![]() |
-->: SİVAS`A KAMERUNLU GOLCÜ
[B]Yabancı santrafor arayışını sürdüren Sivasspor Almanya’da oynayan Kamerun’lu 23 yaşındaki Parfait ile görüşüyor. Çin’de oynayan sırp futbolcuyla görüşen ancak daha sonra vazgeçen Sivasspor yönetimi rotayı Kamerunlu futbolcuya çevirdi. 23 yaşındaki futbolcuyu Teknik Direktör Werner Lorant’ın tavsiye ettiği ve Sivasspor yönetimininde bu doğrultuda harekete geçtiği belirtildi.[/B]
|
buda fıs çıkar bence göz boyama bu laflar..beksana sonunda ne diyo transfer gerçekleşmezse yabancı transferi kapanacakmış..
hele bi alınsın bakalım.. ama şu resimdeki sarı-kırmızı-yeşil renkleri hiç sevmedim..kaldırılsa hiçde kötü olmaz.... |
[B]Kamerun milli takiminda oynamis bir tek Parfait buldum, o da su an Litvanya liginde top kosturan [I]Ngon a Djam Claude Parfait[/I].[/B]
Ulke: Kamerun Dogum: 24.01.1980 Boy: 184 cm Kilo: 77 kg Kulup: Skonto Riga |
9 ŞUBATA KADAR BULMAMIZ LAZIm
|
[QUOTE=GERCEK58LI][COLOR="Red"]Eğer imzayı atarsa yorum yaparız!
Çok yazdık ama boş çıktı...[/COLOR][/QUOTE] Aynen katiliyorum Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 |
:D :D :D :D :D :D :D :D
|
bence Pierre Boya gelir ama eto ve webonun hic gelceni inanmiyorum cünkü onar cok iyi bi takimdalar daha büyük e bizde UEFA da oynasak ozaman eto deyil ronaldo gelir ama dedim gibi Barcelona simdilik arupada en büyük takim ondan etonun gelceni hic sanmiyorum
|
Adamların hepsinin takımları var ayrıca sözleşmeleri devam ediyor.Bu iş biraz zor biz liği bu kadro ile bitiririz.Galiba
|
bence takıma ortasaha lazım ama dahada ısrarla forvet arıyoruz orta sahada topa basan biri lazım bence yinede hyırlısı diyelim.
|
[B]Arkadaslar lutfen yazilanlari okuyup daha sonra yorum yapin. Sivasspor o futbolcularin hicbirisi ile gorusmuyor zaten.
[I]Yabancı santrafor arayışını sürdüren Sivasspor Almanya’da oynayan Kamerun’lu 23 yaşındaki Parfait ile görüşüyor. Çin’de oynayan sırp futbolcuyla görüşen ancak daha sonra vazgeçen Sivasspor yönetimi rotayı Kamerunlu futbolcuya çevirdi. 23 yaşındaki futbolcuyu Teknik Direktör Werner Lorant’ın tavsiye ettiği ve Sivasspor yönetimininde bu doğrultuda harekete geçtiği belirtildi.[/I][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:32. |