![]() |
-->: SPONSORLARIMIZ!!
desteğini veren herkesden allah razı olsun
|
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]sivas sevdalısı olan bu kuruluşlara canı gönülden teşekkürler sağ olun var olun allah razı olsun arkadaşlar
UĞUR MEDİKAL, KARACA ZÜCCACİYE, ANADOLU PLAKET' e Teşekkür ederiz. [/COLOR][/I][/B] |
Sponsor olan firmalara canı gönülden teşekkür ederiz.
Umarım diğer firmalarda kendilerine ders çıkarırlar. |
herkez elınden gelen yardımı yapıyor yardım edenede edemıyenede tesekkur ederız gonuller sıvasspor dıye atması dılegıyle
|
--->: SPONSORLARIMIZ!!
bence geleceği olmayan bir oluşum.zaman içinde kaybolur gider.
|
[B][COLOR="Red"]UĞUR MEDİKAL,
KARACA ZÜCCACİYE, ANADOLU PLAKET' SAGOLSUNLAR[/COLOR][/B] |
[QUOTE=cahar;150694][COLOR="Blue"]UĞUR MEDİKAL,
KARACA ZÜCCACİYE, ANADOLU PLAKET' e[/COLOR] [COLOR="Red"]Teşekkür ederiz.[/COLOR] Artık sitedeki arkadaşlarda mümkün olduğunca tercihlerini bu firmalardan yana kullanırlar umarım...[/QUOTE] [FONT="Fixedsys"][COLOR="Red"]ugur medikal karaca züccaciye anaodolu plakete verdidiğiniz desdeğinizden dolayı size çok teşekkür ederim[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="red"][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT] |
UĞUR MEDİKAL,
KARACA ZÜCCACİYE, ANADOLU PLAKET'E TESEKKÜRLER |
[B][COLOR="Blue"]Böylesine güzel bir girişime ve oluşuma
destek olan firmalara ve şahıslara teşekkürü borç biliriz... [COLOR="Red"]Aynur Hanım' [/COLOR]a bu oluşuma ön ayak olduğu için, bir kez daha şükranlarımızı iletiyorum... HER ŞEY [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR] İÇİN...! . . .[/COLOR][/B] |
SPONSORLARIMIZ!!
Çok büyük ölçekli şirketlerimize duyurulur.
[B]Alışverişlerde bu firmaları tercih ederek onları ödüllendirmek gerek. [/B] Aynur Hanım'a da bu güzel düşünceyi hayata geçirdiği için ayrıca teşekkür ediyorum. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:04. |