![]() |
--->: YARDIM KAMPANYASI
[B][I]ARKADAŞLAR SİZLERDEN RİCAM YARDIM KAMPANYASINA MANEVİ DESTEK VERENLER -
LÜTFEN BU BAŞLIĞA YAZMASINLAR. MALESEF BOŞ LAFLARLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR.. :mad: [/I][/B] |
[CENTER][B][I]DEĞERLİ SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İCİN
YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEKLERINİZİ BEKLİYORUZ.. [COLOR="Blue"]Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..[/COLOR][/I][/B][/CENTER] [B][COLOR="Red"]YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER[/COLOR][/B] [B] CAGLAYAN............100 €URO RüstüElmas...........100 €URO SivasLady ............100 €URO [/B] |
[COLOR="Blue"]evet yiğidolar bu destek inşallah çığ gibi büyür ne demiş atalarımız damlaya damlaya göl olur herkes gönlünden ne kopuyorsa o ikramda bulunsun meblanın küçüğü büyüğü olmaz herkesi bu yardım kampanyasına bekliyoruz[/COLOR]
|
SİVASSPOR İÇİN MAZERAT YOK DESTEK ZAMANI..
[QUOTE=CAGLAYAN;152408][CENTER][B][I]DEĞERLİ SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İCİN
YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEKLERINİZİ BEKLİYORUZ.. [COLOR="Blue"]Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..[/COLOR][/I][/B][/CENTER] [B][COLOR="Red"]YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER[/COLOR][/B] [B] CAGLAYAN............100 €URO RüstüElmas...........100 €URO SivasLady ............100 €URO [/B][/QUOTE] [CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"]YARDIM KAMPANYASI YAPILMASI İYİ BİR FİKİR İNŞALLAH GEREKEN DESTEK SAĞLANIR..BU SEZON ÇOK ZOR GEÇECEĞE BENZİYOR..ARTIK SÜPER LİGDEYİZ VE SÜPER LİGİNDE BİR BEDELİ VAR..[COLOR="Red"][U]SİVASSPOR İÇİN MAZERAT YOK DESTEK ZAMANI 150 YTL BENDEN..[/U][/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/B][/CENTER] |
[COLOR="Blue"]koçum benim T İ T seni seviyorum[/COLOR]
|
-->: --->: YARDIM KAMPANYASI
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;152426][COLOR="Blue"]koçum benim T İ T seni seviyorum[/COLOR][/QUOTE][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][CENTER]EYWALLAH REİS BİZDE SENİ 150 YTL Yİ VERİYORUM AMA TAKIMDAN DA BAŞARI İSTİYORUM İÇ SAHA DIŞ SAHA DİNLEMEDEN TAKIMIN PEŞİNDEYİZ.[/CENTER][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[CENTER][B][I]DEĞERLİ SİVASLILAR SİVASSPORUMUZ İCİN
YARDIM KAMPANYAMIZA DESTEKLERINİZİ BEKLİYORUZ.. [COLOR="Blue"]Şimdiden kampanyaya ilgi gösteren yiğide ve yiğidolara teşekkür ediyoruz..[/COLOR][/I][/B][/CENTER] [B][COLOR="Red"]YARDIM KAMPANYASINA KATILIM GÖSTEREN ÜYELER[/COLOR][/B] [B] CAGLAYAN............100 €URO RüstüElmas...........100 €URO SivasLady ............100 €URO T_İ_T....................150 YTL [/B] [B][COLOR="Red"].....HEP DESTEK TAM DESTEK.....[/COLOR][/B] |
[COLOR="Blue"]sivasspor için açılan kampanyaya gerçekten vermek isteyenler bende veriyorum desin lafta ve sözde veriyorum demesin bu bizim sizlerden acizane bir isteğimiz [url]www.sivasspor.com[/url] yönetimi[/COLOR]
|
-->: YARDIM KAMPANYASI
[B][I]Çevremdeki SİVASlılara bu durumu ileteceğim ve hepsinden yardım talebinde bulunacağım,dahada olmassa (bilirsiniz bizim millet para verdimi en azından elle tutulur birşey ister) elimdeki Forma-Bayrak-kaşkol vs Sivasspor ürünlerini satışa sunup bazı cimri hemşehrilerimdende böyle yardım talebinde bulunup verenleride Adı ve Soyadıyla burda ibraz edeceğim,yarından itibaren bu çalışmaya başlıyorum,İnşaAllah ben ve Sivassporumuz bu konuda muvaffak oluruz...
Biz SİVASSPOR olarak buralara kolay gelmedik kolayda kaybetmek istemiyoruz... Hadi HAYIRLISI [COLOR="Red"][/COLOR][/I][/B] |
[B]SIMDI DESTEK ZAMANI
TAKIMIMIZA SAHIP CIKALIM GÖNÜLDEN NE KOPARSA [/B] [COLOR="Red"][B].....HEP DESTEK TAM DESTEK.....[/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:05. |