![]() |
--->: KUPA MUCİZELERE KALDI
[COLOR="Sienna"][B]kim ne derse desin ben her zaman bülent hoca'nın yanındayım, pecze'yi bitirdik bari bu adama sahip çıkalım, bülent hoca'yı yollasak takımın başına kim gelecek herkesde sivassporu çalıştırmakiçin can atıyordu, bazı arkadaşlar bilip bilmeden konuşuyorlar ve ben buna çok sinirleniyorum, bülent hocanın sivasspor'da yaptıkları ortada, halen fenerbahçeli diye konuşuyoruz, bırakın artık bu tür işleride takıma sahip çıkalım, burada yorum yapan kimi arkadaşlar acaba kaç tane sivassporun maçını izlediler, bilip bilmeden skora bakıp yorum yapmak çok yanlış, bu takım gerekn yerlere gelecektir ben buna inanıyorum, kupa olmasada lig var atık lige bakmamız lazım...[/B][/COLOR]
|
zaten kupada sivas hep böyle gelen hocalar ilk önce ligi düşündüğünden kupaya gereken önemi vermiyor
|
[B][COLOR="Blue"]inşallah düzelticeğiz bu durumu arkadaşlar destek çıkalım[/COLOR][/B]
|
KUPA MUCİZELERE KALDI
Son iki maçımızı alıp, biraz cebimizi ısıtmamız ve moral depolamamız lazım...
Takım bunu yapacak güçte, ancak yabancılarsız da zor olacak galiba... |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Kupayı artık unutalım ve bu sezon Sivasımızın 2.yarı ligde başarılı olması için destek verelim...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[B]son kalan maçları almamız lazım[/B]
|
allahtan umut kesilmez inşallah bu maçları ciddiye alırlar da bu rezaleti bitirirler gerçi umudum yok çünkü bülent uygun forma şansı bulamayanlara yer verecek eğer onlar hırs yaparsa bilmem
|
[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]İSTANBUL'A BURDA Kİ MAÇTA GOL YEMEDEN 7-8 TANE ATALIM Kİ GRUPTA AVANTAJLI DURUMA GEÇELİM.TABİ ANTEP MAÇINIDA ALMAK ŞARTIYLA YANİ ÇOK ZOR BİZ LİGİMİZE BAKALIM..HAA ŞUNU DA BELİRTİYİM KUPA GALİBİYETLERİ PARA DEMEK 2 MAÇIDA ALALIMDA HAKKIMIZ OLAN PARAYIDA ALALIM.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:13. |