SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ALMANYA' DA BULUŞMA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9757)

1967_DERNEK_MUSTAFA 12.01.2007 13:15

--->: ALMANYA' DA BULUŞMA

[COLOR="Blue"]teşekkür ederiz yurt seven kardeşlere ayrıca ismail kardeşimize sitmize ve sitemizin değerli yöneticisi rüştü elmasa konuk olduğundan[/COLOR]

FurkaN 12.01.2007 13:44

-->: ALMANYA' DA BULUŞMA

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ünlü olupda aslını unutmaması sevindirici en azından Sivaslıyım diyor.... Sivasspoluyum diyor... Rüştü Elmas'a da teşekkür ederiz...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

1967 dernek serkan20 12.01.2007 15:11

[B]sivas ve sivasspor için neler söyledi çok merak ediorum[/B]

SivasLady 12.01.2007 19:04

[B]Sivas`li hemserilerimizin basarili olmalari
bizleri cok sevindiriyor
her zaman tv bakipta Sivas`li görüsün
hep gururla seyrediyorum

sitemize ugrayip onurlandirmasi bizleri cok mutlu etti
insallah tanisma firsatimizda olur

Ismail`e ve Yurtseven Kardeslere
basarilarinin devamini diliyorum

rüstü abiye ve bulusmayi gerceklestiren
mehmet capraz abiye cok tskler
röportajida en kisa zamanda bekliyoruz
resimler cok güzel cikmis :)[/B]

çılgın-sedat 12.01.2007 19:44

-->: --->: ALMANYA' DA BULUŞMA

[QUOTE=pehlivan ömer;180836]sayın rüştü elmas bey acaba ismail yk sivasspor yararına bir konser verecek mi sora bildinizmi eğer olursa çok güzel olur tabiki ismail yk nın siteyi ziyareti bütün sivaslılar için onurdur çok menmun oldum inşallah diğer sivaslı sanatcılarda ismail yk nın yaptığı gibi örnek davranışlara imza atar bu gibi görüntüler bizleri mutlu eder sivas ve sivasspor için birlik ve beraber nice günlere[/QUOTE]

keşke yapsa ne güzel olur
ama öncelikle
istanbulDA

hakandemirezen 12.01.2007 20:28

SİTEMİZİN NE KADAR ELİT BİR SİTE OLDUĞUNU ARTIK HERKES GÖRÜYOR.RÜŞTÜ ELMASA VE MEHMET ÇAPRAZ ABİMİZE TEŞEKKÜRLER.

faruk-58 13.01.2007 01:59

Bunları fotoğrafları görünce tahmin edemeyeceğiniz kadar sevindim.
Gördüğüm kadarı ile Yurtseven Kardeşler Sivaslı hemşerilerimizle irtibatlarını koparmamışlar. Buda onların Sivasa karşı ne kadar saygılı olduklarını gösterir.
Resimlerdeki sıcak sohbet,çok güzel bir diyalog içerisinde olduklarını göstermektedir.

Bravo İsmail YK
Bravo Hüseyin Yurtseven

melih_58 13.01.2007 02:56

İste ne diyelim organize diye buna derler

Herzaman heryerde [url]www.sivasspor.com[/url] un özelliklerinden biriside bu iste nerede sivasli varsa bulup ilkleri basariyor.

Buradan Yurtseven Kardeslere ve İsmaile bu güzel jestlerinden dolayi tesekkürler

İnşallah sivas'sımız icin cok güzel organizelerede imza atacaklardır

koz58 13.01.2007 03:00

-->: ALMANYA' DA BULUŞMA

Buradaki yapılan güzel çalışmalar beni bir sivaslı olarak çok mutlu etmiştir.
Örneğin Arjantin Milli takım başkan yardımcısınıda siz gidip ziyaret etmiştiniz ve onunla röportaj yapmıştınız ve daha nice ünlü sivaslı hemşerilerimizi sitemize kazandırmakla, benim gibi buradaki binlerce üyenin kalbini hem siz hemde katılan katılanlar kazanmıştır.
Kutlarım ve böylesine organizelerin devamını dilerim.
Bakalım daha ne sürprizleriniz olacak?

Röportajı bekliyorum.

AyhanBayrak 13.01.2007 03:01

[B]Buradan Yurtseven kardeşleri ve İsmail yk yı sitemize yaptiklari ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum

Gercekten Sivas sevdalısı olduklarını yakından bilen birisi olarak onlar gibi hemşerilerimiz olduğu için gurur duyuyorum

Neden diye soracak olunursa ben Yurtseven Kardeşleri aşagı yukarı 20 senedir tanırım bu zaman icerisinde ne zaman Almanyada bir konserlerine yada herhangi bir programlarına gittiysem herzaman karşılaşmışımdır Sivas'ı hep ön planda tutarak program yapmışlardır herzaman ve heryerdede gururlanarak Sivas'lıyız diyerek aciklamışlardır

Bu arada Mehmet Capraza ve ayrica Rüştü başkanımıza ve Fatih Bayrak'ada teşekkür ederiz böyle güzel bir organize hazirladiklari için

Herkes Sivas'lı olamaz Sivas'lı doğulur[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:09.