![]() |
-->: SERDAR TOPRAKTEPE
[B][FONT="Comic Sans MS"]Şu an kadromuzda bulunan en tecrübeli oyunculardan biri Serdar inş. Sivasspor'da tekrar eski günlerine kavuşur...Ülkemizin en iyi kanat oyuncularından biri...Ofans özelliği çok yüksek İnş. Golleriyle bu yıl bizi coşturacak...[/FONT][/B]
|
sol kanat ta erman ozgur alinmali arkadaslarrrrrr cok acciiilll solak oyuncumuzz yokkk
|
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]SERDAR TOPRAKTEPE Bence bizde çok başarılı olacak...Bu sezon tribünleri çok ayağa kaldıracak ben buna canı gönülden inanıyorum...[/COLOR][/FONT][/I[B][CENTER][COLOR="Blue"]][/B][/QUOTE]
REİS SEN BİLİRSİN FUTBOLCULARI SEN İYİ DİYORSAN İYİDİR[/COLOR][/CENTER][/B] |
YARAMAZ BOŞ YERE TRANSFER EDİLMİŞ VERİLEN PARALARA YAZIK
|
hayırlı olsun inşallah başarılı olur olacağınada inanıyorum ben
|
Ya arkadaşlar köstek her zaman ve heryerde destek daha önce oynadıgı takımlarda kaptanlık yapmış birisi büyük kaptan hakkı ya kaptanlıkta destek olacak bi transfer ben kendisini ist.amatör kümeden tanıyorum hiçte öyle kadro dışı kalacak biri degil bence çok iyi bi transfer inşallah faydalı olacaktır
|
[QUOTE=yigido_halil_58]sol kanat ta erman ozgur alinmali arkadaslarrrrrr cok acciiilll solak oyuncumuzz yokkk[/QUOTE]
halil çok doğru söylemişsin Erman transferi yattı galiba ses çıkmadı. Hücum oyuncusu şart konusundaki görüşlerine de katılıyorum |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Erman'da olur ama olmazsa Serdar war bu yükü karşılayabilecek...O da olmazsa Cem Karaca war...Bİ şekilde çözülür yane...[/FONT][/B]
|
Henüz takımdaki performansını , memleketimizle , kluple ve takım arkadaşları ile uyumunu görmeden olumsuz görüş bildirmenin faydası olduğunu sanmıyorum.Transfer yapılmış ise faydalı olacağı düşünülerek yapılmıştır.Bu doğrultuda herkes klubün iyiliğini düşünüyor size göre işe yaramayan başkalarına göre işe yarayabilir.
|
Serdar Sıvasta Basarılı Olur...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:33. |