![]() |
-->: HAKKI WE ANDERSON ERCİYES YOLUNDAMI
EĞER ERCİYESTEN YAZILDIĞI GİBİ YALÇIN(kİ İSTANBULSPOR VE GALATASARAYDA OYNADI) VE MUSTAFA SARBI VERECEKLERSE ÇOK İYİ TAKAS OLUR.AMA TAHMİN ETMİYORUM.HAKKI VE SERVET BOZULURSA SERGİO MURAT SÖZGELMEZ OYNAR.AMA ALTERNATİFLERİ VE SAĞ KANATTA SORUN YAŞARIZ.TEKNİK EKİP VE BAŞKANIMIZ BU İŞİ BİLİYOR.ÇÜNKÜ İSTEDİKLERİ OYUNCULARDAN BELLİ.BEN KENDİLERİNE GÜVENİYORUM.HAKKI ÖYLE YADA BÖYLE VERİLMELİ.ANDERSON İSE İYİ PARA VERENE VERİLEBİLİR.
|
--->: HAKKI WE ANDERSON ERCİYES YOLUNDAMI
hakkı gıdebılır servet kalacaksa...tabı andersonda.gerçi anderson ben mutluyun dıyor
|
LORANT, HAKKI VE ANDERSON' U İSTİYOR
Sivasspor’u geçtiğimiz sezon çalıştıran Alman Teknik adam Werner Lorant, Sivasspor’dan Hakkı ve golcü Anderson’u istiyor.
Lorant’ın Erciyes yönetimine bu futbolcuların alınması yönünde rapor sunduğu belirtilirken, Erciyes kulüp Başkanı Erol Bedir, bu futbolcularla ilgili Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’la görüşme yaptığını ve bu iki futbolcu için 400 bin dolar verdiklerini söyledi. Sivasspor Başkanı Otyakmaz’ın ise bu parayla birlikte defans oyuncuları Yalçın veya Mustafa Sarp’ı istediği belirtildi. SİVASSPOR YARIN GİDİYOR Sivas’taki ikinci ve son çalmasını bugün yapacak olan Sivasspor yarın sabah karayoluyla Kayseri’ye oradan da uçakla İstanbul’a gidecek. Sivasspor İnaegöl’e maç günü geçecek. Hürdoğan |
-->: LORANT, HAKKI VE ANDERSON´U İSTİYOR
hemen inanmayi fotomac buu..........
|
--->: LORANT, HAKKI VE ANDERSON´U İSTİYOR
Anderson'un gitmesi iyi bir karar olur ama Hakkı'nın gitmesi cok buyuk kayıp olur. Tüm defans kurgusu onun üzerine bir de o giderse yeni stoper alınması gerekecek hadi alındı diyelim ayrıca Servet ile bir uyum sürecine girecekler bu da Sivasspor'a cok buyuk puan kayıplarına mal olabilir.
|
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Hakki verilebilir Ama Anderson Kesinlikle satilmamali yasi genc gelecegi cok parlak bir santrafor ileriki senelerde yüksek bonsevis ücretine satilabilir ama suan satilmamasi gereken tek futbolcu Anderson [/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
inş.vermezler kimseyi aksine devre arasında biz futbolcu almalıyız
|
neler oluyorr ya birdenn herkess sivasspor a hucum ettti valla iyi dusunelim sasirmayalimmm
|
Bence ikiside kalacaktir.Fotomacdan ne haberler duyduk.
|
--->: LORANT, HAKKI VE ANDERSON´U İSTİYOR
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"]HAYIRLISI OLSUN.LORANT BU İKİ FUTBOLCUYU ÇOK İYİ BİLİYOR..BELKİDE TRANSFERLERİ ERCİYES İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR..ZAMANA BIRAKALIM..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:59. |