooooooooooo daha neler neler |
c.ü tıp hastanesinin karşısındaki mis kebabın daha pazarlardayken ünü meşhurdu nefis köftelerini yerdik, daha sonra sabahları cer atölyesinin önünde sabahın 6.30 , 7 sinde atölyeciler işe giderken kuyruğa girerlerdi, derken işi büyüttüler mis kebaplar çoğaldı galiba, eski dolmuş durağının içindede bir meşhur köfteci vardı, yemeyene anlatmak zor mııımmm mımmmmm yummmmmy :)
|
bende ılk defa duyuyorum suc bızımmı yoksa ıyı tanıtılmamasımı?
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]yerim seni köfteeeeeeeeee.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] [CENTER][img]http://www.sivasspor.com/chat/include/templates/openchat/images/icons/smileys/SM063.gif[/img][/CENTER]
|
[B]tescillensin yaa o etin tadı baska hiç biyerde yokkk;) [/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:00. |