SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sivasspor A2 (Paf Takımı) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=80)
-   -   Alt Yapıya Önem Vermiyoruz.... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8346)

birisi58 08.11.2006 16:11

--->: Alt Yapıya Önem Vermiyoruz....

hiç bi sene tam destek verıldı bole gıdersede verılmeyecek...
yönetim kendisi bilir bi futbolcuya 5 10 mılyar harcamaz yetismezse gider dısardan 200 250 mılyara topcu alır....

58hayati 08.11.2006 17:17

ALTYAPIYA YÖNETİM DEKİ KİŞİLERİN YAKIN LARI GİRİYORMUŞ DUYDUM İNŞALLAH OYLE DEGİLDİR TANIDIKK BİR ÇOCUK VAR GİREMEMİŞ İNŞALLAH ÖNEM VERİLİR.

nazimgulturk 08.11.2006 19:34

BENCEDE GEREKEN ÖNEM VERİLMELİ ARTIK BÜYÜK KULÜBÜZ HERŞEYİMİZLE TAM OLMALIYIZ

birisi58 17.11.2006 11:26

[QUOTE=58hayati;164773]ALTYAPIYA YÖNETİM DEKİ KİŞİLERİN YAKIN LARI GİRİYORMUŞ DUYDUM İNŞALLAH OYLE DEGİLDİR TANIDIKK BİR ÇOCUK VAR GİREMEMİŞ İNŞALLAH ÖNEM VERİLİR.[/QUOTE]

ben ıkı sene once oynarken pafta sivasspordakı en tepedeki yonetıcılerden bırısının cok yakın akrabası vardı...ama cocugu hiç gormedım iyi veya kotu topcu mu bılmıyom

roberto_58 25.04.2007 16:34

ALT YAPIYA HER ZAMAN destek verıyoruzz ama alt yapı bızlere destek vermıyo sıvas genclıgıne destek vermıyo ıstemıyoo bı bakın bakalım kadroya az daha olsa mınık takım bıle sıvas dısı oyuncuları getırıp oynatacaklar yazık yazık gunahh genclıge genclerımızın hakkını yıyolar

mesut_koçak_58 25.04.2007 17:09

sivassporun alt yapısı çok ıyı bundan sonra çok çıkar yıldızlar ...

mesut_tncsvs 20.06.2007 01:48

-->: Alt Yapıya Önem Vermiyoruz....

abiciğim altyapıya önemi bırak ilgilenen bir tane yönetici yok allah aşkına

merkez_emre 20.06.2007 03:06

sivasspor da yaklasık bildiğim kadarıyla 10 15 senedir gorev yapan ve bı senede gecip gitmeyen tek hoca Ahmet Bingöl hocam gelsede surda bi yasadıklarını söylese altyapayı normalde nası bi yermiş herkes görse...

XXCakir58 26.06.2007 13:27

slm hemserilerim. Ben size sorum var. Aranizda Sivassporun Paf Takimi antremanlari ne zaman aranizda bilen var mi?
Ben almanyada Futbol oynuyorum ve Sivas ta bu sene izin de orda antremanlara cikmak istiyorum.
Bana cevab yazarsaniz sevinirim.

Saygilarimla

altuntas58 26.06.2007 13:42

Sivassporda alt yapıya tabiki önem veriliyor ama maddi imkanlar el verdikce öyle kolay değil her şey parayla oluyor ben inanıyorumki bizim alt yapımız gelecek 5 sene içinde rayına oturacak bazılarımız çok uzun bir süre olarak değerlendirebilir ama bu iş o kadar kolay değil inancla yolumuza devam etmeliyiz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:59.