SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KINIYORUZ!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7755)

RüStü ElmaS 06.08.2006 00:44

-->: KINIYORUZ!!!

[B][I][B][I]
Sayın Başkanımız Mecnun OTYAKMAZ’a yapmış olduğunuz çirkin ve asılsız iftiralar Sivasspor Taraftarı olarak beni derinden yaralamıştır.

Duruşuyla, konuşmasıyla, kişiliğiyle örnek teşkil eden bir insana, aslı astarı olmayan sadece ve sadece gündemi değiştirmek ve gündemde şahsınıza yer açmak adına yapmış olduğunuz çirkin saldırılar tarafımızdan hoş karşılanmamıştır. Böyle asılsız ve çirkin saldırılara karşı Sivasspor Taraftarı olarak hiçbir zaman sessiz kalmadık ve kalmayacağız..

Yapmış olduğunuz bu saldırıyı Tüm Sivas Halkı ve Sivasspor Taraftarı olarak kınıyoruz.

yukarıdaki metni aşagıdaki mail adreslerine atarak başkanımıza yapılan saldırıda Başkanımızın yalnız olmadığını tüm yiğidoların Başkanımızın arkasında olduğunu kanıtlamak için biz Taraftarlar duyarlılık göstermeliyiz.
[CENTER]

[email]layar@milliyet.com.tr[/email]
[email]okur@milliyet.com.tr[/email]
Fax. 0212 5056233 (Haber Merkezi)[/CENTER]

[/I][/B][/I][/B]

RECEP_YÜKSEL 06.08.2006 00:51

[QUOTE=albina58]Uzun zamandır satılmış medyanın hiçbir gazetesini tv istasyonunu takip etmediğim için konunun detayını SİVASSPOR COM. sitesinden öğrenmiş bulunuyorum.
Milliyet grubu dahilinde Türk kamuoyunu veya Türk spor kamuoyunu aydınlatacak hiç bir bilgiye ulaşılamayacağınızı size temin edebilirim.
Türk kamuoyunun karşına çıktığı 1980 li yılların başından beri ''tencere tava-oyuncak '' dağıtma mantığı ile halkımızı kandırmak ve gündemimiz dışındaki konuları temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp(hangi sanatçı kiminle yattı kim neresini açtı ) mantığı ile uyutma politikası güdmüşdür.
Halkımıza hiçbir konuda faydalı bir yatırım yapmadığı gibi sahte VAKIF ve DERNEK kurarak devlete ödememiz gereken kutsal vergi kaçakçılığı yapıyor sözde eğitime katkı yapıyor.
Uluslararası arenada kirli çamaşırların sergilendiği bir ortama mensup olan bu hırsız patronlar 3 yıl kadar önce içine kirli geçmişi olanları helikopterlerle toplayarak TÜRK siyasetinin de kirlenmesine sebep vermişlerdir.
Sonuç itibari ile hergün ki yazılarında (ertuğrul özkök , m. ali birand gibi) başyazarları TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİ tehdit ediyor , hatta pkk gibi bölücü örğütlere nasihat veriyorlar.
Böylesi aşağılık bir tertip içinde olan ve Türk halkını içerden yıkmayı hedef seçmiş bir basının yazdığını ZIRVALAMAK tan başka bir _şey_ olarak görmüyorum.
1980 sonrası türk futbol kamuoyu
SAYGIN
ADAM GİBİ ADAM
FUTBOL YÖNETİCİ DURUŞU olan
BİR ŞAHSİYET____MECNUR ODYAKMAZI___tanımıştır.

Buna ne satılmış bir gazete patronu nede kalemi satılmış bir sözde yazarı engel olabilir.
Başkanım attığın her adımda, aldığın her kararda arkandayız.

___İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR____[/QUOTE]

[COLOR="Red"]BİZDE ALDIĞI PĞARALARLA BİZİ KARALAYAN MEDYAYI SİVASLILAR VE SİVASDAKİ ARKADAŞLAR ALMAYIN NE OLUR BİRKERE BİRLİK OLALIM SİVASLI KİMMİŞ ONLARA GÖSRTERELİM ONLAR İT BİLE OLAMAZ İTLER SAHİBİNE EKMEK VERENE İHANET ETMEZLER BUNLAR DOMUZ DUR ANCAK O KADAR[/COLOR]

aykut-akay 06.08.2006 01:57

agzi olan konusuyo hemsolar unutmayinki bu ülkede sivasi istemeyyen okadar kisi ve kurumlar varki

CAGLAYAN 06.08.2006 10:35

[B]
Şike iddialarına Başkanımız Otyakmaz’dan sert cevap:

Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, lig öncesinde şike olaylarıyla ilgili spekülasyon yaratıldığını belirterek, sert çıktı.Otyakmaz “ Sporu kirletmeyin .10 milyon taraftarı olan Sivasspor camiası olarak “Temiz Futbol Kampanyasına” Türk Futbol Kamuoyu önünde sonuna kadar destek vereceğimize bir kez daha söz verirken, “Bazı Kirli Kalemlerin” ise önlerinin kesilmesi için her türlü hukuki mücadeleyi başlatacağımızın da bilinmesinde fayda mülahaza ediyoruz. “”dedi.

Vatan Gazetesi’nin başlattığı “Temiz Futbol”la ilgili kampanyanın kamuoyunda büyük destek görmesi üzerine diğer gazetelerinde konuya el atmalarını futbolumuz adına sevindirici bulmuştuk, ancak futbol camiasıyla hiç ilgisi olmayan bazı maksatlı gazetecilerinde aynı konuda haberler yapması kampanyanın tadını ciddi biçimde kaçırmıştır.

Son üç gündür Milliyet Gazetesi’nde Lube Ayar imzasıyla çıkan haberleri süzgeçten geçirdiğiniz zaman bu art niyetlerin örneklerini rahatlıkla görebilirsiniz. Anılan gazeteci arkadaşımız geçen yılda aynı haberleri yapmıştı. Ama gerek TBMM Komisyonu ve gerekse Futbol Federasyonu yetkilileri telefon konuşmalarında bir suç tespit etselerdi mutlaka gereğini yaparlardı. Aynı gazeteci üç gündür yaptığı haberlerin bizimle ilgili kısmında yakın arkadaşım olan eski TFF yönetim kurulu üyesi Hüsnü Hayali ile aramda geçen bir telefon konuşmasını yanlış bir şekilde kamuoyuna lanse etmiştir. Bu haberde Hüsnü Hayali’nin Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olduğu yazılıyor. Oysa kendisinin verdiği tarihte yani 30.08.2004 tarihinde Hüsnü Hayali Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi değildir. Biz şayet daha önceki yıllarda olduğu gibi işi gevşek tutsaydık, hakkımızı aramasaydık belki 2004-2005 sezonunda da şampiyon olamayacaktık. Bir dostuma hem de futbol camiası içerisindeki bir dostuma hakemler hakkında serzenişte bulunmamın şike olarak yorumlanması hangi mantığa sığar anlamakta güçlük çekiyorum. Zannediyorum bu Türkiye’de bir tek Lube Ayar’ın mantığına uyuyor (!). Biz o haftalarda MHK Başkanı Sayın Sabri Çelik’de dahil bir çok yetkiliye şikayetlerimizi ilettik. Lube Hanım onları da yazsaydı objektif gazetecilik yaptığına inanırdım. Bizim o günde bu günde en büyük prensibimiz ve çabamız kimsenin hakkını yememek hakkımızı da kimseye yedirmeme çabasıdır. Türk futbolunda “kendi takımlarının menfaati için yapılan her şey mübahtır” gibi yanlış bir anlayış vardır. Futbol camiası Sivasspor’u dolayısıyla bizlerin bu konudaki tavırlarını net bir şekilde bilmektedir. Hal böyleyken Vatan Gazetesi’nin başlatmış olduğu Türk Futboluna da yararlı olacağına inandığımız “Temiz Futbol” kampanyasına gerçekten futboldan anlayan bu camianın içindeki dürüst kalemlerin katılım sağlamasını sonuna kadar desteklerken, futbol camiasının dışındaki bazı “Kirli Kalemlerin” bu işe burunlarını sokarak sulandırmaya çalışmalarını ve başka mecralara çekmelerini de son derece yanlış buluyoruz.

10 milyon taraftarı olan Sivasspor camiası olarak “Temiz Futbol Kampanyasına” Türk Futbol Kamuoyu önünde sonuna kadar destek vereceğimize bir kez daha söz verirken, “Bazı Kirli Kalemlerin” ise önlerinin kesilmesi için her türlü hukuki mücadeleyi başlatacağımızın da bilinmesinde fayda mülahaza ediyoruz.”dedi.[/B]

FurkaN 06.08.2006 10:52

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=albina58]Uzun zamandır satılmış medyanın hiçbir gazetesini tv istasyonunu takip etmediğim için konunun detayını SİVASSPOR COM. sitesinden öğrenmiş bulunuyorum.
Milliyet grubu dahilinde Türk kamuoyunu veya Türk spor kamuoyunu aydınlatacak hiç bir bilgiye ulaşılamayacağınızı size temin edebilirim.
Türk kamuoyunun karşına çıktığı 1980 li yılların başından beri ''tencere tava-oyuncak '' dağıtma mantığı ile halkımızı kandırmak ve gündemimiz dışındaki konuları temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp(hangi sanatçı kiminle yattı kim neresini açtı ) mantığı ile uyutma politikası güdmüşdür.
Halkımıza hiçbir konuda faydalı bir yatırım yapmadığı gibi sahte VAKIF ve DERNEK kurarak devlete ödememiz gereken kutsal vergi kaçakçılığı yapıyor sözde eğitime katkı yapıyor.
Uluslararası arenada kirli çamaşırların sergilendiği bir ortama mensup olan bu hırsız patronlar 3 yıl kadar önce içine kirli geçmişi olanları helikopterlerle toplayarak TÜRK siyasetinin de kirlenmesine sebep vermişlerdir.
Sonuç itibari ile hergün ki yazılarında (ertuğrul özkök , m. ali birand gibi) başyazarları TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİ tehdit ediyor , hatta pkk gibi bölücü örğütlere nasihat veriyorlar.
Böylesi aşağılık bir tertip içinde olan ve Türk halkını içerden yıkmayı hedef seçmiş bir basının yazdığını ZIRVALAMAK tan başka bir _şey_ olarak görmüyorum.
SAYGIN
ADAM GİBİ ADAM

Buna ne satılmış bir gazete patronu nede kalemi satılmış bir sözde yazarı engel olabilir.

Bu yazının üstüne yazılacak bir şey yoktur. Bende bu yazılanlara katılıyorum. [/COLOR][/FONT][/I][/B]

35gürün58 06.08.2006 11:27

[QUOTE=albina58]Uzun zamandır satılmış medyanın hiçbir gazetesini tv istasyonunu takip etmediğim için konunun detayını SİVASSPOR COM. sitesinden öğrenmiş bulunuyorum.
SAYGIN
ADAM GİBİ ADAM

Sevgili Albina 58 ilave edecek başka bir söz kalmamış,altına imzamı atıyor ve düşüncelerimize tercüman olduğun için seni kutluyorum.
Ülkemizde ticaret ve Siyaseti birlikte götüren kendi çıkarları için halkın sömürülmesini,kandırılmasını ve mübah sayan Ulusal davalarımız için Demokratiklik adına Atatürk ilkelerini çiğneyen terör örgütüne üstü kapalı yön vermeye ve türk ulusu karşısında muhatap olunmasını isteyen bu rantçı medyayı Sivassporumuzun şahsında Sivas halkına attıkları çamurları ve yaptıkları utanç verici yayınları kınıyorum.
Sağlıcakla kalın .

CÜSSKB-Aynur 06.08.2006 11:32

Başkanımıza yapılan çirkin saldırıları ve asılsız iftiralarla itibarını zedelemeye çalışanları şiddetle kınıyoruz. Sivası ve Sivasspor camiasını sindirmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Başkanımızla gurur duyduğumuzu ve her zaman arkasında olduğumuzu herkesin bilmesini isteriz. Güneş balçıkla sıvanmaz.

sinan-58 06.08.2006 12:39

SAYGIN
ADAM GİBİ ADAM

arkadaşımın dediğine aynen katılıyorum başkanımız bizi utandıracak bir hareket yapmaz ona guvenimiz sonsuz

nazimgulturk 06.08.2006 12:49

HER ZAMAN HER YERDE BAŞKANIMIZIN VE KULÜBÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ
***REİS 58***

Ensar 06.08.2006 12:58

Sivassporu karalama yapan Milliyet,i kinadim ve tepkimi verilen adrese gönderdim bir Sivasspora gönül veren Taraftar olarak Böyle Gidislere Hemen Karsi cikmazsak takimimizi yipratmis oluruz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:09.