![]() |
abi aramızda kalsında ben derin devletten alıyorum 8) sonrada sizlere sızdırıyorum HERŞEY SİVAS için :lol: :lol:
|
Internet
En yeni haber ve Resimler ........ [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url] ´da :wink: |
SABAH KALKIYOM.BİSMİLLAH.HABERLERİ SİTEMIZDEN OKUYOM..
|
[color=red]GENELLİKLE İNTERNETTEN..BAZEN SPOR GAZETELERİNDE AFİLLİ BAŞLIKLAR OLUYO AMA ÇOĞU ZAMAN MİNİK KARELERDE HABERLERİMİZİ VERİYOLAR..İNŞALLAH GELECEK SEZONA BÖYLE OLMUCAK..[/color]
|
[size=6] TABİKİ SİVASSPOR COM!DAN TAKİP EDİYORUM ÇÜNKİ EN YENİ VE SIÇAK HABERLER ,RESİMLER ORADA AYRICA BU SİTEDE EMEĞİ OLAN HER HERKEZE TEŞEKKÜR EDİYORUM[/size] 8)
|
[color=brown][size=7]sivasspor haberlerini [url]www.hakikatgazetesi.com[/url] ve [url]www.sivasspor.com[/url] adresinden takip ediyorum. Her iki site yöneticisinin de ellerine sağlık...[/size][/color]
|
TABİKİ SİVASSPOR COM!DAN TAKİP EDİYORUM ÇÜNKİ EN YENİ VE SIÇAK HABERLER ,RESİMLER ORADA AYRICA BU SİTEDE EMEĞİ OLAN HER HERKEZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
KOCAELİNDEN SEVGILER SAYGILAR |
Tek Geçerim....
[url]www.sivasspor.com[/url] :lol: |
[b]İNTERNET SİTELERİNDEN.......[/b]
[url]www.sivasspor.com[/url] [url]www.sivas58.net[/url] [url]www.internetspor.com[/url] [url]www.ajansspor.com[/url] [url]www.ekolay.net/fanatik[/url] [b] ve benzeri siteler.......[/b] |
[b]
TABİKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url] dan alıyorum haberi herşey dogru ve düzenli oluyor bizim sitemizde herkese çok tşkler[/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:43. |