![]() |
-->: Ç.Rizespor:1 Sivasspor:1
YAZIKLAR OLSUN
SİVASSPORA KARDEŞ DEDİK...SİVASLILAR RİZE TARAFTAR SİTESİNE AĞZA ALINMAYACAK HAKARETLER YAZDILAR |
[QUOTE=herzaman]YAZIKLAR OLSUN
SİVASSPORA KARDEŞ DEDİK...SİVASLILAR RİZE TARAFTAR SİTESİNE AĞZA ALINMAYACAK HAKARETLER YAZDILAR[/QUOTE] [B]kardes bizim siteyle alakadar degillerdir takima zarar veren zaten taraftar degildir bizde spor sevgi baris ve KARDESLIKTIR her zaman kapimiz acik herkese herkesle dost olmak isteriz bir kac kendini bilmezler yüzünden herkesi ayni sanmayin ltf[/B] |
ALISTIK ARTIK SON DAKIKA GOLLERI ILE YIKILMAYA,BEN ZATEN HER MACTA OYLE BEKLIYORUM,SON DAKIKA GOLU YEMEDEN SU MACI BITIRSEK DIYE.NE ZAMAN ERKEN GOL BULSAK O MACTA KESIN YA YENILIYORUZ,YADA SON DAKIKA GOLU ILE BERABERE KALIYORUZ.HAYIRLISI OLSUN BIR PUAN BIR PUANDIR,YINE HAFTAYA KALDI UMIDIMIZ.
|
[COLOR="Blue"]RİZE SPORDA OLSUN SİVASSPORDA OLSUN BU KARŞILAŞMA BÖYLE BİTERDİ YANİ DOSTLUK KAZANDI[/COLOR]
|
abi ne olacak halimiz ya...son dakka son dakka.
|
[B]Son dakikada golü yememiz üzücü ancak zor durumda olan takımımız için deplasmandan 1 puanla dönmekte iyi...
Defans kurgumuzun maçlara daha iyi konsantre olması lazım...[/B] |
[QUOTE=herzaman]YAZIKLAR OLSUN
SİVASSPORA KARDEŞ DEDİK...SİVASLILAR RİZE TARAFTAR SİTESİNE AĞZA ALINMAYACAK HAKARETLER YAZDILAR[/QUOTE] [B]Kardeş, aklı başında olan hiçbir insan hakaret etmez... Hele hele bu siteden hiçkimse rakip sitelere gidipte bunu yapmaz, Maçtan önce yazışmalar gibi skorda dostça oldu hayırlı olsun iki takımada...[/B] |
Alığımız 1 puana sevinmek gerek ama oynanan futbol ilerisi için hiç umut vermiyor.Bu sene bizler sanırım çok strese giricez hakkımızda hayırlısı olsur inşallah.
|
Benim için deplasmandaki 1 puan altın değerindedir.
Galibiyet olsa avantaj olursa puan toplamamız için. İlk hafta evimizdeki mağlubiyet eksikleri görmemize neden oldu,bu hafta deplasman beraberliği takımımızdaki morali sağlamıştır.Artık önümüzdeki hafta ve haftalara eksikliğimizi gidermiş,moralini düzeltmiş şekilde galibiyeti düşünen bir şekilde sahaya çıkacağız. Aynı bina inşa ederken gibi duvarlarını sıra sıra tuğla ile örmeye benzer.Takımımız hergeçen gün daha oturarak ve takım kurgusunu yerleştirerek yoluna devam edecek. Hiçbir zaman ve telaşa yer yoktur. Süper liğ milyon dolarların havada uçuştuğu bir yerdir. Bizim bu temaşada takımımıza her ortamda her platformda tam kalbi desteğimiz gerekiyor. Başka SİVAS VE SİVASSPOR'umuz yoktur. |
ya bu son dakıka ınsallah alıskanlık halıne gelmez sınır oldum yaa
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:18. |