SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SERVET'İN TALİPLİSİ ÇOĞALDI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8884)

HALIL 01.11.2006 14:11

-->: SERVET'İN TALİPLİSİ ÇOĞALDI

musab a katiliyorum goruslerim oyleeeeee

kakikli 01.11.2006 14:20

--->: SERVET'İN TALİPLİSİ ÇOĞALDI

DEĞERLİ SİVASSPOR CAMİASI;
ŞU DURUMDA SERVETİ GÖNDERMEK DEMEK İNTİHAT ETMEKTİR.
MAÇLARI TAKİP EDENLER BENİ ANLAYACAKLARDIR. ŞU DURUMDA TAKIMIN EN İYİSİ SERVET VE ONUN YERİNİ DOLDURACAK ADAMIMIZ YOK...
AMA SEZON SONU ANCAK BİZİM MENFAATLERİMİZ İÇİN SATILABİLİR, AKSİ TAKDİRDE SÜPER LİGDE ZOR TUTUNURUZ...

sarkislali 01.11.2006 14:21

Eger gercekten sadece sozon sonuna kadar alindiysa bir kac katina satilabilir. Bu isin büyük takimlarin kuklasi olmaylada ilintisi oldugu icin insanin biraz zoruna gidiyor. Ama ne yapalim, bizim maddiyata ihtiyacimiz var.:mad:

AYDIN1985 01.11.2006 14:28

Ben Servetin kalmasini istiyorum am Servet le konusulmasi lazim. Sivassporun teklifi kac para olacaktir yeni sezon icin? Sezon sonunda gitmekmi istiyor kalmakmi? Insallah Hayirlisi neyse o olsun.

yigido_furkan 01.11.2006 15:27

bnce bu sezon satılmamalı.Defans biraz toparlandı servet geldikten sonra ama onun yerine onu aratmayacak biri gelirse satılabilir

CÜSSKB-Aynur 01.11.2006 15:39

Kulübümüzün menfaatine olacaksa verimesi uygun olur.
Bana göre, Servet bireysel olarak ciddi anlamda bir yıldız, ama takım oyununa çok fazla katkı sağlayamadığını düşünüyorum.

tanju_58 01.11.2006 18:31

ya abi ben şunu anlamıyorum.Tamam takımın menfatini düşünüceksin ama bu nasıl mantık anlamıyorum.bizdeki bütün iyi oyuncular o zaman 4 büyüklere satalım.bizde iyi futbolcu kalmasın.kalan futbolcularlada kümede kalma maçları yapalım.bence iyi oyuncularımızı elimizde tutmamız lazım.niye bir uefa kupasına mücadelesine girmeyelim, niye üst sıralara oynamıyalım?????

Bilmiyorum5 01.11.2006 18:40

SERVET TARTISILMAZ BI OYUNCU ZATEN SIVASA KENDINI IYICE GOSTERMEK ICVIN GELDI BUNUN ICINDE 1 YILLIK SOZLESME YAPTI SENE SONUNDA SATILMALI BENCE KENDISI FUTBOL HAYATINI SIVASTA BIRAKICAK GIBI GORUNMUYO

spidey58 01.11.2006 18:45

Ya arkadaşlar durun bakalım adam yeni geldi şurda.Zaten çok iyi gitmiyoruz bi de servet gibi en iyi adamlarımızdan biri giderse onun yerine defansta kim oynayacak.Hayır onun yerine oynayacak çok adamımız olsa neyse,geçen sene hiç değilse kalla vardı.Onun için bence sivas servet gibi milli takıma kadar yükselmiş bi adamı bi daha bulamaz,kalmasında her zaman yarar var...

yerliturkuaz 01.11.2006 18:52

Servetin bir yıllık kontratı bulunuyor ve sezon sonunda serbest kalacak devre arasında satılırsa kulubede para kazandırılmış olacak satılıp yerine oyuncu alınırsa hiçde fena olmaz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:57.