![]() |
fORVET SIKINTISI ÇEKEN SİVASSPOR REAL MADRİDLE İPLERİ KOPARAN OWEN 'LA ANLAŞTI.BUGÜN SAAT 14:30 DA KENDİSİNİ RESMEN SİVASSPORLU YAPACAK İMZAYI ATACAK İMZA TÖRENİNDE BİZDE YENİ KARDEŞİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ
[b]Edit: Veyselcim su forumda buyuk harf kullanma guzel arkadasim[/b] |
arkadaşlar bana bakarsanız ilk 11 çok iyi ama hoca her oyuncunun bir alternatifi yedeklerde var demişti ben bu görüşe pek katılmıyorum. çünkü hayrettinin sakatlıgında yerini bu maçta bence kimse dolduramadı. bu arada kayseri maçının en kötüsü olan TİMUR bu maçta ne işi vardı ben birşey anlamadım. demekki başka alternatif oyuncu yoktur.
|
[quote=ForzaSivas]fORVET SIKINTISI ÇEKEN SİVASSPOR REAL MADRİDLE İPLERİ KOPARAN OWEN 'LA ANLAŞTI.BUGÜN SAAT 14:30 DA KENDİSİNİ RESMEN SİVASSPORLU YAPACAK İMZAYI ATACAK İMZA TÖRENİNDE BİZDE YENİ KARDEŞİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ[/quote]
yine yalan haberler yaziosunuz foruma..olayin asli sudur.. Man Unt- FeBe Macinda FeBe ye 3 gol atan Rooneyi febeli olan baskanimiz cok begenmis ve sivasspora kazandirmak icin girisimlerini baslatmistir..basin sozcumuzun aciklamalarina gore bonservisi cok yuksek olan rooneyi kiralama yoluna gidilmis ve transferdeki cok ufak puruzler de ortadan kalkmis..devre arasi yildizelindeki kampa rooney de katilacakmis..sivasi gelip gezen rooney dogukentten dayali doseli luks bir mustakil ev ile beraber kizilirmak manzarali bir villa istegini de yonetime bildirmisdir..hosgeldin rooney gardaş aramiza gollerinle costur bizi :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: |
:lol: :D :P :wink: :roll: :?: :?: :?:
|
rooney ?
iyiymis helal olsun :) |
Samsunspor'un serbest bıraktığı serkan aykut yada diğer futbolcularından alabildiğimizi almalıyız bence 8O
|
sivassporda oyun sistemi ve kurgu bence cok iyi durumda. ama belki iyi bir golcu alinabilirse banko oynayabilicak fena olmaz.sivasspora basarilar
|
ewet banko bir golcu lazım kaçan goller ortada
|
[quote]58hayati bildirdi:
Ara transferde teknik direktörümüz ve menejerimiz bülent uygurun yardımlarıyla fenerbahçeli semihi sezon sonuna kadar kiralanma yöntemine gidilmesini istiyoruz, tabi fenerbahçe verirse bu bir öneri olursa[/quote] |
bence defansa bulent korkmazi alalim.ustune para bile verir gelmek icin,bizde ondan aldigimiz parayla iki uc tane futbolcu alir kadroyu zenginlestiririz.hem bulentin cirkefliginden korkan rakip forvetler bize gol atmayi aklindan bile geciremez :D :) :D :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:03. |