![]() |
ben birse yazacaktim ona ama bosver icimde kalsin daha iyi
|
[quote=Manisa]İşte gerçek şampiyon
Lider Sivas'ı evinde devirip, Süper Lig'in kapısını açan Vestel Manisaspor gururlandı Vestel Manisaspor'da artık şampiyonluk şarkıları söyleniyor. Bir önceki hafta Erciyes'e evinde yenilen siyah-beyazlı ekibin yaşadığı kabus, Sivasspor zaferiyle bayrama dönüştü. Sivas dönüşü takımı İzmir'de karşılayan taraftarlar, sabaha kadar Süper Lig vizesini kutladı. "Tüm Türkiye pazar günü gerçek şampiyonun kim olduğunu gördü" diyen Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, "Bu iş para saçarak değil, yürekle, inançla bitti" dedi. Mutluluk ve sitem ya kardeşim sizin kendi siteniz yok mu neden kendikendinize sevinmiyorsunuz ki.Anladık bişeyleri ispat etmeye çalışıyorsunuz ama TÜM TÜRKİYE Vestel Manisaspor'a Sivas'ta psikolojik baskı uygulandığını, bunun da kendilerini kamçıladığını söyleyen Eriş, "Geçen sezonki büyük çıkış ve takımın başında Türkiye'nin duayen bir teknik direktörünün bulunması, Manisa için 'zengin' imajını yarattı. Sadece Sivas'ta değil, her yerde bu imaj yüzünden baskıyla karşılaştık. Ama durum farklı. Biz sabır ve akılla, buraya geldik. Şimdi gözümüz şampiyonlukta" diye konuştu. Erciyes maçı sonrası fırtına koparanlara da sitemde bulunarak, "Vestel'de 3. şampiyonluğu yaşayacağım. Ama istenmiyorsam giderim" ifadesini kullandı. ALİ FİLİZKAN[/quote] YA KARDEŞİM SİZİN KENDİ SİTENİZ YOK MU? NEDEN BİZİM SİTEYE BÖYLE YAZILAR YAZIYORSUNUZ ANLAMIYORUM .TAMAM ANLADIK BAZI ŞEYLERİ İSPAT ETMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ AMA TÜM TÜRKİYE KİMİN HAKLI KİMİN HAKSIZ OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYOR BİZ SİVASSPOR OLARAK ZENGİNLE ONURLUNUN MÜCADELESİNİ VERDİK AMA OLMADI YİNE DE BİZİ BURALARA KADAR GETİREN VE SÜPER LİG ÖZLEMİNİ SONA ERDİREN TÜM ONURLU KİŞİLERE SESLENİYORUM SÜPER LİG SİVASSPORUMUZA BAŞARI GETİRSİN!!!1 |
peki.....
|
[quote=Manisa]İşte gerçek şampiyon
Lider Sivas'ı evinde devirip, Süper Lig'in kapısını açan Vestel Manisaspor gururlandı Vestel Manisaspor'da artık şampiyonluk şarkıları söyleniyor. Bir önceki hafta Erciyes'e evinde yenilen siyah-beyazlı ekibin yaşadığı kabus, Sivasspor zaferiyle bayrama dönüştü. Sivas dönüşü takımı İzmir'de karşılayan taraftarlar, sabaha kadar Süper Lig vizesini kutladı. "Tüm Türkiye pazar günü gerçek şampiyonun kim olduğunu gördü" diyen Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, "Bu iş para saçarak değil, yürekle, inançla bitti" dedi. Mutluluk ve sitem Vestel Manisaspor'a Sivas'ta psikolojik baskı uygulandığını, bunun da kendilerini kamçıladığını söyleyen Eriş, "Geçen sezonki büyük çıkış ve takımın başında Türkiye'nin duayen bir teknik direktörünün bulunması, Manisa için 'zengin' imajını yarattı. Sadece Sivas'ta değil, her yerde bu imaj yüzünden baskıyla karşılaştık. Ama durum farklı. Biz sabır ve akılla, buraya geldik. Şimdi gözümüz şampiyonlukta" diye konuştu. Erciyes maçı sonrası fırtına koparanlara da sitemde bulunarak, "Vestel'de 3. şampiyonluğu yaşayacağım. Ama istenmiyorsam giderim" ifadesini kullandı. ALİ FİLİZKAN[/quote] sivası yendiler ya şampıyon olmuş gibi seviniyorlar işte... |
[b]TÜM MANİSA CAMİASINA
1. ben sayın basın sözcüsü fikret beyi destekliyorum çünkü manisa seyircisini futbola ilgisi yok olsaydı sivasa gelirlerdi ama ne oldu gelemediler 2. manisa maçında sadece şanslılardı 3. sivas kalesine kaç kere gelebildiler 4.şimdi utanmadan iyi oynadık diye seviniyorlar 5. bütün türkiye gördü iyi oynayan hakedeni 6.daha teknik direktörleri köpek suratlı adam maçtan sonra nereye çamur atacağını şaşırdı saolsun İSMAİL KARTAL hocamız susturdu 7. ewt onurlular her zaman kazandı 8.zenginler şansla kazandı 9.şunu hepimiz iyi biliyoruzki SİVASSPOR şampiyon olmayı ilk maçtan garantilemiştir 10. ayrıca unutulmasınki ilk maçtata manisayı hakem kurtarmıştır. EN BÜYÜK SİVASSPSOR ŞAMPİYON SİVASSPOR[/b] |
İlk maçta uyduruk bir penaltı,ikinci maçta ofsayt tan atılan goller.Allahtan her iki maçıda televizyon verdide tüm TÜRKİYE gördü.Çekirge bir zıplar iki zıplar.Süper ligde görüşürüz.Gerçi siz orayıda haketmiyorsunuz ama.Sebat düştü manisa çıkıyor,her zaman böyle gereksiz takımlar süper ligde olmalımı?Kalite düşüyor.
|
manisa gibi takimlar oldukca süperlig gercekten kalitesi düsüyor taraftarlari yok birsey yok birakin sivasspor gibi gercek anadolu takimlari ciksin
|
[size=6][color=blue][b]ulan bir yenilmeye gördük... adamlarda sitesinde bir halt edemeyecegini biliyorya gelipte buraya yazıyor.. eee tabiki buda sitemizin ne kadar buyuk ve onemligini gosterir 8) 8) 8)[/b][/color][/size]
|
[size=4][b][i]Sezon bi bitsin o zaman kim lider ve şampiyon bitirecek görürsünüz...[/i][/b][/size]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:33. |