![]() |
NORDİN FORMAYI KAPTI
Maç eksikliğini giderdikçe bence takımımıza çok faydalı olacak gibi gözüküyor.
Pecze'nin yorumu ilginç: “Nordin ilk kez forma şansı buldu. Bu şansını da çok iyi değerlendirdi. [B][COLOR="Blue"]Çünkü tribünlerin tepkisi olumlu yöndeydi. Bizde gerekenleri yapacağız[/COLOR][/B]” |
-->: NORDİN FORMAYI KAPTI
Bu haber çok güzel işte yaptığımız transfer boşa gitmedi.Gerçekten kaliteli bir isim.Sivası uçurması dileğiyle.
|
-->: --->: NORDİN FORMAYI KAPTI
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Hayırlısı olsun sivas vaydalı olur inşallah tranfer yapdık boşa gitmesin hayırlısı
birde gardaş gözün aydın allah sağlık sıhat versin analı babalı büyütsün [/COLOR][/I][/B][QUOTE=aykut-akay;153942]SIVASA KATKISI BULUNMASI DILEGIYLE[/QUOTE] |
--->: NORDİN FORMAYI KAPTI
NORDİN HEP BÖYLE OLMASI DİLEĞİYLE ONU SİVSSPOR A GETİRENENDENDE ALLAH RAZI OLSUN
|
futbol olğunluğuna ulaşmış,kariyeri avrupanın ismi bilinen takımlarında geçmiş,takımda kendini lider olarak hisseden oyuncu olarak sanırım çok faydalı olacak ve bizim başkaları için söylediğimiz nerden bulmuşlar bu adamı! cümlesini bence nordini seyredince aynı cümleyi kuracaklar.Yeteriz ve bu sene futbol oynayacağız.Lütfen yönetimin fedakarlıklarına cevap verip, maça gidelim.Yoksa onları da küstürürsek işimiz zor.
|
[QUOTE=Dağcı;154004]Maç eksikliğini giderdikçe bence takımımıza çok faydalı olacak gibi gözüküyor.
Pecze'nin yorumu ilginç: “Nordin ilk kez forma şansı buldu. Bu şansını da çok iyi değerlendirdi. [B][COLOR="Blue"]Çünkü tribünlerin tepkisi olumlu yöndeydi. Bizde gerekenleri yapacağız[/COLOR][/B]”[/QUOTE] [B]haklısın gardas.. Bu yorum benim de çok garibime gitti. Tribünlere göre futbolcu oynatacaksa hoca vay halimize ; Bunun peczenin çok iyi türkçe bilmemesinden yada bir yanlış yorumlamadan kaynaklanmış olmasını diliyorum[/B] |
--->: -->: NORDİN FORMAYI KAPTI
[QUOTE=Thai;153994]ajax ta 18 yaşında iken kluivert, edgar davids, frank de boer , litmanen gibi oyuncularla birlikte oynayan bir futbolcunun kötü olması imkansız, ayrıca premier ligde oynamış, ispanyada real zarazozada oynamış bir futbolcu wooter.... artık futbolunun son baharında belki ama bize vereceği çok şey olacak, başarılar diliyorum sana wooter, bileklerine sağlık.....[/QUOTE]
[FONT="Arial Black"]kardeş yazdıklarına katılıyorum,ama futbolun sonbaharında değil,bence en verimli çağında,artık futbolu bırakmayaşı 35li yaşlara dayandı,nordin'nin DoğumTarihi: 24.08.1976 yani önünde dahaçok uzunzamanvar.[/FONT] |
bence sivasTA İLK 11'DE OYNAMALI
|
İZLEMEDİM AMA HİÇ İYİ SÖLER DUYDUM İYİŞALH HAYIRLISI OLURR SİVASTAN YARARINI GÖRÜRÜZZ
|
:) yeni bebemiza uzun ömürler beyler hassasiyetiniz insani deerlerimize paylaşılan sevince karşı mukabele halinde ola
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:58. |