SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Eski Maç Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Altay-Sivasspor Maci Oncesi-Sonrasi Tum Yorumlar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=64)

KoraySancar 30.11.2004 17:51

Bu maç İzmir dışına alınırsa en çok üzüleceklerden biri de benim herhalde.Şurda bir kaç ayım kaldı ve Sivassporu bir deplasmanında daha yalnız bırakmayacağımı düşünerek seviniyordum.Nöbet için bu ay da mazeret bildirmiştim.Ama hayırlısı olsun,yakınlarda bir yerde olursa yine giderim inşaallah.Sivassporumuz yensin de benim varlığım veya yokluğum farketmez.

RüStü ElmaS 30.11.2004 18:55

Koray Gardas,

senin Sivasspora olan destegine burda hepimiz sahit olduk zaten.

Senin Sivasspor icin nerelere gittigini neler yasadigini ben cok iyi bilenlerdenim.

Insaallah Izmir disina ayrilmazda sende gidersin maca :wink:

KoraySancar 30.11.2004 19:08

Sağol elmas ağabey abartılacak bir şey yapmadım ama Sivasla,Sivassporla ilgili şahsıma her nerede,ne şekilde bir görev düşerse yapmaya hazırım.Şu sıralar en büyük arzum insanımızı biraz daha biliçlendirmek.Özellikle de şu Manisa maçında ben bir taraflarımı yırtarcasına bağırırken bana "boşuna nefesini tüketme gardaş"diyen vatandaşımızdan sonra.Zira bireysel çabalarla ancak bir yere kadar gidilir.

RüStü ElmaS 30.11.2004 19:13

Umarim bizim burdan cagrimiza herkes katilir.

Biz diyoruzki "HER ZAMAN BIRLIK, HER ZAMAN BERABERLIK

serhankaburcuk 01.12.2004 13:19

[quote=ForzaSivas]Bizler inandık sizde inanın bizim için bu maçı alın.

Kırmızı Beyaz Damat siyah beyaz geline karşı.....[/quote]

ulan veysel her yerde makara kukarasın lan.....neyse insallah sivassporumuz kazanacak hiç kimsenin şüphesi olmasın...bu arada izmir ve civarındaki sivaslı kardeşlerimden rica ediyorum maça gidip takımı desteklesinler yani takımı gidip izlemesinler bilmem anlatabildimmi?geçen sene ben sivastan kalkıp 17 saat yol yapıp takımımı izmirde desteklerken bazı sivaslı kardeşlerimiz sadece oturup takımı izlemekle yetindiler lütfen biraz daha duyarlı olalım bütün yiğidolara saygılar sevgiler artık biz bir ateş parçasıyız önümüze geleni yakarız....ŞAMPİYON SİVASSPOR TABİKİİİ...

eker 02.12.2004 08:45

Altay-SivasSpor maçı Altayın cezası sebebiyle Muğla Atatürk Stadyumunda oynanacak. Ayrıca Altay’da, Murat Karakoç, Serkan Kılıç, Salih Karadavut, Tayfun Yungul ve Serkan Tuncel cezalı oldukları için bu maçta oynamayacaklar.

izmirliyigido 02.12.2004 13:33

Tüm Yiğido'lara İzmir'den kucak dolusu selam ve sevgiler... Sitenizi geçenlerde keşfettim bayağıda güzel olmuş. Ellerinize sağlık...Sitenizinde acemisi olunca ayrı bir başlıkla Altay maçı yorumu yapmak zorunda kaldım. Artık moderatör durumu düzeltebilirse düzeltsin, yoksa bu abinizi şimdilik hoş görünüz. Altay maçına tüm yigidoları Muğla'ya bekliyorum. Forza1 beni tanımış. Uamrım Muğla'da da görüşürüz. Tüm dünyaya SİVASSPOR'u ve Yiğidoları ezberlettik, asla unutturmayacağız. Herşey kardeşlik, sevgi barış içerisinde güzel bir spor karşılaşması için. Altay'ın şansı yok.

Nurgul_Ertugrul 04.12.2004 15:55

Bu maçıda alırız artık birşeyler yerine oturdu aklımızdan kaybetmek geçmiyor ve alacağızda bu maçı ben güveniyorum takımımıza...

RüStü ElmaS 04.12.2004 18:00

Artik biz yurtdisindakiler Türkiyeden cok uzaklarda kaldigimiz icin, maalesef maclari canli destekleyemiyoruz.
Ama bizim kalbimiz herzaman Sivasspor iledir.
Hatta burada sitemizde canli macin gollerinide veriyoruz.
Bedenen Sivassporun yaninda olamasak bile tüm kalbimizle Sivassporun yanindayiz.
Her zaman destekliyoruz. Biz diyoruzki.
"Her zaman birlik, Her zaman Beraberlik"

Hadi Sivassporum bu maci al, bize bir güzel gün daha yasat :wink:

KoraySancar 05.12.2004 14:52

Haydi hayırlısı,yolu yarıladık.Altay maçı son 3 maçın en zor görüneniydi,aldık.Ne diyeyim vallahi sevinçten uçuyorum.Allah sonuna kadar götürebilmeyi nasip etsin.
Ey Sivasspor'un "Kartal"ı ve "yavrukartallar" elinize,ayağınıza sağlık.Hadi aslanlar,şu işi sonuna kadar götürün ve baştacımız,efsanemiz olun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:40.