SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Üsküdar-Anadolu/Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=81)
-   -   ÜSKÜDAR-ANADOLU/kastamonuspor maci TAHMIN VE YORUMLARI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8243)

yeşilVEbeyaz 13.09.2006 11:40

--->: ÜSKÜDAR-ANADOLU/kastamonuspor maci TAHMIN VE YORUMLARI

tarık z.kamili sevmeye bilirsin ancak unutmaki burda üsküdar anadolumuzu temsil ediyoruz.işlerim nedeni ile 3.haftadaki deplasmana gelecem.inşallah orda tanışırız.

HERKES KÜFÜR EDERKEN ZEYNEP KAMİL GENÇLİK DESTEK OLDU.TEK FARKIMIZ YEŞİL BEYAZ AŞIĞI OLMAKTIR.

ÜSKÜDARLI_tarık 13.09.2006 12:15

-->: ÜSKÜDAR-ANADOLU/kastamonuspor maci TAHMIN VE YORUMLARI

eyvallah osman beni yanlış anlama bir kaç kendini bilmez yüzünden yoksa z.kamil dogduugumuz yer yeni mahle selamsız oralarda çok vakit geçirdik yalan yok neyse yaşınıda yazarsan sana nasıl yaklaşıcagımızı bilelim bu arada dua ette kastamonu maçını kazanalım yoksa 3.hafta biraz zor gibi toplu halde gidelme olmaya bilir ama ben hertürlü tekde olsa gidicem sen abilerden kimseyi tanıyormusun

yeşilVEbeyaz 13.09.2006 12:23

ben iş adamıyım kardeş.evliyim bizi aşar artık takılma fasılları.ancak üsküdarın yanındayım merak etme ayak uydurmaya çalışıyoruz.eskiden olsa çılgındım.eskişehire 3 saat kala yürüdüğümü bilirim.yaş 25

GeCeVeMaVi58pRf 13.09.2006 13:23

[b]bence bu macı uskudarspor alır pek tahmın yenegım yok ama 2-1 gıbı gelıyor bana [/b]

yasin-58 13.09.2006 13:30

üsküdar:2 kastamonu:2

Bu mac berabere biter!!!

sivasli_tufan 13.09.2006 14:57

hadi hayirlisi insaallah maci alir

ÜSKÜDARLI_tarık 13.09.2006 16:28

osman abi sen merak etme bir ton evli abimiz var çoluk çocuklu ama hepsi bu sevdaya baş koan insanlar haftalarında 1 günleri var onuda ÜSKÜDARIMIZLA GEÇİRİYOLAR neyse abi gelince tanışırıs daha önceleri nerdeydin beee abi neyse artık aramızdasın inşallah tanışırıs sen başka kimseyi tanıormusun maça gelen birde bu maçta gol atarsak alırıs maçı tek sorun son vuruşlarda yoksa gölcügüde yenerdik bu maç bizim 1-0 olsun bizim olsunnnnnn

EeSsRrAaRr 13.09.2006 19:07

osman bey siz sanırım [url]www.uskudaranadolu.com[/url] da ki birisi nick li uyesınız ?
yanılıyormuyum ?

nazimgulturk 13.09.2006 19:15

artık üsküdar ikinci takımımız inşallah kazanır
***reis 58***

FurkaN 13.09.2006 19:47

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Arkadaşlar belki aranızda Kastamonuspor'u benden iyi bilen olmaz çünkü Kastamonu'da okuyorum haliyle takımlarınıda takip ediyoruz. Geçen yıl güç bela ligde kaldılar ligin ikinci yarısında harcadıkları para 600 milyar ve son maçta ligde kaldılar. Geçen yıl şampiyonluk parolasıyla lige başladılar bu yıl başkanları bıraktıysa halleri harap çok iyi bir kadro kurabileceklerini sanmıyorum. İstanbul da en büyük avantajları taraftarlarının çok olması Sivaslı dan sonra İstanbul da en çok Kastamonulu varmış. Üsküdar Anadolu İnşaallah kazanır.[/COLOR][/FONT][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:33.