SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   4 EYLÜL´DEN İSTİFA SESLERİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8935)

58 memo 04.11.2006 21:19

--->: 4 EYLÜL´DEN İSTİFA SESLERİ

BAY PECZE BIRAK BU İŞLERİ
YOK ŞANSSIZDIK YOK ŞÖYLEYDİ-YOK BÖYLEYDİ
30 YIL ÖNCEKİ BAHANELERİ UYDURMA
SEZON ÖNCESİ SENDEN UMUTLUYDUM AMA ARTIK
BAVULLARINI BİR ZAHMET TOPLA DİYORUM
BİR KERE OYNATTIĞIN FUTBOLUN SİSTEMİ YOK
TAKIMIN AYAKTA DURACAK HALİ YOK
KONDÜSYON SIFIR
DERHAL BAY PECZE GİTMELİ
YERİNE RIZA ÇALIMBAY -ERDOĞAN ARICA VEYA GÜVENÇ KURTAR GİBİ HOCALAR GELMELİ
DAHA ÜSTELİK BEŞİKTAŞ-GALATASARAY VE TRABZONSPOR GİBİ DAHA ZOR MAÇLARI YAPMAMIŞKEN KENDİ GÜCÜMÜZDEKİ TAKIMLARA KENDİ EVİMİZDE YENİLİYORUZ...
SAYGILAR....

kaleli sükrü 04.11.2006 21:21

--->: -->: 4 EYLÜLDE İSTİFA NİDALARI..

ya niye kiziyorsunuz arkadaslar bu takimin orta sahada futbolcuya ihtiyaci var
para olsada söyle eli ayagi düzgün bir transfer yapilsa iyi olacak ama

kadir10 04.11.2006 21:26

-->: 4 EYLÜL´DEN İSTİFA SESLERİ

eğer teknik direktör değişikliğinde başarı gelicekse(bunu bilemeyiz) pezce istifa etmeli

Akademik58 04.11.2006 21:27

PECZE hemen gitmeli, ancak şimdiye kadar yapmadığı delikanlılığı yapmalı ve tazminat filan istememeli...
Ayrıca Yasir'n mesleğinin ne olduğunu çözemedim saha içi gözlemcisimi top patlak olup olmadığını denetliyor. Kendine saygısı varsa biraz aynaya bakması yeterli. Peczeyle birlikte gitse iyi olur. Ya da Yasir kenarda top toplayabilir. Kapıda bilet kesebilir.
Hakkı'daki bozukluk hala devam ediyor. Böyle zarar verecekse gitmeli.....

babayavuz 04.11.2006 21:31

-->: 4 EYLÜL´DEN İSTİFA SESLERİ

atalarimiz derki balik [balik bastan kokar] taaki sezon basinda belliydi sivassporun bu duruma gelecegi ama her nedense sayin yoneticiler bunu bir turlu goremediler ve bir turlu duyamadilar tehlike canlarinin caldigini vede sonucta ligin dibine demir attik artik bu zamana kadar olan oldu olanla olene care bulunmaz .Simdi buradan sayin yoneticilere sesleniyorum lutfen artik gecersiz mazeretlerin arkasina siginilmasin ve is isten gecmaden vakit cok gec olmadan gereken neyse yapilsin bir tek sivasspor vardir baska sivasspor yoktur vede hic kimse sivassporun ustunde degildir.

aykut-akay 04.11.2006 21:37

[B][CENTER][COLOR="Red"]YETER YETER YETER YETER YTER [/COLOR][/CENTER][/B]

cebrail_58 04.11.2006 21:38

pecze yolmu görünüyo

üst üste alınan başaısızlıklar sonuçu istifaya davet edilen teknik direktörümüze yol mu görünüyor ? sizce pecze gitsinmi kalsınmı ???

bana görü rıza çalımbay gelmesinden yanıyım iyişalah olur

Ensar 04.11.2006 22:51

Seslerin Yükselmesi simdi Lig sonu Olmasin Felaket olur

4 Eylülde Seslerin yükselmesi simdi iyi egerki Lig sonu olursa iste o,zaman Felaket olur Düsüne biliyormusunuz Takim 2.Ligde olacak Sahada Mac sonrasi neler olacak O,Güzelim sehir susacak Taraftar Disarida bilincsizce neler yapar bunlari düsünmek bile istemiyorum bunun icin Henüz gec kalinmis degil zaman var bir seyler yapilir Takimi Tekrar eski Haline Getirebilirler buna inaniyorum Takima yeni bir kan lazim bunu yapmaya mecburuz yapmak zorundayiz bu benim düsüncem daha iyisini düsünen varsa Yazsinlar ama beklentim bir an önce Takim Ruhuna Kavusmasi Morallerin yerine gelmesi istanbuldan Taraftarin Desdeklemesi Takimi Morlini düzeltir diye düsünüyorum

sezer_koc 04.11.2006 22:59

SİVASSPOR NEREYE GİDİYOR?

ARKADAŞLAR BİRİLERİ DUR DEMEYECEK Mİ?BU TAKIMDA OLMAMASI GEREKEN FUTBOLCULARA BİRİLERİ DUR DEMEYECEK Mİ?YASİR'E,HAKKI 'YA...BUNLAR 1.LİG FUTBOLCUSU DEĞİL...LÜTFEN ARTIK BÜTÜN MAÇLARDA BU ADAMLAR YÜZÜNDEN KAHROLMAK ZORUNDAMIYIZ...BİR FUTBOLCUNUN HİÇ Mİ OLUMLU TARAFI OLMAZ ARKADAŞ.BU ADAMLARIN YOK İŞTE...YOK

hamza polat 04.11.2006 23:33

Arkadaslar artik kenetlenmemiz lazim. herseyin bir sonu var ,pezcenin de sonu bu mac olmali. Kendi öz evladimiz takimin basina gecmeli.yani RIZA Calimbay gecmeli takimin basina. HAYDI SIVASSPOR;HAYDI SIVAS HALKI:HAYDI RIZA BEY GEC TAKIMIN BASINA GÖSTER SIVASIN GÜCÜNU: Saygilarimla

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:27.