![]() |
--->: BURSASPOR 1 : 3 SIVASSPOR
işte yiğido bu helal olsun size. sivasspor küme düşer diyen çok bilmişler şimdi ne diyecekler merak ediyorum.
|
böyle bi zafer beklemiyordum acikcasi ama takim büyüklügünü gösterdi,helal olsun,artik takim yavas yavas oturdu denilebilir eksiklerde dönünce artik gersini siz düsünün,tebrikler sivasspor
|
Bu galibiyet takımımıza ilaç gibi geldi
|
karol pecze mactan önce söylemisti bursasporun kondisyon sorunu oldugunu...ve sivasspor maca tempolu basladi ve tempoyu düsürmedi.. ve bekledigimiz gibi bursasporda bu tempoya dayanamadi .......böylelikle zeka ve mücadelemizle oyunu hakimiyetle kazanmasini bildik...tüm sivassporlulara hayirli olsun insallah devami gelir.......
|
BURSALILAR NERDESİNİZ
bursalılar nerdesiniz siz ateşli taraftarsınız sivas adamı böyle muma çevirir haddinizi bilin köşenize çekilin kolay değil karşınızdaki [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]herkas haddini bilsin sahadaki 11 aslanlara teşekkür ederim
|
ONCELIKLE BURSAYA GECMIS OLSUN SIVASSPORUDA TEBRIK EDERIM FEDERASYONA TAHKIM KURULUNA GEREKEN CEVABI VERDILER
UMARIM DEVAMI GELIR....... |
--->: TİMSAH BOZGUNA UĞRADI..
sıvas spor bır seyı daha spor camıasına gosterdıne ınanıyorum ruzgarı gormeden yelken bıcen ler yanı sıvas spor u lığ baslamadan kumeye yollayanlar ne yaza caklar sımdi, gercı onları hepımız tanıyoruz gereğı de yok ne yazacaklarının
|
FORZA TİMSAHLAR AĞZININ PAYINI ALDI
çok sevindim bu galibiyete ama bişeye canım sıkıldı balili cezayı keser dedim kesti ama 59. dakikada 1 dakika daha erken atsaydı keşke:D :D :D :D
|
En büyük Sivasspor başka büyük yok
Bu mubarek Ramazanın ilk gününde iftar soframı hazırlarken radyodan dinlediğim Türkcel Süper ligi 7.Hafta maçı olan Bursaspor-Sivasspor maçının 1-3 galibiyet ile sonuçlanmasından sonra Sivasspor Kasedimi çalıp ev de bu sevinç coşkumuzu eşim ve çucuğumla hepimiz ailece paylaştık.Sağol Sivasspor bize bu olağanüstü coşku ve sevinci yaşattığın için sana binlerce kez teşekkür ederiz.Herzaman diyorum,yine aynı şeyi haykırıyorum. EN BÜYÜK SİVASSPOR BAŞKA BÜYÜK YOOOK. Kırmızı-Beyaz-Üçyıldız-Sivas-Sivas heeeeeey
SİVASSPOR ALLAHA EMANET OL...hepimiz seni çok ama çok seviyoruz ve ..Sana sonsuz güveniyoruz,bize hep bu sevinci yaşat ne olur..Diğer haftalardada bizlere aynı sevinç ve coşkuyu yaşatacağınıza inanıyor, başarılar diliyoruz............... |
-->: TİMSAH BOZGUNA UĞRADI..
[b]Helal olsun size Yiğidolar.Gerçekten çok mutluyum bu galibiyetle çıkışa geçtiğimizi gösterdik.Aynı futbolun devam etmesi dileyiğle.Nordin Wooter ı da ayrıca tebrik ediyorum ilk Lig maçında golle tanıştı.[/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:47. |