![]() |
-->: YİĞİDO LİDERİ TUŞ ETTİ
şov diye buna derim bennnnn.helal olsun sivasıma
|
insallah bu guzel gidisimiz devam eder
|
--->: YİĞİDO LİDERİ TUŞ ETTİ
hem lideri yenek hemde kendi evimizde galibiyet almak beni çook mutlu etti
|
Helal olsun Sivassporumuza ve tüm yiğidolara...
Bayrama girmeden bayramı yaşamaya başladık çok şükür... Gurur budur, sevinç budur... Dün takımı normalin dışında destekleyen 8 bin yiğidoya ayrıca teşekkürler... |
tuş yiğidonun işi.........................
|
[B]bu galibiyet cok güzel moral oldu
insallah her hafta bu galibiyetleri tadariz TARAFTAR HER ZAMAN TAKIMA GÜVENIR :)[/B] |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu galibiyet Sivas'a çifte bayram yaşattı darısı haftaya Antep maçına...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[B][I][CENTER]helal olsun liderin yenilmezlik ünvanını elinden aldı tebrikler...bu maçtan sonra v.manisa çöküşe geçer sivasın yendiği takımlar genelde çöküşe geçiyor...[/CENTER][/I][/B]
|
Arkadaşlar tamam güzel oynadık doğru da, yalnız şu da var taraftar da taraftar olduğunu gösterdi.Ben 10 senedir sivassporu izliyorum ve statta canlı olarak şahit oldum ki böyle bir çoşku,tezahürat,takımına sahiplenme,takımını ateşleme ruhu kısacası bu ruhuı daha önce hiçbir maçında görmemiştim.Sanki stada sadece bağıranlar,tezahürat yapmak isteyenler gelmişti.Muhteşemdi taraftarımız.Statta 8 bin kişi vardı ama stadımız full olduğunda bile bu kadar sevinç,tezahurar çıkmamıştı bu zamana kadar.Takımımızı ilk kez taraftarımız ateşledi diyebilirim.Helal olsun be...
|
--->: -->: YİĞİDO LİDERİ TUŞ ETTİ
[QUOTE=kasko;160988]Arkadaşlar tamam güzel oynadık doğru da, yalnız şu da var taraftar da taraftar olduğunu gösterdi.Ben 10 senedir sivassporu izliyorum ve statta canlı olarak şahit oldum ki böyle bir çoşku,tezahürat,takımına sahiplenme,takımını ateşleme ruhu kısacası bu ruhuı daha önce hiçbir maçında görmemiştim.Sanki stada sadece bağıranlar,tezahürat yapmak isteyenler gelmişti.Muhteşemdi taraftarımız.Statta 8 bin kişi vardı ama stadımız full olduğunda bile bu kadar sevinç,tezahurar çıkmamıştı bu zamana kadar.Takımımızı ilk kez taraftarımız ateşledi diyebilirim.Helal olsun be...[/QUOTE]
[B][I][CENTER]ne güzel işte az ve öz taraftar anlaşılan [COLOR="Red"]ÇEKİRDEK CUMHURİYETİ'[/COLOR]nin değerli halkı dün gece stada uğramamış :D :D :D hep böyle olur inşallah....[/CENTER][/I][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:15. |