![]() |
HAYDI SIVAS YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OFFFFFF
YA KESIN BU DEVREDE HUCUM OYUNCUSU ALMAK SART SON VURUSLARIMIZ BERBATTT YA SONUNCU DDIYE YENMEMIZ SART MIII ADAMLAR IYICE TOPARLANMIS LORANTIN GELISIII YLE |
Tühh be yazık oldu valla. Adamlar küme düşüyor biz yenemiyoruz..Git Beşiktaş'ı, Trabzon'u yen Erciyes'i yenemeden gel. Yazık....
|
--->: K.ERCIYES:0 SIVASSPOR:0
KATILIYORUM BU MACI ALMAMIZ GEREKIRDI
|
inanamiorum, bir gol bile bulamadik. hadin yigidolar son dakikalar artik, atin bir gol.
|
-->: K.ERCIYES:0 SIVASSPOR:0
hadi koçlar...........................
|
olmaz böyle birsey ya, sonuncuyu da yenemiyorsak artik ne deyim. adamlar 10 kisi kaliyor, ama biz yinede atamiyoruz. kac tane macta rakibimiz 10 kisi kaliyor ama biz bunu avantaja dönüstüremiyoruz. Insallah gelecekte daha uyanik oynamayi basaririz.
|
Kazanan dostluk oldu sanırım.Bir puanda deplasmanda fena sayılmaz.Artık ikinci yarı neler yapabiliriz onun hesapları içinde olmalıyız.Başarılar.
|
K.ERCİYESSPOR-0 SİVASSPOR-0
BERABERLİKDE İYİ BİR SONUÇ.BEN MAÇ ÖNCESİ DEMİŞTİM ERCİYES TÜM VARLIĞIYLA OYNUYACAK DİYE?1 PUANDA İYİDİR DEPLASMANDAN.BÜLENT HOCAHEDEF 22 PUAN DİYODU VE DEDİĞİNİDE YAPTI.HEDEFİMİZE ULAŞTIK.İNŞALLAH 2. YARI DAHA İYİ DURUMA GELİRİZ. |
Deplasmanda istedigimiz 1 puani aldik
|
arkadaşlar maç biraz evvel bitti maçı 15.000 dolayında seyirci vardı bunun 1300 kişisi sivas taraftarı idi maç orta saha mücadelesi şeklinde geçti iki tarafta pak fazla pozisyon bulamadı ilk yarı erciyesin uzaktan tehlikeli şutlarını petkoviç başarıyla önledi maçta tansiyon düşüktü centirmence maç oldu iki takım taraftarıda sadece takımını destekledi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:38. |