SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   İSTANBUL 2. DERNEK TOPLANTISI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6156)

alimuharrem58 10.02.2006 08:24

-->: İSTANBUL 2. DERNEK TOPLANTISI

KATILAN TUM SİVASSPOR TARAFTARINA TESEKKURLER

ademgoze 10.02.2006 08:34

[QUOTE=karacaören34-58]ALPER BEY EN GÜZEL ŞEKİLDE YAPTIĞIMIZ TOPLANTIYI ÖZETLEMİŞ VE ALDIĞIMIZ KARARLARI AYNEN YAZMIŞTIR YAPACAĞIMIZ 3. TOPLANTIDA YANİ 12 MART 2006 PAZAR GÜNÜ SAAT 15.00 DA YAPILACAK OLAN YEMEKLİ TOPLANTIMIZA YENİ YÜZLER GÖRMEK İSTİYORUZ:)[/QUOTE]

bizden sıkıldın mı yoksa ??????????????

LütfiÜnal 10.02.2006 09:06

Istanbuldaki Sivasli gardaslarimin saglam adimlarla uzun vadeli ve güclü bir dernek kurma calismalarini yakinen takip ediyorum.Katilan herkes fedakarlik yapmaya hazirim yetreki Sivaslilar blrlessin diyor.Buradan fedakarlik yapan herkesi tebrik ediyorum .Insallah basarili ve bizlerin gögsünü kabartan bir dernek kuracaksiniz bundan eminim.Egerki tüzügünüzde yurt disindan üye kabul ederseniz beni hemen üye yapabilirsiniz.Insallah Istanbula gelince Sivas sevdalisi insanlarin bir arada oldugu bir evimiz daha olacak.

cihanakkus 10.02.2006 10:37

[FONT="Arial Black"][COLOR="Navy"]umarım yemekte daha fazla kişi olacagız ve aramıza bircok yeni arkadas katılacak...[/COLOR][/FONT]

burak_baykal 10.02.2006 10:53

merhaba gardaşlar2.toplantı iyi bir ortam oluştu.inşallah 3.toplantı daha da güzel geçeceğine inanıyorum.............................

x_burnley 10.02.2006 11:15

Alper abi mutlaka bir sonraki toplantıda sizinle olacağım söz veriyorum
iki elim kandada olsa geleceğim öyle yada böyle Düşüncelerin için teşekkür ederim abi sağol varol

SÖZDE DEĞİL GERÇEK SİVASSPORLUYUZ BİZ

x_burnley 10.02.2006 11:23

[QUOTE=Gunay][B]Alper abim öncelikle teşekkür ederim toplantı sonunda alınan kararları yazdığın için...

Burada ne kadar güzel geçti desekte orada olmayan bilemez o sebepten detaylara inmeyeceğim:)

Gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...

NOT: Toplantı hakkında detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar özel msj ile bana ulaşabilirler...[/B][/QUOTE]

Gunay toplantıda bulamadığımız için bilemeyiz
Ama şunu anlıyabiliyorum ki çok güzel ve neşe dolu bir ortamda toplandığınızı biliyorum
Peki gelemiyenlere neden teşekkür etmiyorsun:D

GuNaY 10.02.2006 11:25

[QUOTE=x_burnley]Gunay toplantıda bulamadığımız için bilemeyiz
Ama şunu anlıyabiliyorum ki çok güzel ve neşe dolu bir ortamda toplandığınızı biliyorum
Peki gelemiyenlere neden teşekkür etmiyorsun:D[/QUOTE]
[B]Bende olsam gelenlerle gelemeyenler arasında fark olmalı;) ;) [/B]

RüStü ElmaS 10.02.2006 11:27

Istanbuldaki yapmış olduğunuz bu güzel calışmaların neticelerini inşaallah çok yakında göreceğiz.
Istanbul`daki Yiğidolar icin büyük bir firsat, yardımcı olmak isteyenlerin bu firsatı kaçırmamalarını diliyorum.

Her zaman böyle bir dernek kurulmaz.
Sivasspor icin çok faydalı olacağına kalpden inaniyor ve başarılar diliyorum.

Bu toplantıya katılanları kutluyor ve takdir ediyorum.

karacaören34-58 10.02.2006 15:54

[QUOTE=ademgoze]bizden sıkıldın mı yoksa ??????????????[/QUOTE]

sizden sıkılmak mı asla tam tersi ama sizin gibi daha çok değerli hemşerimi görmek tanımak ve dernek için desteklerini beklediğimden yeni yüzler görmek istiyorum yoksa sizleri görünüce o güzel ortamdan keif alıyorum ve herkesi çok seviyorum hepinize teşekürler:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:28.