SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   TARAFTAR NOTLARI:) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6781)

TracyMcGrady58 20.03.2006 22:47

-->: TARAFTAR NOTLARI:)

[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"] BU HAFTANIN TARAFTARI NOTLARI :) [/FONT][/CENTER][/I][/B]

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]Ben daha öncede söylemiştim 67 den kimseyi bu kategoriye koymayın diye...Ama Ugur hemen atlamış yine beni seçin diye....Ama ben dernekte notları verdim...Burayada yazıyorum notları...

Onur :8
Murat :2
Erhan :7
Ayhan :8
Ugur :8
Süleyman :8
Tugrul :7
Sinan Sakin :4
Yusuf Kama :4
Fatih Kürün :3
İsmail Akkuş:8
İbrahim Akkuş :6
Tuncay :7
Yakup :7
Ahmet :7
Nail Abi :6
Hakan :4
[COLOR="Black"]Kadir :6[/COLOR]
Üni Murat :7
Üni Mehmet :7
TEVFİK ÇEVİK :6
Mesut :5
A.Turan :2
Necmi abi :7[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]HATIRLAYABİLDİKLERİM BUNLAR.....[/FONT][/CENTER][/I][/B]

[LEFT][B][I][FONT="Comic Sans MS"] NOT:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]SERHAN ABI TARAFINDAN VERİLMİŞ NOTLAR BUNLAR.YANİ GÖZLEM SAĞLAM...:D[/COLOR][/FONT][/I][/B][/LEFT][/QUOTE]

onur abi bhu kadir hangi kadir.soyadi ney ögrenebilirmiyim ya da resim var mi.bana tanidik geliyo da belki o tanidigim kisidir.valla benim adasim murat en düsük notu almis.olmuyo böyle adas :D

1967_DERNEK_10UR 20.03.2006 22:49

[QUOTE=TracyMcGrady58]onur abi bhu kadir hangi kadir.soyadi ney ögrenebilirmiyim ya da resim var mi.bana tanidik geliyo da belki o tanidigim kisidir[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]GARDAŞ BU KADİRİ KESİN TANIRSIN.BİR ARA SİTEYE YÜKLERİZ GÖRÜRSEK..ÇOK AKILLI BİRİ DEĞİL.:D[/FONT][/CENTER][/I][/B]

RaP_BoY 20.03.2006 22:51

[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]GARDAŞ BU KADİRİ KESİN TANIRSIN.BİR ARA SİTEYE YÜKLERİZ GÖRÜRSEK..ÇOK AKILLI BİRİ DEĞİL.:D[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

BU KADİR BİZİM KADİR
KADİR İNANIR A BENZER
DELİ GADİR ULEYNNNNNN :D

serhankaburcuk 20.03.2006 22:53

[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu gadir deli kadir yakında tanırsınız?????[/COLOR][/FONT][/B][/I]

TracyMcGrady58 20.03.2006 22:54

[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]GARDAŞ BU KADİRİ KESİN TANIRSIN.BİR ARA SİTEYE YÜKLERİZ GÖRÜRSEK..ÇOK AKILLI BİRİ DEĞİL.:D[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

akilli birisi degilse o degildir ama benim tanidigim kadir sizinle ayni tribünde

1967_DERNEK_10UR 21.03.2006 09:19

[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu gadir deli kadir yakında tanırsınız?????[/COLOR][/FONT][/B][/I][/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]AMA HERKESTEN İYİ SİVASPSORLU ÇOCUK HER HAFTA 3 TANE BİLET ALIYOR..[/FONT][/CENTER][/I][/B]

1967_DERNEK_10UR 21.03.2006 17:47

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Sivasspor.com1 UN DEĞERLİ YİĞİDOLARI DÜŞÜK NOT ALAN ARKADAŞLARA LÜTFEN TARAFTARLIK KONUSUNDA BİRAZ TAVSİYEDE BULUNUN:D[/FONT][/CENTER][/I][/B]

puar 21.03.2006 17:51

2 puan alan dj muratmı :) tam anlayamadım

SivasLady 21.03.2006 18:59

dernekteki arkadaslari tbr ediyorum
:rolleyes: tabiki su 2/3/4 puanlilar haric :confused:
:D siz calisin biraz daha :D

her zamankisi gibi süpersiniz ;)

CEVIK 21.03.2006 19:06

[QUOTE=SivasLady]dernekteki arkadaslari tbr ediyorum
:rolleyes: tabiki su 2/3/4 puanlilar haric :confused:
:D siz calisin biraz daha :D

her zamankisi gibi süpersiniz ;)[/QUOTE]
biz elimizden geleni yapdık sadece maraton türübünden ses geliyordu diğerleri cekirdekle meşgul

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:24.