![]() |
Ya arkadaşlar beni mazur görün dün yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam size bunun böyle olmaması gerekir Sivasspor taraftarı herşeyiyle ateşleyici herşeyiyle örnek bi taraftar olmalı benim kızgınlığım bunun böyle olmamamsınadır
|
garsdaş ne diyon yenilgiyi görende biziz galibiyeti görende bizi en çok üzülmek bizim hakkımız...ama olmuyor işte küsmek yok hep destek tam destek...
|
[quote=esenyurtlu_nail]YAPTIĞI BU KONUŞMA GERÇEKTEN BİR VEKİLE YAKIŞMIYOR.DUA ETSİNLER Kİ OSATDYUMDAN TEK PARÇA HALİNDE ÇIKTILAR..İ.T UTNSA DON GİYER ....[/quote]NAİL ABİ ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN .
|
[color=red][/color][size=7][/size] ARTIIK NE DEYİİM ARKADAŞ LAR BU KIRAVATLI .K............ LARA HANİ BİR SÖZVARDIR ATA SÖZÜ (ATIN İYİ SİNE DORU YİGİTİN İYİSİNE DE DELİ DERLER) BİZ SİVASLILARDA BİRAZ DELİYİZ DİR BUNU HERKES BİLMELİİ YORUMU ONLARA BIRAKIYORUM
|
benim o insana tek sözüm ``milletvekili olmus ama ADAM olamamis``
|
Eğer böyle bir şey olduysa;Ne diyelim;
Kötü söz..Sahibine aittir.. ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
OLAYIN KISACA ÖZETİ...MAÇ BİTİMİNDEN SONRA MANİSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN TANRIVERDİ DENİLEN ŞAHSİYET TELEFON GÖRÜŞMESİNDE SİVASLILARI ......TİK YENDİK DİYE BİR SÖZ SÖYLEDİ.VE BU SÖZÜN KARŞILIĞINI BAŞKANIMIZ MECNUN ABİDEN TEK YUMRUKLA CEVABINI ALDI ...KİŞİLERİN NAMLARINA GÖRE DEĞER VERİLİR HERKES MİLLETVEKİLİ OLUR AMA ADAM OLMAZ.ZATEN ADAMIN HALİNDEN ADAM ANLAR...MEDİVENLERİ ÇIKARKEN İNSANLARA NAZİK DAVRANIN İNERKEN TEKRAR ONLARLAR KARŞILAŞABİLİRSİNİZ.PENTAGON BEYİNLİ MİLLETVEKİLİ...
|
evet arkadaslar kotu soz sahibinie aittir
"Hüseyin Tanrıverdinin karşı telefon hattındaki kişiye (gözlüklü olan) .....'leri sivasta yendik." konuşması bir anda tribünün karışmasına vesile oldu." belirttiginiz gibi bu olay bizim şiddetle kınadıgımız fikret olayına benzerlikleri ile dikkat çeker. ama farklı yonleri vardır. en onemlisi bu medyanın karşısında yapılmış degil bir dost sohbetinde söylenmiştir. basın acıklaması degildir. yani vekil kimligi ile soylenmemistir. bunu altını çizmek gerekir. o heyecan ve haftaiçi yaşanan olaylar ve futbolcularımızın otelinin basılması etkili olmustur. fikre gibi proaktif bir tepki degil reaktif bir tepkidir. ama dersiniz kimsenin boyle cumle kullanmaya hakkı yok. dogrudur. ben size katılırım. ama unutmayın basın beyanı degil, telefon konuşması ve mac akabınınde. saygılarımla |
ne olursa olsun o sahsiyetsiz vekil sivasliya ve sivassporlu hakaret etmistir bunun lami cimi yok o zannediyor mu hep vekil kalacagim
|
[quote=cevik][color=red][/color][size=7][/size] ARTIIK NE DEYİİM ARKADAŞ LAR BU KIRAVATLI .K............ LARA HANİ BİR SÖZVARDIR ATA SÖZÜ (ATIN İYİ SİNE DORU YİGİTİN İYİSİNE DE DELİ DERLER) BİZ SİVASLILARDA BİRAZ DELİYİZ DİR BUNU HERKES BİLMELİİ YORUMU ONLARA BIRAKIYORUM[/quote]
[size=4][b][i]Abi ne güzel söylemişsin be seni kutluyom ağzına sağlık...[/i][/b][/size] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:14. |