![]() |
Cevap: SEDAT BAYRAK
YA İLK BAŞLARDAKİ YRUMLARA BAKTIM SİVAS SPORUN NE KADAR İYİ BİR TRANSFER YAPMIŞ OLDUGUNU ANLADIM HELAL OLSUN SEDAT BAYRAK MİLLİ TAKIMDA VE SİVASSPORDA BAŞARILAR
|
[B]İnşallah milli takımıza faydalı olur.. Sakatlanmadan sağ salim sivasa geri dönersin Allah yar ve yardımcın olsun.. Sedat.[/B]
|
tebrıkler sedat denızlı macının en ıyılerındendın..ıbrahım dagısan ve tum la beraber....attıgın gollede takımı rahatlattın...ama sakatlanmıssın gazete ve tv ler ole yazıyor 2 hafta yok dıe :( umarım ıyıdır senı sahalarda gormek ıstıyoruz....basarılar cunku hersey sıvasım ıcın
|
[B]HER GEÇEN GÜN YÜKSELEN PERFORMANSIYLA GÖZ DOLDURUYOR SEDAT BAYRAK.[/B]
|
ilk sayfadaki sedat bayragın dogum yeri yanlış yazılmıştır. Trabzon dogumlu oyuncumuz lütfen degiştirirmisiniz. forma numarası yaşını temsil edıyor gaziantepi degil. saygılar
|
sedat bayrak hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün yeni evladını.iki kızınada ALLAH saglık sıhat versin.
|
[QUOTE=bayrak*61;515861]ilk sayfadaki sedat bayragın dogum yeri yanlış yazılmıştır. Trabzon dogumlu oyuncumuz lütfen degiştirirmisiniz. forma numarası yaşını temsil edıyor gaziantepi degil. saygılar[/QUOTE]
yohh degistirmiyoz gardas kusura bakma, sizin taraftarlar bize söverken elestirirken yerden yere vururken peki onlari degistire bilirmisin. Onlar degissin insan olsun ozaman düzeltiriz. |
siz muhatabım degilsiniz.benim istegimle sizin dediginiz farklı şeyler .haklısınız sivas trabzon maçında sahadaydım şehirinizde trabzonlu olarak utandım.sürekli ....... ama ne oldu yenildiler.demem oki benim istegim futbolcumuzun bilgilerinin yenilenmesi bunda ne var
|
[QUOTE=bayrak*61;542419]siz muhatabım degilsiniz.benim istegimle sizin dediginiz farklı şeyler .haklısınız sivas trabzon maçında sahadaydım şehirinizde trabzonlu olarak utandım.sürekli ....... ama ne oldu yenildiler.demem oki benim istegim futbolcumuzun bilgilerinin yenilenmesi bunda ne var[/QUOTE]
bakiyorumda basarilar dilicegine onlari takip ediyorsun iymis. Devam et takipe ama o biraz zor olur. Cumartesi size gozel bir Golbastiiii bekliyiii |
sahadaydım ama SEDAT 27 formamla sizin tarafta oturuyodum.evet çok yakından takip ediyorum sedat bayrak hangi takımdaysa o takımın herşeyini bilirim.bu akşam canı gönülden başarılar sivas spora
|
[QUOTE=bayrak*61;542425]sahadaydım ama SEDAT 27 formamla sizin tarafta oturuyodum.evet çok yakından takip ediyorum sedat bayrak hangi takımdaysa o takımın herşeyini bilirim.bu akşam canı gönülden başarılar sivas spora[/QUOTE]
sagol kardes allah razi olsun, sizede avrupa liginde basarilar dilerim. Cumartesi umarim Fair Playe yakisir Futbol sergilenir. |
[QUOTE=DaRiCi58;542426]sagol kardes allah razi olsun, sizede avrupa liginde basarilar dilerim. Cumartesi umarim Fair Playe yakisir Futbol sergilenir.[/QUOTE]
çok teşekkür ederim.sagolun bizim bazı lazlardan kibarlık bekleme heryerin iyisi kötüsü var ne yaparsın sivasın kazanmasını canı gönülden diliyorum zira herkes sıvasın düşüşünü görmek için sırada bekliyolar ALLAH onları sevindirmesin .gardaşım SEDAT APO SEVİNSİN inş |
[QUOTE=bayrak*61;542428]çok teşekkür ederim.sagolun bizim bazı lazlardan kibarlık bekleme heryerin iyisi kötüsü var ne yaparsın sivasın kazanmasını canı gönülden diliyorum zira herkes sıvasın düşüşünü görmek için sırada bekliyolar ALLAH onları sevindirmesin .gardaşım SEDAT APO SEVİNSİN inş[/QUOTE]
[B]Son oynadıgımız ts macında Apdurrahman golden sonra baya sevinmişti ;)[/B] |
BİR ZAMANLAR HAKKI HOCAOĞLU VARDI TAKIMIN KAPTANI YARISI DEFANS OYUNCULARINI FAZLA TAKIMDA TUTMAYACAKSIN SENİNDE ONUN GİBİ POSAN ÇIKTI SENİDE ACİL GÖNDERMEK LAZIM
|
sakat sakat oynatılan bir oyuncudan ne beklendigini anlamıyorum.bülent uygunun elinde adammı yok bırakmıyokı sedat iyileşsin.yenilincede savunmanın hatası. takımın geri kalanı nerde o top karşı kaleye gelene kadar nerde bu topcular.
|
bu adam bılıcıa ıle ıyı top oynuyordu deemkkı sorun yasın Deee oda ne sorun yaw
|
ulan ne cekemıyen ınsanLAr ne kadar dusmemızı ısteyn cekemez terbıyesız ınsanLAr varmıs Bu sene Gorduk Herseyı AllaH'ım BIzıı bunların Serrınden Korusun
|
artık ALemın derdı Sıvasspor olmus
|
SİVASIN ELİNDEKİ EN İYİ DEFANS GÖBEĞİ BENCE AMA YETERLİ Mİ DERSENİZ ELBETTE HAYIR..
|
sedat iyi mücadele ediyor ama çok kolay kademe hatası yapıyor.yani defans oyuncusu biraz da zeki olmalı yani rakip sağ gösterir sol vurur.;)
hele yasin dersen inanamadım ya adam 3 metreden çalım yiyip kayıp düşüyor.:confused: |
Bilicayla anlaşamıyo adam işte hiç olmassa diallo sedat iyi ikili olurdu ama bilmiyorum
|
gardaşım maçada gelicem seni karşılamayada inşallah iyi maç olur kara bulutlar dagılır.yenersiniz.şu formamıda yenileyelim artık numaranı degiştin olmuyo
|
mbemba-sedat ikilisi işyapar vaya murat-mbemba ikilisi olabilir.
ama yasin dan vazgeçmeyecek banker bülo. |
senin ALLAH belanı versin diyorum başkada bişey demiyorum kazmaların kazması
|
siz bnm hayatta gördügüm en nankör ınsanlarsınız...daha 3 aya kadar adamların ayaklarını yalıyordunuz ne oldu.....herkes haddini bilsin yada bu yazıları buraya koyanlar aıllansın...iyi gun dostu olan lara karnımız tok...siz gidin yabancıların ayaklarını yalayın olurmu...bu yazıyı sıtenın cokkıdemlı beylerı yayınlarsa soluyorum...allah burda kotu nıyette olan herkesın BELASINI versın
|
yigido cengiz kıme bela okuyon
|
[QUOTE=gerçek;576267]siz bnm hayatta gördügüm en nankör ınsanlarsınız...daha 3 aya kadar adamların ayaklarını yalıyordunuz ne oldu.....herkes haddini bilsin yada bu yazıları buraya koyanlar aıllansın...iyi gun dostu olan lara karnımız tok...siz gidin yabancıların ayaklarını yalayın olurmu...bu yazıyı sıtenın cokkıdemlı beylerı yayınlarsa soluyorum...allah burda kotu nıyette olan herkesın BELASINI versın[/QUOTE]
Bela okuyana kızıyor bela okuyorsun birader,Kimse burda sedadı sevecek beğenecek diye bir şart yok.Herkes sevsin diyemezsin bekleyemezsin.YAnlışı gelip söyleyip yanlışa sen düşüyorsun.Üslübunuzu düzeltin. Başkaları hakkıda konuşurken de dikkat et.Sen kim oluyorsunda siz diye konuşuyorsun.Git sev sedatı sana dur diyen yok.Ama haddin olmadan insanlrı yargılama. |
maçtan sonraki samimi röportajınla,kaçırdıgın golle,attıgın golle,üzüntünle gerçek bi sivaslı gibiydin hella olsun.
|
Sedat Kayseri maçında vasat bir oyun ortaya koydu ama yine de takımda ayakta kalan bir kaç oyuncudan biriydi..Sedat çok yetenekli bir oyuncu değil ama çok savaşçı bir oyuncu...Keşke yanında oynayan oyuncu ve diğer oyuncular da Sedat gibi hırslı olsalar...Umarım Yasin Sedat'tan çok şeyler öğrenir...
|
bugun gercekten iyi oynadi en azindan gold atti...ama roportajindaki ozelestrisi takdire sayandir..
|
maç boyunca hareketlerinden kendini yiyip bitirdigini,delirdigini ,sinir küpü oldugunu görmek üzücüydü.maç sonrası utandım yorumuna ayrıca kahrettim.sen takımını düşünen gerçek bi sivas sporlusun utanmana gerek yok elinden geleni oyle yada boyle yaptın gölünde çok şıktı .gardaşım kendine iyi bak
|
Bize galibiyet lazım böyle sözler degil galibiyet galibiyet başka şey degil sivasspor için yapılan onca kötü yorumlardan bıktık biz bunları haketmiyoruz insaf edinde çıkıp aslanlar gibi maçları alın yeter artık yenilgiye son verin
|
[B]Sedat Bayrak golun bizi galibiyete götürmedi ama bizi mutlu etti ve neden olmasın galibiyet diye umut verdi o mutlulukta yetti.
Sen elinde geleni yaptığını gösterdin.[/B] |
yarınkı maçta başarılar dılıyorum .maça gelicez allahımın izniyle. seninde sülale orda olacakmış duyduguma göre yeninde kırın şu şeytanın bacagını bizde sizde bu eziyetten kurtulalım
|
adam olun adam gibi top oynayin isinize bakin aldiginiz paranin karsiligini verin !!!
|
takımda bazı oyuncular degişmeli deniyodu ya bugun maçı sahadan izleyebilseydiniz takımın tamamının degişmesi gerektigini anlardınız.ne olmuş bu takıma belediye maçında daha iyiydiler.GARDAŞIM yolun açık olsun seni bugun gördügüme çok sevindim
|
maçın yıldızı sendin sinirlisin hırçınsın ne olursan ol bu takım için elinden geleni yapmaya çalışıyosun takdire deger bence şaka maka golcu olcan başımıza he
|
sezon başından beri sedatı izleyenler, yüz ifadesinden, canla başla savaşmasından, terini son damlasına kadar akıtmasından, ölümüne mücadelesinden, takımı için yılmadan yıkılmadan ayakta durmasından... kısacası herşeyinden memnunuz.... bu yıl cengaverimiz biraz yanlız kaldı ama, yasin toparlayınca o da daha iyi oluyor muhtemelen.... seni seviyoruz yiğido sedat... aynen böyle devam.... sen bu takımın belkemiğisin, aslan parçası...
|
ÇOK KÖTÜ MAÇLAR OYNADI SEDDAT BEY BU HAFTA KENDİNİ AFFETTİRDİ
|
[B][COLOR="DarkOrchid"]ayagına saglık sedat,ayagına saglık murat sözgelmez ilaç gibi 3 puan[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:57. |