![]() |
-->: SON MAÇTAKİ TARAFTARI İSTİYORUZ
eee tabii buldu süper taraftarı ister her zaman ister
|
erciyes macindak taraftar müthisdi.insallah gencler macinda da öyle olur.stad dolsun destekte olsun bu maci da aliriz o zamamn insallah
|
İNŞALLAH BUTUN MACLARDA TARAFTAR BOYLE OLUR
|
HER ZAMAN TRÜBÜNLERDE OLACAĞIZ İNŞALLAH. BİZLERİ DAHA İYİ ANLIYACAKSINIZ VE HER ZAMAN GÖRMEYE DEVAM EDECEKSİNİZ
ÖLÜMÜNE SİVAS..... |
kayseriyi inletmeniz lazım arkadaşlar başarılar
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]BÜLENT ABI GEÇEN HAFTA Kİ MAÇI İZLEDİYSE İYİ BİLİR TAKIM ÇOK İYİDİ VE SEYİRCİDE TAKIMLAR BİRLİKTE ÇOŞTU.GEÇEN HAFTA Kİ OYUN HER ZAMAN OYNAYALIM ÖLÜYÜ BİLE DİRİLTİRİZ.YANİ FORMÜL LORANTTA ...[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]BÜLENT ABI GEÇEN HAFTA Kİ MAÇI İZLEDİYSE İYİ BİLİR TAKIM ÇOK İYİDİ VE SEYİRCİDE TAKIMLAR BİRLİKTE ÇOŞTU.GEÇEN HAFTA Kİ OYUN HER ZAMAN OYNAYALIM ÖLÜYÜ BİLE DİRİLTİRİZ.YANİ FORMÜL LORANTTA ...[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ben en başından beri söylüyorum...Takım galip gelmek istiyorsada berabere kalmak istiyorsada bütün bunları Lorant yapıyor...Lorant bu takımı aslında istediği gibi yönlendiriyor...Ama Sayın Lorant inşallah bundan sonrada takımın böyle futbol oynamasına müsade eder....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I] |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Helal olsun..Taraftar Takım el ele.....hep birlikte UEFA ya!!!![/FONT][/B]
|
[I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu takım seyircisi ile kenetlenince yenemeyeceği takım yok bence....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu takım seyircisi ile kenetlenince yenemeyeceği takım yok bence....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I][/QUOTE]
evet abi aynen katılıyorum.bu goruse sadece ben değil.yönetimde katılıyo :). bosuna her mac oncesi taraflarları maça davet etmiyorlar.aslında bizlerin oyle acıklamalara gerek kalmadan stadyumu doldurmamız gerek.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:03. |