![]() |
--->: ÖDÜL KAZANAN YARIŞMACILAR
[QUOTE=Güner;173391][B]
[COLOR="Red"]ÖDÜL KAZANAN YARIŞMACILAR[/COLOR] [COLOR="Red"]1-[/COLOR] [COLOR="Blue"]yigido_furkan[/COLOR] [COLOR="red"]2-[/COLOR] [COLOR="blue"]yigiter187[/COLOR] [COLOR="red"]3-[/COLOR] [COLOR="blue"]tanju_58[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]arkadaslar tebrik ederim güle güle kullanin [/B] |
[B]Ödül almaya hak kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
Hediyeleri en kısa sürede teslim edilecektir. Ödüllerinin ne aşamada olduğunu bu konunun ilk sayfasından kendine ait olan bölümde bulabilir. Ödülleriniz hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.[/B] |
-->: ÖDÜL KAZANAN YARIŞMACILAR
[B][I][COLOR="Red"]1- yigido_furkan
2- yigiter187 3- tanju_58[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]arkadasları kutlarım..[/B][/COLOR] |
[COLOR="Red"]1-[/COLOR] [COLOR="Blue"]yigido_furkan[/COLOR]
[COLOR="red"]2-[/COLOR] [COLOR="blue"]yigiter187[/COLOR] [COLOR="red"]3-[/COLOR] [COLOR="blue"]tanju_58[/COLOR] Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, ödülleri en kısa zamanda kendilerine ulaştırılacaktır. Arkadaşlardan ricam, ödülleri ellerine geçtiğinde bize ödül ile bir fotoğraflarını göndermeleri. Bu arkadaşların fotoğraflarını sitemizde yayınlamayı düşünüyoruz. |
tebrikler arkadaslar güle güle kullanın..
|
-->: --->: ÖDÜL KAZANAN YARIŞMACILAR
[QUOTE=aslansivasli;173399]tebrik ederim kazananları. ya siz idda oynasanz ii tutturursunuz . denediniz mi hiiç :)[/QUOTE]
yigiter duymasın.. :) :) :) .... |
[B][I][COLOR="Navy"]Ödül alan ve iyi tahmin yapan Sivassporlu kardeslerimi kutluyorum .
Bu sezon 8.ci sirada kaldim " 2.ci sezon cok iyi cikis yapacagim ve hedefim sivasspor gibi yukarilari zorlamak olacak[/COLOR][/I][/B] |
ödül alanları kutluyorum.acaba yeni dönemde puanlar sıfırlanacak mı
|
arkadaşları kutluyorum ikinci yarı çok iddalıyım....
|
odul kazanan arkadaslari yurekten tebrik ediyorum
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:36. |