SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   YENİ TRANSFERLER (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7251)

SONMEZ 02.07.2006 19:41

-->: YENİ TRANSFERLER

[B][COLOR="Blue"]SERDAR TOPRAKTEPE,
BİRAZ PROBLEMLİ BİR FUTBOLCU OLARAK
GÖZE ÇARPIYOR...
ANCAK; SÜPER LİG ÖZLEMİ
VE BİRAZ DA TECRÜBE KAZANMASI, ÖYLE
SANIYORUM Kİ, SERDAR' IN MANTALİTESİNE
YÖN VERİCİ ETKEN OLMUŞTUR...!!!

HIRSINI, OYUN ZEKASIYLA BİRLEŞTİRİP
OYNARSA... FAYDALI İŞLER YAPACAĞINI
DÜŞÜNÜYORUM...!!! [/COLOR][/B]

sivasli_boy 03.07.2006 21:05

Mehmet Yılmaz

Zaman gazetesinin bu gun ki haberine göre sivasspor Denizlispor un başarılı futbolcusu Mehmet Yılmaz ile anlaşmak üzere olduğu söyleniyor ayrıca heberde sivassporun Hayrettinle de yeniden anlaşmak üzere olduğu bildirildi...

ZAMAN gazetesi

ulaşlı yiğido58 03.07.2006 23:02

erdal kardeş çok güzel konuştun helal olsun bazı arkadaşlar beyeniyor takım zaten oturmuş fazla adama gerek yok
muart dumanın yerine murat sözgelmez var çok iyi adam mehmet yıldız geri geldi ertuğrul geri geldi ilhan ummak
bunlar çok güzel oyuncular kallanın yerine serdar muhammedin yerine serdar
forvette balili mehmet anderson fran sergio bunlar iyi adamlar arkadaşlar sivassporu yabana atmayın daha yeni yeni alışıyor süperlige biraz sabredersek çok güzel oluır lütfen biraz sabır

YavuzTheYigido 03.07.2006 23:55

-->: Mehmet Yılmaz

[QUOTE=sivasli_boy]Zaman gazetesinin bu gun ki haberine göre sivasspor Denizlispor un başarılı futbolcusu Mehmet Yılmaz ile anlaşmak üzere olduğu söyleniyor ayrıca heberde sivassporun Hayrettinle de yeniden anlaşmak üzere olduğu bildirildi...

ZAMAN gazetesi[/QUOTE]
Baba sen yanlis anlamissin, haberde Denizlispordan hic bahsetmiyor,orada Mehmet Yildiz demek istemisler, anlayacagin editorun yazi hatasi..Bilgilerinize..

sinan1988 04.07.2006 07:39

Bence Sivasspor çok iyi transferler yaptı.Helal olsun tüm yönetime.Bu sezon çok başarılı olacağız.Yeni gelen tüm oyuncuların başarılı olacağına inannıyorum

sorma be dostum 04.07.2006 08:55

[B]hayırlısı olsun arkadaşlar ne diyelim alınan arkadaşlar iyi diyorsan iyilerdir bana da sorarsanız içine en az 2 tane cok tercübeli adam lazımdı
olmadı ne yapalım belki başka bir bahara nasip bunlarla idare edceğiz sağlık olsun inşallah sevinçimize onlarda bizler kadar sevindirir bizleri [/B]

Besyo_cu 04.07.2006 09:13

sivassporumuzn süper lige cıkmasıyla herkes bi jose mourinho fabio capello oldu bu transferler bir günde yapılmıyorki biz bir dakikada kendi oyuncularımız yerin dibine sokuyoruz önce bi bağrımıza basalım, destekleyelim böyle ön yargılı konuşmalar bize zarar verir. taraftarıda önyargılı yapar bu futbolcular ilk macta en ufak bi hata yapsa ki herkes hata yapar ıslıklamalar , yuhlamalar başlar yaptığımız yanlış bizim bizden başka dostumuz yok ama görülüyorki en büyük zararı biz kendimize veriyoruz...

yigido_bekir 26.07.2006 11:14

insallah hepsi iş yapr tek dusuncemız bu..

bcanpol 26.07.2006 11:19

evt arkdaş lar doğru söylüyorsunuz bu oyuncular yararlı olur ama kaleci konusunda tereddütlüyüm geçtiğimiz sezon iyidi ama bence bu sezon kızmayın ama kötü olabilir

HALIL 26.07.2006 11:58

sivassporlu mert ganzianteptee gerede ve avusturya kampinda bekleyeni veremiyen mert gaziantep buyuksehir belediyesine

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:01.