![]() |
--->: HAKEM KURBANI OLDUK!
Arkadaslar, kupa maclarinin kendine has bir karakteri vardir. Pendik:Fenerbahca macini unutmayali.
Inegölspor´a yenilmekle bizim degerimiz mi düstü? Hayir. Kupaya zaten su anlarda pek önem vermiyoruz takim ve yonetim olarak. Buda yanlis. Ama bence üzülmeye gerek yok. Inegölspor´u tebrik edip hakemi makemi araya sokusturmadan isimize bakalim biz. |
-->: HAKEM KURBANI OLDUK!
HAKEMLER HER MACDA HATA YAPIYORLAR BU SADECE SIVASSPORA KARSI HASSAS BIRSEY DEGIKKI
BESIKTAS- KAYSER MACINDA DA KAYSERININ PENALTISI VERILMEDI GALATASARAY-BURSA MACINDADA BURSANIN PENALTISI VERILMEDI AMA ADAMLAR CIKTILAR -SONUNA KADAR OYNADILAR SEN INEGÖLE GOL ATTINDA HAKEMMI VERMEDI MOTIVASYON EKSIGIMIZ VARDI YABANCILARIMIZIN HEPSIDE MEMLEKETLERINE GITTILER GELECEK YIL GELECEKLER PEKI YERLI OYUNCULARIMIZIN SUCU NE-ADAMLAR DAHA OYNARMI MOTIVASYON EKSIKLIGI VARDI BENIM GÖRÜSÜM BEYPINARLI |
YA GARDASLAR SORUN O DEGIL SIVASSPORUN MACTA 3 TANE GOL POZISYONU VAR 1 I GOL ZATEN ACIKLI OLAN BU ADAMALR BIZI FUTBOLUYLA EZDILER HANI IYI OYNARSIN COK POZISYONA GIRERSIN HAKEM PENALTINI VERMEZ ATTIGIN GOLE OFSAYT DER ADAMLARA 2 TANE KIRMIZI VERMESI GEREKIR VERMEZ O ZAMAN SUCU HAKEMDE BUL AMA SIVASSSPOR TAKIMI ZATEN SUT BILE CEKEMEMISKI DAHA NE HAKEMI YA SEN ONCE ATTIGIN SUTA PASA BAK AYRICA BU AKIN HERMAC DAGITIYO KESINLIKLE YOLLANSIN BUNDAN 3 DEGIL 13. KALECI BILE OLMAZ GECEN YILDA AZ KAZMALIKLARINI GORMEDIK
|
MAÇI İZLEMEDİĞİM İÇİN HAKEMİN NE YAPTIĞINI BİLMİYORUM.AMA BÜTÜN TAKIMLARIMIZ ALINAN HER MAĞLUBİYET SONRASI GENELDE HAKEMLERE YÜKLENİYOR.HAKLIDA HAKSIZDA OLSA.SEN OYUNUNU OYNAMAZSAN HAKEM NE YAPSIN.
|
hakem falan deyipte mazeret aramayalim arkadaslar
bence sebebp ne olursa olsun bu maci sivassporun almasi lazim baska yolu yok |
-->: HAKEM KURBANI OLDUK!
Alınan sonuç utanç vericidir Bu utançda teknik heyet ve futbolculara aittir.
SİVAS formasını kaldıramayan futbolculardan en kısa sürede kurtulmamız lazım |
[B][COLOR="Blue"]hakem bizi ilgilendirmez o oyununu yönetir bizde oyunumuza bakarız
hakemin kurbanı olacağımıza hakem bizim kurbanımız olsun düşünün?? eğer güzel bir futbol koyarsak kim bize ne yapabilir[/COLOR][/B] |
Bırakın ne kakemi ya........???Allahınızı severseniz hakem maçı çok güzel yönetti.....???İnegölspor gerçekten çok iyi oyun kurdu ...???bizimkiler ne yaptı...???sanki sokak takımı gibi gördüler inegölü oysa bjk geçen sene belinide kırdı...??taraftar nerde hani nerde sadece hakemdemi hata ??? sadece 5 s.sporlu idik siteden bir arkadaş daha svs058 ....????oysa onlar bir ordı idi...???yaklaşık..2500-3000 kişi...???adamlar maç başladı sivasın yollarına maç bitti sivasın yollarına çaldılar..??çok ateşli seyircisi vardı hafta içi olmasına rağmen çewre ilçelerden köylerden merkezden gelenler nerdeyse sahaya sığmadılar ....?? biraz gerçekçi olalım ben istermiyim bu konuyu bu şekil konuşmak ben istemezmiyim sivasspor süperdi taraftar harika futbolcular süperdi ama bu saydıklarımın hiç biri bizde maalesef yoktu..??sonra hakemdi yok buydu...yok şuyduuu...demeyelim birazda hatayı kendimizde arayalım
|
neye hayran oldum TEXAS taraftarına adamlar 90 dakika yerinde durmadı 1200 texas taraftarına gerçekten davul zurna adamlar sanki düğüne geldi yüzlerinden okunuyordu zaten %100 bu maç bizim diye zaten 1800 izleyici sanırım 3000 kişi vardı
|
bu arada inegöl belediyesine tşk etmek istiyorum biz taraftar olarak 5 s.sporlunun güvanliğini sağlamak için tahmini 150 polisi bizlere werdikleri için zaten onlarında saha içinde yüzlerinden şaşkınlıkları okunuyordu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:19. |