SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KÜFÜR İSTEMİYORUZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6439)

58 memo 27.02.2006 21:15

-->: KÜFÜR İSTEMİYORUZ

EVET KÜFÜR VE ŞİDDETİN SPORDA YERİ OLMAMALI
FAKAT 20 YILDIR KÜFÜRÜ ÖNLEMEYE ÇALIŞIYORLAR BİR TÜRLÜ BAŞARAMADILAR
BU SÖZLERİ DAHA ÖNCE ÇOK DUYDUK
BEKLEYİP GÖRECEĞİZ:rolleyes: :rolleyes:

1967_DERNEK_MUSTAFA 27.02.2006 22:18

[COLOR="Blue"]BİZDE KÜFÜRE KARŞIYIZ AMA TRÜBÜNDE KÜFÜR EDENDE ÇOK MÜDAHELE ETMEYENLERDE ÇOK İCRAT GEREK LAF DEĞİL[/COLOR]

erhan5834 27.02.2006 22:35

[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor yönetimi olarak ciddi kararlar aldıklarını ve maçlardaki küfür olayları için tedbirler alacaklarını da ifade eden Basın Sözcüsü Ünsal, “Ankara’da bir sistem yapılmış, gayet güzel.

Polis izleme odasından izliyor, hangi seyirci küfrediyorsa veya aşırı derecede saldıracak şekilde reaksiyon gösteriyorsa o seyirciyi hemen aldırıyorlar.
Bizde hemen bu hafta harekete geçerek, Emniyet Müdürlüğümüzle işbirliği içerisine girerek aynı sistemi Sivas’ta da oturtmak istiyoruz.
Zaten Sivas seyircisi gerçekten çok sağduyulu ama maalesef bizde de 8-10 tane insan çıkabiliyor. Onlarda bundan sonra küfür etmeyecekler, çünkü küfür ettikleri takdirde derhal maçtan alınacaklar” dedi.[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]sistemin sadece adı var sanırım eğer böyle bi sistem her yerde uygulanıyosa bu diyarbakır - konya maçında uygulansaydı keşkede bu çirkinlikler olmasaydı...[/FONT][/CENTER][/I][/B]

Serd@r 28.02.2006 01:14

[COLOR="Black"][B]Basın sözcümüz Fikret Beye katılmamak mümkün değil;Ne demek küfür ya hem anasına,avradına küfür ettiğin kim?oda bu vatanın evladı deyilmi?yarın birgün savaş çıksa beraber savunmayacakmısınız bu yurdu?bu kin bu öfke nerden geliyor?sonuçta bu bir oyun,o sahada küfre maaruz kalan hepimizin bir yakınıda olabilir bugün değilse bile yarın ailenizden birinin futbolcu,hakem,veya rakip takımdan biri olma olasılığı yokmu.
Küfre ve şiddete sonuna kadar hayır.
"E onlar da küfrediyor"diyenlerde olabilir.Bir ayıp başka bir ayıpla asla örtülmez.
[/B][/COLOR]

yagci58 28.02.2006 08:05

bu küfür illeti bizim icimize islemis biz küfürsüz edemeyiz
biz överken bile söveriz
ha suda var avrupada yokmu alasini yapiyorlar ama sınırlı, biliyorki ileri gitse güvenlik tepesine binecek

CK58 28.02.2006 08:18

[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]...Küfürsüz bir futbol mu???????!!!!!!!![/FONT][/B][/QUOTE]
evet arkadaşlar küfürsüz bir futboll küfürün yerine kullanılacak daha güzel sloganlar var..

djmurat gardaş profiline koyduğun o resimdeki kişiyi tanıyormusun?. bende o internet ortamindaki sempatik kişiyi tesadüf tanıdım. kendisi sivaslı

akkuzu 28.02.2006 08:27

Delikanlı adamın takımı nüfus cüzdanında yazar.
Sivaslıda delikanlıdır küfür etmez

KA2105 28.02.2006 12:50

BİRAZ ÖZELEŞTİRİ YAPALIM. KAMERA SİSTEMİ DEĞİL, HER İNSANA CİP TAKSALAR BİZİM İNSANIMIZ YİNE KÜFÜR EDER. BU DENETİMLE OLACAK BİR İŞ DEĞİL. İNSANIN İÇİNDE OLACAK. İÇİNDE ALLAH KORKUSU OLAN BİR MÜSLÜMAN KÜFÜR ETMEZ.GALATASARAY MAÇINA EŞİMLE BİRLİKTE GİTTİM. KAPALI TRİBÜNDE HERKES KÜFÜR EDİYORDU. GALATASARAYLI OYUNCULARA, HAKEMLERE VE HATTA KENDİ FUTBOLCULARIMIZA BİLE TEK TEK KÜFÜR ETTİLER. BEN EŞİMİN YANINDA İNSANLIĞIMDAN UTANDIM. DELİKANLI SİVASLILIK BUYSA EĞER, BEN SİVASLI OLMAK İSTEMİYORUM...

UMTçarşı 28.02.2006 12:53

[QUOTE=KA2105]BİRAZ ÖZELEŞTİRİ YAPALIM. KAMERA SİSTEMİ DEĞİL, HER İNSANA CİP TAKSALAR BİZİM İNSANIMIZ YİNE KÜFÜR EDER. BU DENETİMLE OLACAK BİR İŞ DEĞİL. İNSANIN İÇİNDE OLACAK. İÇİNDE ALLAH KORKUSU OLAN BİR MÜSLÜMAN KÜFÜR ETMEZ.GALATASARAY MAÇINA EŞİMLE BİRLİKTE GİTTİM. KAPALI TRİBÜNDE HERKES KÜFÜR EDİYORDU. GALATASARAYLI OYUNCULARA, HAKEMLERE VE HATTA KENDİ FUTBOLCULARIMIZA BİLE TEK TEK KÜFÜR ETTİLER. BEN EŞİMİN YANINDA İNSANLIĞIMDAN UTANDIM. DELİKANLI SİVASLILIK BUYSA EĞER, BEN SİVASLI OLMAK İSTEMİYORUM...[/QUOTE]

Çok doğru haklısın bu bir toplumsal olgu zor olur değişmesi en azından epey zaman alır

Güner 28.02.2006 18:12

küfür hiçbirzaman hiçkimseye birşey kazandırmamıştır. Tezahüratlarımızı insanlar arası saygı ve sevgi cercevesinde yapalım. Fair-Play ruhunu seyircimiz lütfen uygulasın olumlu yada olumsuz nolursa olsun SİVAS centilemen seyircisi fair-play ödülüne layık olsun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:09.