SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Türkiye'de Küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6493)

PATRON 02.03.2006 23:26

-->: Küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi?

[QUOTE=1967_dernek_arif]HERKES BİZİM GİBİ DUYARLI OLSA RESMİYET ÇOK ÖNEMLİ ONA GÖRE TAVIR ALIYORUZ..[/QUOTE]

SADECE RESMİYET DEĞİL BİREYSEL OLARAKTA KÜFÜRÜ SONA ERDİRMELİYİZ..!

PATRON 02.03.2006 23:27

[QUOTE=erem]Ben Sivasspor taraftarının toplu halde küfretmediğinden eminim. Son 4yıldır İzmirde yaşıyorum. Öncesinde Sivastaydım ve maçları kaçırmazdım. Yukarıda da açıkladığım gibi konuyu genel olarak ele aldım. Siz sivaslı hemşehrilerimle bu konuya genel bir bakış yapmak istedim.[/QUOTE]

BENCE KONU BAŞLAIĞINI YANLIŞ AÇMIŞIN..SANKİ BURDA SUÇLU TARAFTAR DERNEKLERİ GİBİ BİR İZLENİM VERİYOR..!!

1967_DERNEK_10UR 02.03.2006 23:28

[QUOTE=erem]Ben Sivasspor taraftarının toplu halde küfretmediğinden eminim. Son 4yıldır İzmirde yaşıyorum. Öncesinde Sivastaydım ve maçları kaçırmazdım. Yukarıda da açıkladığım gibi konuyu genel olarak ele aldım. Siz sivaslı hemşehrilerimle bu konuya genel bir bakış yapmak istedim.[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]BİR DERNEK ÜYESİ OLARAK BEN GÖRÜŞLERİMİ YAZDIM..BİZDE SAPITIRSAK AGRESİF OLURSAK BU TAKIMIN HALİ NE OLUR MERAK EDİYORUM..SAĞ DUYULU OLMAMIZ LAZIM..AYRICA KONU ÇOK SAÇMA NİYE DERNEK...DERNEKTEN BAŞKA STADA GİREN YOK MU???[/FONT][/CENTER][/I][/B]

erem 02.03.2006 23:30

[QUOTE=IsYaNKaR]BENCE KONU BAŞLAIĞINI YANLIŞ AÇMIŞIN..SANKİ BURDA SUÇLU TARAFTAR DERNEKLERİ GİBİ BİR İZLENİM VERİYOR..!![/QUOTE]
Yanlış olduğunu düşünmüyorum. 3 büyüklerin maçlarında 10 binler bir ağızdan küfrediyor. Bunlar sence bireysel olarakmı başlıyor.

1967_DERNEK_10UR 02.03.2006 23:31

[QUOTE=erem]Yanlış olduğunu düşünmüyorum. 3 büyüklerin maçlarında 10 binler bir ağızdan küfrediyor. Bunlar sence bireysel olarakmı başlıyor.[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]İŞTE SİVASTA BU OLAY YOK..BUNUN İÇİN 3 BÜYÜK KLÜP ANADOLUYA İYİ ÖRNEK OLMUYOR..[/FONT][/CENTER][/I][/B]

erem 02.03.2006 23:36

[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]İŞTE SİVASTA BU OLAY YOK..BUNUN İÇİN 3 BÜYÜK KLÜP ANADOLUYA İYİ ÖRNEK OLMUYOR..[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
3 Büyükler bu konuda bizi örnek almak zorunda kalsın!

PATRON 02.03.2006 23:36

[QUOTE=erem]Yanlış olduğunu düşünmüyorum. 3 büyüklerin maçlarında 10 binler bir ağızdan küfrediyor. Bunlar sence bireysel olarakmı başlıyor.[/QUOTE]

Peki kardeşim..!!kendince haklısın..!! görüşlerine kimse mudahale edemez.ama bence derneklerin küfür olayında bi etkisi yok..
aslında var oda küfürü engellemek için..
3 buyukleri bilemem ama sivasspor dernekleri bu yonde çalışıyo..gözlemledğim kadarıyla..!!!

TracyMcGrady58 02.03.2006 23:58

hic alakasi yoktur
sampiyon sivas

GuNaY 03.03.2006 00:00

-->: Türkiye'de Küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi?

[B]konu başlıgı 1967 taraftar derneğini zan altında bırakıyor gibi olduğundan biraz düzelttim ..[/B]

erem 03.03.2006 00:04

-->: Türkiye'de Küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi?

[QUOTE=Gunay][B]konu başlıgı 1967 taraftar derneğini zan altında bırakıyor gibi olduğundan biraz düzelttim ..[/B][/QUOTE]
Ben 1967 taraftar derneğindeki arkadaşları hedef almamıştım yanlış anladılarsa özür dilerim. Bu şekliyle daha güzel oldu. Teşekkür ederim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:51.