![]() |
-->: Antalyaspor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
çoooooooooook zor antalya 2 sivas 0
|
sivas1-0 antalya isallah aliriz yazdim ama ben bile inanmadim
|
antalya basit en az 3 atarız..
|
Bu maci Antalya kazanacak cünkü hava cok sicak olacak, tabikide Antalyaspor buna aliskin ve Sivassporuda orda büyük bi felaket beklyio yani maglupuz sivas bu sene düser benden söylemesi eger yeni teknik direktör almasza
|
yine burukluk yine burukluk "FRENİ PATLAYAN KAMYON GİBİYİZ" artik bicak kemige dayandi. bu gidise dur demenin zamani geldi.!
antalya deplasmaninin ne kadar güc bir deplasman oldugunu biliyoruz!! ama yinede karamsar olmayalim diyoruz, ama nafile bu takimla anca buraya kadar................ neyse bari bir tahmin yazayim antalya.1 SIVAS.2 INSALLAH BU MACI ALIRIZ |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Arkadaşlar bu iş yorumla olmaz...Bu maçta takıma destek olmamız için haftaiçi va hafta sonu maç esnasında takıma nasıl moral ve motivasyon sağlayabiliriz onu düşünmeliyiz...Ben bu maçta takımın yalnız olmadığını takıma hissettirebilirsek bu maçtan puanla ayrılabiliriz...Yoksa bu maçın sonucuda felaket olur...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
vallla ben bu maçtan umutsuzum antalyaspor un tıpkı geçen sene bizim savunma gibi sağlam bi savunması var...ama forvet konusuda onun tam tersi...3 haftada antalyaspor ne gol attı nede gol yedi....bu maç seyircisinin önünde daha açık bi futbol sergileyeceğini düşünüyorum...sivasspor için bu maçta bir dezavantaj daha varki oda sıcak hava antalyasporlu futbolcular biraz da olsa alışkınlar bu sıcağa....
antalyaspor:2-0:sivasspor diorum umarım tersi olur... |
BU HAFTA SIRA ANTALYADAKİ YİĞİDOLARDA BENDE BURDAYIM BU MAÇI ALACAZ BAŞKA ÇAREMİZ YOK TÜM KADRO BUNUN BİLİCİNDE BENDE TRİBÜNDE OLACAM BU MAÇI 2-1 KAZANIRIZ
|
Antalyaspor 0
Sivasspor 1 ------------------------------------- |
her zaman takima destek ve güvence olmali
insallah bu sefer aliriz 3 puani SIVASSPOR: 2 ANTALYASPOR: 0 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:32. |