![]() |
-->: 1.Bölüm PUAN DURUMU (DÜNYA KUPASI ÖZEL Skor Tahmin Yarışması)
Güner kardeşim teşekkürler. Ellerine sağlık...
|
19. LORDKRAL 30 iyi idare eder önümüzdeki maçlara bakacağız.:)
|
[FONT="Arial Black"]ÖDÜL PUANI SIRALAMASI
[COLOR="Red"]1. cahar 53[/COLOR] [COLOR="Blue"]2. Dağcı 48[/COLOR] [COLOR="Green"]3. che_58 42[/COLOR][/FONT] [COLOR="Red"]53 NERENİN PLAKASIYDI YAW [/COLOR] :rolleyes: |
[QUOTE=cahar][FONT="Arial Black"]ÖDÜL PUANI SIRALAMASI
[COLOR="Red"]1. cahar 53[/COLOR] [COLOR="Blue"]2. Dağcı 48[/COLOR] [COLOR="Green"]3. che_58 42[/COLOR][/FONT] [COLOR="Red"]53 NERENİN PLAKASIYDI YAW [/COLOR] :rolleyes:[/QUOTE] [B]Rize teyyy karadeniz kıyılarına gitmişsin :D[/B] |
:rolleyes: sonlardayizi ama olsun buda iyi 69.
|
[B]13. cemal58yiğido 31
14. Etem-Murat 31 15. puar 31 16. senolgk 31 ulu gine gerilerdeyim ne şans be 14 olmuşum başarımı başarısızlıkmı anlayamadım ben ilk lerde olmam lazımdı diye düşünmüştüm neyse bir dahaki bahara kaldı ilklik[/B] |
GÜNER KARDEŞ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI SENİ KUTLUYORUM VE BAŞARILARININ DEVAMINI BEKLİYORUM İNŞALLAH ELİNE VE YÜREĞİNE SAĞLIK
|
58. Gunay 20
59. OFS58 20 60. Ser58dar 20 averajla mı 58 olunuyor, bence 3 kişi 58 olmalı şaka biryana bizim niclerimizde zaten 58 mevcut (OFS58-Ser58dar) Günay kardeşimizede 58 yakışmış hayırlı olsun |
1. cahar 53
2. Dağcı 48 3. che_58 42 4. 35gürün58 35 5. borranfirtinasi 35 her zamanki gibi ilk beşteyim ama kusura bakmasın skor tahmin yarışmasındaki gibi 1.ciliği kapacağım |
cok basarili bir yarisma yarismayi bize sunan arkadasalra cok tesekkur ederiz simdilik "35" puan la idare ettik ama ilerki bolumlere daha iyi calisacam
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:49. |