![]() |
Adamın gerçek ismi [B][COLOR="Red"]Abdurrahman Aboubakary'imiş[/COLOR][/B]...
|
inşallah iyi bir futbolcudur ama daha kaliteli futbolculara ihtiyacımız yokmu....
|
[color=red]SİVASSPORA ŞUANDA BENCE ANDERSONUN YANINA ACİLEN HIZLI YIPRATICI DEFANSI OYUNDAN DÜŞÜREBİLECEK Bİ FORVETE İHTİYAÇ VAR TABİ BİRDE ANDERSONA İSTEDİĞİ TOPLARI ATACAK Bİ OYUN KURUCU İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR SİVAS İÇİN ... [/COLOR]
|
[QUOTE=rguler][B]sivasspor transferde elini çabuk tutuyor.23 yaşındaki kamerunlu santrafor ABO BAKARİY'i kente getiren yiğidolar genç oyuncuyu idmanlarda denedikten sonra kararını verecek.yöneticilerin ara transfer için diğer temaslarının da sürdüğü öğrenildi.
fanatik[/B][/QUOTE] [COLOR="DarkGreen"]walla ben bu gün tesislere gittim..bir tane gördüm yeni biriydi..inşallah hayırlısı olur..[/COLOR] |
AFRIKALILAR SAGLAM OLUR,IYI KOSAR,FIZIK OLARAK TA GUCLULER.HAYIRLISI OLSUN INSALLAH
|
insallah hayirli olur ortasahayi iyi organize eden bi oyuncu alsak iyi olur ayrica andersson son maclarda cook pozisyonlari harcadi,
allah sonumuzu hayir etsin |
Hayirlisi olsun...
Insallah faydali olur alinirsa...
Kalla da kamerunlu,biri geride biri ileride vede ayni ülkeden iki futbolcu iyi olur!.. |
Sivasspor Kamerun’lu orta saha oyuncusu
Abdurrahman Aboubakary’i denemek için antremana çikardi. Dün sabah tesislerde yapilan antremana takimla birlikte çikan Abdurrahman, isinma hareketlerinin ardindan ufzun pas çalismasi yapti. Sivasspor’a basarili olmak için geldigini ifade eden Kamerun’lu futbolcu “Benim Sivasspor’da kalip kalmayacagim antremanlarda gösterecegim performansa bagli. Ben kendime güveniyorum” dedi. [IMG]http://img394.imageshack.us/img394/7168/abdurrahmanaboubakary6rr.jpg[/IMG] |
bence isabet olur
|
yaw arkadaslar oy verelim diyonuzda verip napacaz onun bize gercegi gerekiyor , sahtesini napalim o zaten gonlumuzde bir numara
HAYDI SIVASIM ILERLE YOLLAR SENINDIR :)) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:31. |