![]() |
--->: CİMBOM´LA SİVAS 3. KEZ
iyi sira bize gelmis:). bu maci alacagimiza inaniyorum...
|
walla ben İstanbul'dayım bu maçta SİVASSPORU TUTACAĞIM ALLAHın izniyle yeneceğiz bu maçı:) [FONT="Arial Black"][B][/B][/FONT]
|
Geçen Sakaryaspor-Galatasaray maçından sonra Bizim Stadyum programına canlı röpotaj veren Hakan Şükür, boynunda Sakarya atkısıyla konuştu. Bence maça giden taraftarlarımızda buna benzer olarak Sivaslı Hasan KABZE, Erdal KESER ve daha önce Sivasspor'da futbol oynamış olan Tolga SEYHAN için benzer bir jest yapsalar çok iyi olur. H. Kabze veya E. Keser'in maç sonrası Sivasspor atkısı ile poz verdiğini görmek güzel olur. Başka bir jest de yapılabilir tabiiki.
|
İNŞALLAH YENECEĞİZ 3. KEZİ .............
|
Galatasara'a gol atamadık henüz ama bu maçda hem gol atıp hemide kazanağız, biz yiğidolara güveniyoruz...
|
bu seferde biz kazanırız inşallah puan çıkarsakta yeter
|
-->: --->: CİMBOM´LA SİVAS 3. KEZ
[QUOTE=67_DERNEK_AYYILDIZ;169249]iyi sira bize gelmis:). bu maci alacagimiza inaniyorum...[/QUOTE]
Aynen sira geldi bize.Insallah bu maci alacagiz.Hep destek tam destek |
-->: CİMBOM´LA SİVAS 3. KEZ
bu maci kazanirsak buyuk sukse yaparizzz
|
Ne KARTAL ne fener ne cimbom tek büyük var o da SİVASSPORRRRRRRRR...
BU MAÇTADA İNŞALLAH 3 PUANI HANEMİZE YAZDIRIP DÖNECEĞİZ... BEKLE ALİ SAMİYEN BEKLE SİVASSPORRRRRR COŞMAYA GELİYORRRR... SİZE DE YAPACAZ MERAK ETMEYİNNNNNNNN...ANGARADAN CeCe... |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]GEÇEN SENE İST.ALİ SAMİYEN STADYUMUDA OYNANAN MAÇIN RÖVANŞINI ALACAĞIZ İNŞALLAH HAKKI DA İYİ BİR FİRİKİK ATARAK GALİBİYETE KATKI SAĞLAR BU SENE HAKKI DA BÜYÜK DÜŞÜŞ VAR BU MAÇ HAKKININ MAÇI OLSUN.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:10. |