![]() |
--->: PAZAR AKSAMI TELEGOL U İZLEYİN
[COLOR="Blue"]başkanımızın konuşmalarından biraz olsun feiz alırlar doya doya izlerler[/COLOR]
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]SAGOL HEMSO PAZAR STARA KILITLENIYOZ[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[QUOTE=Bilmiyorum5;157639][B]PAZAR AKŞAMI STAR TV DE SAAT 22.30 DA TELE GOLDE BUYUK BASKANIMIZ MECNUN BASKAN OLUCAK YINE ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPICAK BUYUK BAŞKANIMIZ İZLENMEYE DEGER[/B][/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]TAbiiiki izleyeceğizzzzzz [COLOR="Red"]BUYUK BAŞKAN[/COLOR]I[/FONT][/B] |
ya gardaşlar bı kac yere baktım telegol için saat 00.00 de baslıyıcak dıyorlar gece ben 2 gun once 22:30 dıye duymustum bir değişiklik olabilir siz her iki zamandada bakın en iyisi
|
-->: PAZAR AKSAMI TELEGOL U İZLEYİN
[QUOTE=Bilmiyorum5;157639][B]PAZAR AKŞAMI STAR TV DE SAAT 22.30 DA TELE GOLDE BUYUK BASKANIMIZ MECNUN BASKAN OLUCAK YINE ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPICAK BUYUK BAŞKANIMIZ İZLENMEYE DEGER[/B][/QUOTE]
söylediğin için sağol kardeş bu akşam telegoldeyiz |
ozaman pazar akşamı tüm sivaslıların adresi telegol
|
bu akşam izleyecem kesin olarak
......................................... |
mutlaka izlerim ............
mecnun otyakmaz kacmazzzzzzzzzzzzzzzzz |
--->: -->: PAZAR AKSAMI TELEGOL U İZLEYİN
[QUOTE=67_dernek_YUSUF;157799]mutlaka izlerim ............
mecnun otyakmaz kacmazzzzzzzzzzzzzzzzz[/QUOTE] [B][I][CENTER]vaybe helal olsun sana yiğidim taaaa asker ocağındanda izliyonya lafım yok sana :D[/CENTER][/I][/B] |
ARKADAŞLAR BEN KIRKLAR ELİNİN SERGEN BELDESİNDEYİM YAKLAŞIK 20 GÜNDÜR NE SİVASSPORDAN NEDE DÜNYADAN HİÇ HABERİM YOK ÇÜNKÜ DAĞIN BAŞINDASYIZ ELEK TRİĞİMİZ BİLE YOK NERDE NE İZLEYECEK SİNBAŞKANIMIZI DİNLEYEN BİZE İMEİL ATSIN BARİ
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:08. |